ignazz Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 niemożność nieużywania różnych kompów wypaczała by sens kupowania tego (nierównocześnie ofkors) nie rozumiem zdan gdzie jest podwojne zaprzeczenie to jak jest? nie moge nie zainstalowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Powiedzcie mi jak to jest z tym NBA TV, są tam jakiekolwiek mecze na żywo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FullObcyk Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Czy ktoś w końcu odpowie na pytanie jak zalogować się do nbalp z opcja free?Zdaję się, że w trzech postach jest to samo pytanie, a odpowiedzi brak. Sam chciałem się zalogować, i faktycznie po wybraniu package free prosi o nr kart wtf???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Z tego co wiedzę to twórcy LP się w tym roku wycwanili, gdyż proszą o numer karty nawet w opcji "free". Wygląda, na to, że trzeba ten numer im podać, jednak trzeba pamiętać, aby przed 7 listopada wyłączyć subskrypcję w zakładce "my account", bo gdy się tego nie zrobi to 8 listopada ściągnie z karty 139,99 $, czyli około 400 zł. Przynajmniej ja tak to rozumiem. Nie mogę tego sprawdzić, bo mam już wykupiony cały pakiet LP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 i to jest problem bo musisz mieć ma na koncie ten hajs który z ciebie ściągną ewentualnie, czyli jak nie masz ok. 400zł na koncie to nie zobaczysz za darmo NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 i to jest problem bo musisz mieć ma na koncie ten hajs który z ciebie ściągną ewentualnie, czyli jak nie masz ok. 400zł na koncie to nie zobaczysz za darmo NBA Bzdura. Mam 7zł na karcie, do której numer podałem i oglądam za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 to jak c*** nie wiem czemu ja nie mogę. Dane okej, limity zmienione, wszystko się zgadza i cały mi odrzuca kartę (Visa oczywiście)... Myślałem, że to przez środki ale najwyraźniej nie. No nic c***a z darmowego LP się zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cimek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 nie rozumiem zdan gdzie jest podwojne zaprzeczenie to jak jest? nie moge nie zainstalowac? Oczywiście,że możesz się logować w 2 różnych miejscach.Domyślam się,że chodzi o 2 miasta w Polsce,więc zero problemu.Z tego co czytam kłopoty mogą się zacząć przy przy próbie logowania się w 2 różnych krajach...Croolik jak to konkretnie w Twoim przypadku wyglądało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 konkretnie wyglądało tak, że pojechałem w czerwcu na wakacje do hiszpanii i serię bodajże Miami-Boston oglądałem na streamach- nie miałem dostępu do Pass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cimek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ale nie mogłeś się zalogować? Gdzie tkwił problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 oj, nie pamiętam dokładnie, nigdy nie byłem trzeźwy kiedy włączałem. Na pewno mogłem się logować, mogłem też teoretycznie wybrać mecz- ale albo nic się nie działo albo jakiś komunikat się pojawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Panowie, ponawiam pytanie: czy na NBA TV są jakieś mecze na żywo? Da radę jakis mecz obejrzeć w sobotę w nocy czy do oglądania są tylko powtórki i jakieś programy w studio? Do 7 sprawa jest prosta z ilp, ale póki co nie chce płacić za cały sezon i szukam jakiejś alternatywy dla streamów, a te 13 zł/msc to wcale nie jest dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 oj, nie pamiętam dokładnie, nigdy nie byłem trzeźwy kiedy włączałem. Na pewno mogłem się logować, mogłem też teoretycznie wybrać mecz- ale albo nic się nie działo albo jakiś komunikat się pojawiał. być może było tak że akurat te mecze w Hiszpanii były w blackout bo oni mają inną telewizję i inne transmisje (o ile to jeszcze istnieje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlbrychtS Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Cześć, mam taką sytuację, kupiłem (chyba?) League Pass platny z góry za cały sezon, od wczoraj cały czas te cztery stówy mam na koncie jako "środki zablokowane", w warunkach jest o możliwości rezygnacji przez "my account", czy i do ktorego momentu moge to zrobić, wie ktoś może? A jeśli tak, to jak, bo ja w "my account" żadnych takich możliwości nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 być może było tak że akurat te mecze w Hiszpanii były w blackout bo oni mają inną telewizję i inne transmisje (o ile to jeszcze istnieje) dwa mecze pod rząd? Finały konferencji? Choć fakt, teoretycznie możliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Panowie, ponawiam pytanie: czy na NBA TV są jakieś mecze na żywo? Da radę jakis mecz obejrzeć w sobotę w nocy czy do oglądania są tylko powtórki i jakieś programy w studio? Do 7 sprawa jest prosta z ilp, ale póki co nie chce płacić za cały sezon i szukam jakiejś alternatywy dla streamów, a te 13 zł/msc to wcale nie jest dużo Powinny byc jakies mecze na zywo Cześć, mam taką sytuację, kupiłem (chyba?) League Pass platny z góry za cały sezon, od wczoraj cały czas te cztery stówy mam na koncie jako "środki zablokowane", w warunkach jest o możliwości rezygnacji przez "my account", czy i do ktorego momentu moge to zrobić, wie ktoś może? A jeśli tak, to jak, bo ja w "my account" żadnych takich możliwości nie widzę. w FAQ masz email do supportu i wysylasz informacje ze chcesz zrezygnowac z subskrypcji i po sprawie tyle ze ta opcja jest dobra jak ktos ma wykupiny miesieczny abonameny to mu w koljnym miesiacu nie sciagaja $ a jak wykupiles na caly sezon to przy rezygnacji przepadnie kasa pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dobra ludziska czy komuś po zaplacie dalej wyskakuja 3 opcje (platnosc za sezon, platnosc miesieczna i darmowy dostep do 7) do wyboru? Kase mi sciagneło ale na zakladce League Pass caly czas mam te opcje widoczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Też tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Panie i Panowie ILP jest za free do 7 listopada z tym, że mam problem jak próbuję "dostać" ten pakiet, to przy zapisywaniu się na powyższy pakiet wymagają numeru karty kredytowej, której nie posiadam, czy zna ktoś jakiś sposób na obejście tego? Coś tam piszą, że później będzie jakaś opcja z paypalem, ale z racji, że dzisiaj w nocy pierwsze mecze, to chętnie obejrzałbym je sobie... Ktoś potrafi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Też tak mam Istotniejsze niż to czy też tak masz jest dla mnie to czy tak powinno być? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi