Skocz do zawartości

[beGM Play-off '26 FINALS] #1 Denver Nuggets (58-24) - #2 Orlando Magic (57-25)

ernie9005

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuje Panowie za głosy i docenienie przez Was zbudowania mojej drużyny Orlando Magic! 

Kyle Lowry już jako spełniony gracz, może kończyć karierę.

Dzięki @LeweBiodroSmoka za tą legendarną serię!

3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

gratuluję Ci @Alonzo każdego głosu na win w tej serii, traktuj każdy z nich jak mały puchar Larry'go O', za to co zaprezentowałeś jest to niebywały sukces

pozdrawiam wszystkich

Karl-Anthony Towns Kisses the 2026 NBA Championship Trophy by Gregory Shamus

Edytowane przez Alonzo

@Alonzogratulacje. Daj chłopakom ze 2,3 dni wolnego by zaraz po upałach wrócili do ciężkiej pracy, gdyż nowy sezon już za pasem !

PS, czy może ktoś wrzucić w te całe AI, jakby tą serię oceniła sztuczna inteligencja ? Ja nie mam tokenów i z komputerów to się zatrzymałem na Herosach Trzecich oraz DSJ.

Z góry dzięki!

Zabrakło jednak trzeciej opcji w Nuggets. Nie chce nic mówić, ale imo w Magic zabrakło pierwszej, bo Mitchell i jego 32procent za trzy przy 9 rzutach nie wygląda legitnie. Jednak jak widać może i miał w game7 6/27 ale trafił ta kluczową trójkę na 45 sekund przed końcem.

dziękuję Wam pięknie za te nie wiem ile

9 lat?

dziś tak się złożyło, że byłem u rodziców do godziny 20 30 wcześniej się mocno styrałem i widząc jak kolega sobie załatwił sprawę Quickleya tekstem - gdzieś to pisałem, ale nie pamiętam gdzie, poza tym nie planowałem nim grać w 1 rundzie, ale nie mogę tego znaleźć

gdzie wiadomo przecież, że wiemy wszystko z wyprzedzeniem i każda rzeczywista kontuzja ma miejsce nawet jak sobie ktoś uda, że się nie wydażyła

to nie jest żadna porażka, to jest brak zaufania do sensu kontynuowania gry, można przegrać, ale jakby wypada mieć z kim

mam nadzieję, że będziecie się bawić dobrze, w sumie i tak mnie to za dużo emocji kosztowało

wszystko co napisałem w ostatnim poście jest prawdą, sportowo ta seria mogła się skończyć max 4-2 Nuggets, biorąc pod uwagę treść opisów, przekłamanania i zwykłą wuszerkę, nawet nie wspominając o spóźnionym opisie to jest 4-0 w porywach do 4-1

być może tyle osób mieło mnie dosyć przez mój język i chcieli dać mi "nuaczkę"

to już pozostawiam Waszym sumieniom

LBS out

3 godziny temu, julekstep napisał(a):

lololololo

nom

w sumie nawet się cieszę w jakimś tam stopniu, że dałem taki stanowczy post na końcu, od razu wyszło kto jest kto, kto tylko czekał na to aż dam mu pretekst by mógł wykminić taki werdykt, no jeśli Was tak dotknęło coś, co pisałem bezpośrednio do kogoś innego, to chyba więcej nie trzeba komentować

nie było i nie będzie gorszego werdyktu

jak tak ma to wyglądać, to w sumie muszę Wam podziękować za przysługę

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

dziękuję Wam pięknie za te nie wiem ile

9 lat?

dziś tak się złożyło, że byłem u rodziców do godziny 20 30 wcześniej się mocno styrałem i widząc jak kolega sobie załatwił sprawę Quickleya tekstem - gdzieś to pisałem, ale nie pamiętam gdzie, poza tym nie planowałem nim grać w 1 rundzie, ale nie mogę tego znaleźć

gdzie wiadomo przecież, że wiemy wszystko z wyprzedzeniem i każda rzeczywista kontuzja ma miejsce nawet jak sobie ktoś uda, że się nie wydażyła

to nie jest żadna porażka, to jest brak zaufania do sensu kontynuowania gry, można przegrać, ale jakby wypada mieć z kim

mam nadzieję, że będziecie się bawić dobrze, w sumie i tak mnie to za dużo emocji kosztowało

wszystko co napisałem w ostatnim poście jest prawdą, sportowo ta seria mogła się skończyć max 4-2 Nuggets, biorąc pod uwagę treść opisów, przekłamanania i zwykłą wuszerkę, nawet nie wspominając o spóźnionym opisie to jest 4-0 w porywach do 4-1

być może tyle osób mieło mnie dosyć przez mój język i chcieli dać mi "nuaczkę"

to już pozostawiam Waszym sumieniom

LBS out

nom

w sumie nawet się cieszę w jakimś tam stopniu, że dałem taki stanowczy post na końcu, od razu wyszło kto jest kto, kto tylko czekał na to aż dam mu pretekst by mógł wykminić taki werdykt, no jeśli Was tak dotknęło coś, co pisałem bezpośrednio do kogoś innego, to chyba więcej nie trzeba komentować

nie było i nie będzie gorszego werdyktu

jak tak ma to wyglądać, to w sumie muszę Wam podziękować za przysługę

Jak nauczyć dziecko wytrzymałości i nadziei? - Krok do Zdrowia

Pierwsze niepowodzenie w demokratycznym głosowaniu i taka radykalna decyzja? 

Fani Thunder też byli zaskoczeni, jak ich drużyna przegrała. 

Twój lider Nikola Jokic grał 2 razy w życiu w Finale Konferencji - z czego raz z niego awansował i zdobył mistrzostwo w 2023 roku. 

8 mistrzów w 8 lat w rl - ale w BeGM tylko Denver i Lakers mają wyłączność na mistrzostwa, tak?

Odkąd pamiętam jebałeś KATa jak psa - a on właśnie zdobył mistrzostwo i to KAT na to mistrzostwo (pierwsze w swoim życiu ) zasłużył u nas bardziej niż Brunson na swoje trzecie (nie ignoruj cegiełki jaką ma Gordon przy mistrzostwie Jokicia w 2023). Szkoda, że do Ciebie nie dociera, że moja filozofia upartego stawiania przez te lata na KATa właśnie się zrealizowała w rl. 

Mitchell odpad w tych playoffs w Finale Konferencji z Brunsonem i KATem, a Jokic w I rundzie z McDanielsem i Shannonem.

Rozumiem, że możesz nie akceptować chwilowo takiego werdyktu, ale jest jak najbardziej sprawiedliwy. 

KAT zdobył mistrzostwo - a to był od zawsze Twój główny argument ataku na moją drużynę. Switch z Mitchellem (który akurat awansował do Finału Konfy - najdalej w swojej dotychczasowej karierze i miał bardzo dobre playoffs) zrobiłeś teraz, bo teoria z KATem okazała się z d..

Pozdrawiam LBS i sugeruję trochę pokory, a nie patrzenia na wszystko z góry, bo życie zawsze coś takiego weryfikuje prędzej czy później. 

Edytowane przez Alonzo

7 godzin temu, antek napisał(a):

@Alonzogratulacje. Daj chłopakom ze 2,3 dni wolnego by zaraz po upałach wrócili do ciężkiej pracy, gdyż nowy sezon już za pasem !

PS, czy może ktoś wrzucić w te całe AI, jakby tą serię oceniła sztuczna inteligencja ? Ja nie mam tokenów i z komputerów to się zatrzymałem na Herosach Trzecich oraz DSJ.

Z góry dzięki!

Sorry, że się powtarzam, ale czy w dobie internetu tego sztuczno inteligenckiego może ktoś kto ma wersję DeLuxe i wystarczająco liczbę tokenów i gemsow zrobić symulacje tej serii. Jak trzeba się dołożyć finansowo to zrobię blika. 

1 minutę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

4-2 dla Nuggets ale podoba mi się jak go przekręcili bo zachowywał się strasznie od tego gwałtu na jokicu 

tylko ja kojarze Alonzo co podobnie sie zachowuje w stosunku osób o innym punkcie widzenia.

Ja myślałem, że to może być sezon Alonzo, vajnie że KAT zerwał z łatką bo to imo był zawsze świetny koszykarz - być może najlepiej rzucający center ever.

Jednak, ekipa Nyggets tutaj to była przejebana pod każdym względem.

4-1 lub 4-2 dla Nyggets powinno być.

4 minuty temu, mac napisał(a):

tylko ja kojarze Alonzo co podobnie sie zachowuje w stosunku osób o innym punkcie widzenia.

Ja myślałem, że to może być sezon Alonzo, vajnie że KAT zerwał z łatką bo to imo był zawsze świetny koszykarz - być może najlepiej rzucający center ever.

Jednak, ekipa Nyggets tutaj to była przejebana pod każdym względem.

4-1 lub 4-2 dla Nyggets powinno być.

Powiem tak, Alonzo to łeb albo w sumie bardziej beton. Urodził się betonem, jest betonem i umrze betonem. Ma te swoje zjebane teorie, wierzy w nie i jest im konsekwentny. Rzecz jasna w normalnych okolicznościach nie ma prawa wygrać mistrza 

Prawe jądro kuropatwy z kolei zapadł na PTSD po tym jak Shannon Jr zgwałcił analnie Jokica. Stał się agresywny, bucowaty, wkurwiający i jeszcze kilka podobnych przymiotników. Zasłużył na to co go spotkało, a że zyskał na tym Alonzo to mamy jeszcze większą bekę