jamalcegłacrawford Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 to łyżwa to synonim dresa na chwilę obecną. większy obciach niż 3 paski w latach 90. Krzywdzące uogólnienie. Chodzę w Nike'ach dla skateboarderów, bo mi takie pasują na stópkę 47-48. Mam się wstydzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Krzywdzące uogólnienie. Chodzę w Nike'ach dla skateboarderów, bo mi takie pasują na stópkę 47-48. Mam się wstydzić? no oczywiście. w ramach jednego koncernu mogłeś consy wybrać albo klasycznie vansy. pewnie, że jak każde uogólnienie jest krzywdzące. ale jek dostałem czapkę nike w prezencie to wyprułem łyżwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 brawo ty. co nie zmienia fakty, ze adidas kojarzy sie wszystkim z kopana i niemcami natomiast swoosh z oregonem bieganiem i basketem. oczywiscie jestem za tym, by produkt sam sie bronil (UA!) i kazdemu nalezy dac szanse ale mam nadzieje, ze w najblizszej przyszlosci nie zobaczymy adidasa z nba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Gdzieś kiedyś chodziła Fama, że adikowe buty dla koszykarzy są ble, dowodami były urazy rosea czy tmaca. Nie woem jak się cała sprawa zakończyła, czy była inspirowana przez konkurencję ale fak jest faktem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Gdzieś kiedyś chodziła Fama, że adikowe buty dla koszykarzy są ble, dowodami były urazy rosea czy tmaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Orlando Magic podpisali jednoroczną umowę z Disney'em w ramach reklamy na koszulkach: Timberwolves natomiast podpisali taką umowę (wieloletnią) z Fitbitem, ale z wiadomych względów nie udostępnili zdjęć jak to będzie wyglądało na koszulkach. Edytowane 20 Czerwca 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Orlando Magic podpisali jednoroczną umowę z Disney'em w ramach reklamy na koszulkach: Timberwolves natomiast podpisali taką umowę (wieloletnią) z Fitbitem, ale z wiadomych względów nie udostępnili zdjęć jak to będzie wyglądało na koszulkach. Od najbliższego sezonu to rusza? Ja rozumiem powiązanie Orlando z Walt Disney World Resort.. Ale Disney na koszulkach? Serio? Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Adidas po jakimś czasie się unormalnił, ale tam długo była porażka za porażką - zmiana krojów, zmiana materiału na ten bazarowy, wyszywanie nazwisk (było tam też chyba nagłe zmniejszenie czcionek, a potem powrót do starych?), ofensywa trzech pasków i na deser rękawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Gdzieś kiedyś chodziła Fama, że adikowe buty dla koszykarzy są ble, dowodami były urazy rosea czy tmaca. Nie woem jak się cała sprawa zakończyła, czy była inspirowana przez konkurencję ale fak jest faktem Ja znów czytałem, że Derrick sobie lubi skoczyć do maca coś na szybko opitolić. I tak raz za razem. Przy takich obciążeniach i opieraniu na byle czym żarcia to nie dziwota, że organizm bardziej podatny na urazy, zwłaszcza mięśniowe. But jak but. Taki do gry w kosza pewnie uratuje w kilku sytuacjach, gdzie zwykłe trampki zawiodą, ale bez przesady. Jak ma ACL pójść to i tak pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Od najbliższego sezonu to rusza? Tak, reklamy na koszulkach ruszają od nowego sezonu na razie na trzy sezonowy okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 joseph, tak daleko bym nie wyciagal wnioskow... goscie graja w antach czy innych chinskich gownach i kostek nie lamia. thabo sefolosha gra w air maxach wiec to chyba nie kwestia butow. tym bardziej, ze sa zabezpieczani tape'ami czy ochraniaczami kostek. imo mamy tu kwestie pecha + naturalne predyspozycje czy zmeczenie materialu. hej czy tylko mnie nike wkurza tym, ze nic wciaz nie pokazali? mowi sie, ze w lidze letniej beda grali w strojach adidasa, wiec niewykluczone, ze poczekamy do media day... suck u nike... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Podobno (nie wiem na ile jest to prawdziwe) to dlatego, że adidas ma kontrakt do września. Jeżeli to prawda to się nieźle skubańcy zabezpieczyli. Z drugiej strony jednak Wolves napisali, że swoje stroje pokażą "Later this summer". Z trzeciej strony wrzesień to jeszcze lato. Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 mozliwe, obsluguja chyba jeszcze wnba wg tej umowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 No właśnie tego nie wiem czy umowa z WNBA i D-League jest wpisana bezpośrednio w umowę z NBA czy są to trzy oddzielne umowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Znalezione na tt: Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Znalezione na tt: Bryłki <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Bb2 ja nie twierdzę że to ma wpływ, wspomniałem jedynie ze jakiś czas temu chodziła taka Fama, być może to czarny PR konkurencji czy coś w tym stylu Wiem natomiast jedno- ja już nigdy adidasa nic nie kupię, raz ze ich ciuchy są dla mnie "dresiarskie", dwa- zerealem w t-macach acl, więc mam uraz psychiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Wincyj! Jeszcze wincyj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Te czarne Bulls bez obszyc wyglądają jak treningowki Błękitne Lakers świetne, Raps wszystko super, z wyjątkiem tych czarno złotych Edytowane 25 Czerwca 2017 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Tesknie za drzewami na koncach strojow Wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi