danny Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Pewno wyliczyli, że lepiej się klika na ikonkę apki mobilnej jak logo jest większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Gdyby nie było o tym żadnego info, mało który z narzekających zorientowałby się w tej zmianie. Kosmetyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Było widać po aktualizacji NBA App na smartfonie i chyba tak jak Danny napisał, o to chodziło. Ikonka wygląda lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 ale że akurat koszulkę Kyriego leaknęli? ciekawe... btw niby ładne ale dziwne kolory jakby fc barcelona, przyzwyczaiem się już, że ten winny kolor cavs jest taki zgniło-jesienny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Do sterczących sutków manekinów w sklepach już się przyzwyczaiłem, ale rzeźba na łydkach to jakiś nowy poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Kolory się nie zmienią, tutaj to jest kwestia oświetlenia, zresztą w przypadku Cavs jest w tym problem, że w zależności od tego jak światło padnie to kolor zmienia się od czerwonego to bordowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) Kolory się nie zmienią, tutaj to jest kwestia oświetlenia, zresztą w przypadku Cavs jest w tym problem, że w zależności od tego jak światło padnie to kolor zmienia się od czerwonego to bordowego. To akurat prawda. Bardzo zdziwiłbym się gdyby Cavs nagle zmienili kolorystykę, która tak bardzo nam się z nimi kojarzy.. Według mnie to kąt padania światła tak jak wspominał Pepis21. Edytowane 25 Lipca 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 jezu, stworzyli ciekawy wordmark i czcionke numerow i tak spieprzyli stroje... cavs will be... cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Brzydki ten napis NBA, strasznie rozciągnięty. Nie ma zupełnie różnicy w całości, tylko czcionke zmienili i to na gorszą. Zero sensu. Up, ta czcionka jest po prostu slaba i nie rozumiem po co zmieniac w ogole cos na tyle ikonicznego jak logo ktore ma niemal 50 lat. Znaczy rozumiem jesli logo wyglada jak robione przez 11 latka albo jest strasznie outdated, ale logo NBA jest schludne, nieprzekombinowane i no nie wiem jak mozna by jeszcze opisac ale po prostu dobre Z projektowo-estetycznego punktu widzenia zdecydowanie nowy font lepiej się komponuje z formą i kształtem samego sygnetu tego znaku, więc wg mnie na plus, choć jak wspomniał matek - jest to zmiana kosmetyczna, mały lifting po prostu. Większość albo się nie zorientuje, albo za 4 miesiące zapomni, jak wyglądał stary napis "NBA" na logo. Edytowane 26 Lipca 2017 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Strój Cavs wygląda (w tym świetle i na tej jakości zdjęcia) jak Atlanta :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Gdyby nie było o tym żadnego info, mało który z narzekających zorientowałby się w tej zmianie. Kosmetyka. Dokładnie. Dla mnie dla odmiany spoko, bo ciemniejszy granat wydaje mi się ładniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Dokładnie. Dla mnie dla odmiany spoko, bo ciemniejszy granat wydaje mi się ładniejszy. Kolory są dokładnie takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 W przypadku logo NBA to kolory są akurat lekko zmienione, może na tym obrazku ze sportslogos nie widać tego dobrze, ale od colorwerxa już tak: https://twitter.com/ColorWerx/status/881310775847071746 Pacers zmieniają (nareszcie) parkiet: Dodatkowo, jeden z użytkowników reddita podał informację jakoby w piątek Pacers mieli zaprezentować nam swoje uniformy. Mają być: białe, granatowe, żółte oraz Hickory. Hickory ma zostać zmienione na wersję białą natomiast podstawowe komplety wg niego będą zawierać całą nazwę klubu zamiast zwyczajowo Pacers albo Indiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 W przypadku logo NBA to kolory są akurat lekko zmienione, może na tym obrazku ze sportslogos nie widać tego dobrze, ale od colorwerxa już tak: https://twitter.com/ColorWerx/status/881310775847071746 Możliwe, bo ja analizowałem tylko wersję z obrazka, który wcześniej wrzuciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 https://twitter.com/darrenrovell/status/890187457270079488 ale choojoza, myślałem, że jakieś autka będziemy reklamować jeszcze k**** brzydkie logo w kształcie równoległoboku i w gównianym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 https://twitter.com/darrenrovell/status/890187457270079488 ale choojoza, myślałem, że jakieś autka będziemy reklamować jeszcze k**** brzydkie logo w kształcie równoległoboku i w gównianym kolorze Najgorszy jest ten kształt kołnierzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Cavs wygladaja jak Atlanta, tragedia! Jesli takie maja byc nowe stroje nike, to niech spierdalaja, naprawdw. Cavs mieli jedne z fajniekszych uniforms, praktycznie kazde, z moim fav granatowym I CAVS centralnie. Gowno gowno gowno poprostu: https://mobile.twitter.com/AmNotEvan/status/890016332212838400/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Póki co wygląda słabo, ale wolę poczekać na więcej fotek. Na każdej jednak łyżwa wydaje mi się za duża w stosunku do umiejscowienia. Wprowadza to jakiś dziwny chaos, widać to na koszulce Detroit. Mała przestrzeń i różne kształty, czcionki, wielkości... nawet symetria jest zaburzona przez to, że łyżwa jest wyższa niż reklama. Kolor reklamy na koszulkach Pistons ujdzie, pasuje do całości. Ciekawy jestem czy Brooklyn będzie miał jednak czarno-białą reklamę (jak niedawno było mówione) czy też czerwoną, jak było ogłoszone na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 a tyle było płaczu na adidasa, tyle nadziei ze Nike wszystko poprawi. Jak narazie te stroje wygladają biednie. I Cavs, i Houston tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi