Maciek9020 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 No, ale to wygląda trochę tak jakbyś wzmocnił drugą osobę w blokach, bo Tobie niepotrzebne. Mogłeś wziąć Lamba z FA za Gibsona chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Mój team kosztowałby 217$ za wschodzie...mam nadzieję że to dobry prognostyk \ a mój 171$ czyli chyba troche przepłaciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 chyba nie było jeszcze Lamba na waiverach jak robiłem trejd, poza tym od tamtego czasu ATL zagarła jakieś pre i Morrow wypadł delikatnie mówiąc blado... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 to po cholere brales Gibsona w poprzedniej wymianie skoro byl ci kompletnie nie potrzebny ? wogole tamta wymiana to jakas kpina byla, moze mnie ktos oswiecic jak dziala system veta, ile jest ich potrzebnych zeby trade nie przeszedl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) ja przyznam sie ze ten pierwszy trade vetowalem. ten z gibsonem nelsonem i kims tam jeszcze #edit a co do veta to chyba jest potrzebne 40% graczy, aczkolwiek nie jestem pewien. w ustawieniach nic o tym nie ma Edytowane 12 Października 2012 przez gogalq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 tez go vetowalem i dlatego pytam jak to dziala, bo po prostu nie widze opcji zeby dla innych menagerow ta wymiana wydawala sie w jakikolwiek sposob rowna. posunalbym sie nawet o stwierdzenie ze 2 lepszych graczy roto za 2 gorszych. wiec nie mam pojecia jak to przeszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 też to vetowałem, Tyrion oddał dwóch lepszych za dwóch słabszych. nawet ktoś zwrócił tutaj uwagę że nie da się dymać jak Tyrion... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 trzeba było dać coś ciut lepszeo zamiast vetować, Brook i Dalam byli na trejdbloku już w czasie ich draftowania. do veta chyba czeba ze 60% luda, gdzieś tam stoi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/10203/settings sek w tym ze wlasnie nie stoi... widocznie tylko komisarz ma wglad. Poza tym uwazam ze 60% to za duzo, polowa ludzi nawet nie zaglada co 2 dni na yahoo a co dopiero vetowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Moglibyscie napisac jaki trejd wzbudza takie kontrowersje? Bo nie mozna zajrzec do ligi z zewnatrz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) Tak w ogole to comish może ustawić, żeby ludzie z zewnątrz mogli widzieć co się tam dzieje. Edit League Settings>Make League publicity viewable Myslę, że obie ligi powinniśmy tak ustawić. W końcu to 1 liga podzielona na2 konfy. Edytowane 13 Października 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Chodzi o trade B.Lopez Dalembert - Gibson Nelson i ja tez to vetowalem, teraz widac ze sporo osob vetowalo i tak jak pisze gogalq te 60% to za duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 I co z tym trejdem jest nie tak? Wg mnie calkiem sensowny i fakt, ze QAS wywalil Taja to jego blad i strata, ale nie powinno to miec wplywu na ocene wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Druga strona wymiany byl Slawek, ktory akurat w jednej kategorii odstawal i to byly bloki. Wedlug mnie i nie tylko lepsza para jest para centrow i teraz tak to wyglada jakby QAS wzmocnil rywala bo sam potem pozbyl sie Gibsona i chce tez sie pozbyc Nelsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Dalambert - rywalizuje z Udohem i może nawet Hensonem czy Goodenem. Obawiam się timeshare'u. Brook - kompletnie mi zbędny (bo głównie punktuje) połamaniec, trafił do mnie przypadkiem i musiałem go szybko spuścić. Taj jest ok, tylko wolę Favorsa, a tylu shotblokerów mi nie potrzeba. widzę tu gorsze wymiany i głupsze ruchy, ale zobaczymy pod koniec sezonu... co do veta to sprawdziłem i potrzeba 1/3 głosów, czyli w naszym wypadku musi zavetować wymianę przynajmniej 6 GMów aby została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Wedlug mnie i nie tylko lepsza para jest para centrowZgadzam sie, ale czy roznica jest taka duza zeby mieszac w to veto? FYI: na wschodzie wytrejdowani zawodnicy zostali wylicytowani odpowiednio za 21$ i 17$. teraz tak to wyglada jakby QAS wzmocnil rywala bo sam potem pozbyl sie Gibsona i chce tez sie pozbyc Nelsona.To rzeczywiscie dziwne z jego strony, ale zwroc uwage, ze to sa juz wydarzenia PO FAKCIE, ktore nie powinny miec wplywu na ocene czy vetowac wymiane. Przeciez na tej zasadzie kazda wymiane trzebaby zawetowac "bo podejrzewam, ze wywalisz tego dobrego gracza". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Tak w ogole to comish może ustawić, żeby ludzie z zewnątrz mogli widzieć co się tam dzieje. Edit League Settings>Make League publicity viewable Myslę, że obie ligi powinniśmy tak ustawić. W końcu to 1 liga podzielona na2 konfy. Słusznie- już zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 To rzeczywiscie dziwne z jego strony, ale zwroc uwage, ze to sa juz wydarzenia PO FAKCIE, ktore nie powinny miec wplywu na ocene czy vetowac wymiane. Przeciez na tej zasadzie kazda wymiane trzebaby zawetowac "bo podejrzewam, ze wywalisz tego dobrego gracza". Vetowanie wymian to jedno a obserwowanie dziwnych ruchów na linii skład - FA- WAIVERS to drugie. Jeśli ktoś będzie chciał po złości wyczyścić swój skład z mocnych zawodników (no mu nie idzie, bo mu się nie chce już grać itp) - to będziemy taki zespół zamrażać, włącznie z wyrzuconymi zawodnikami. Choć szczerze mówiąc nie sadzę żeby ktokolwiek (w tym wypadku QAS) celowo chciał osłabiać swój zespół, żeby... no właśnie, żeby co? Wzmacniać inny team? Przecież z Waivers może wziąć każdy, nie tylko będący w "zmowie" GM:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Słusznie- już zmieniłem Widze ze macie zly waiver budget, bo powinno byc nie 100$ + to co zostalo z aukcji, ale 10$ + to co zostalo z aukcji, tak jest u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Widze ze macie zly waiver budget, bo powinno byc nie 100$ + to co zostalo z aukcji, ale 10$ + to co zostalo z aukcji, tak jest u nas.Sorki, już zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi