Skocz do zawartości

[beGM Play-off '26 FINALS] #1 Denver Nuggets (58-24) - #2 Orlando Magic (57-25)

ernie9005

Rekomendowane odpowiedzi

bardziej prawdopodobne było 4:0 dla denver w tej serii anizeli zwyciestwo w serii magic jakimkolwiek wynikien

to jest naprawde jakies nieporozumienie i szkoda strzepic ryja. nic tylko do kocborowa wyslac cała dziesiatke

Bog BeGM was rozliczy

jeszcze co gorsza bedziecie miec krew na rekach i @Alonzo ktory teraz juz totalnie sie zapetli w swym iluzorycznym swiecie. chyba to jest najgorsze w tym wszystkim xd

Edytowane przez człowiek...morza

9 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Powiem tak, Alonzo to łeb albo w sumie bardziej beton. Urodził się betonem, jest betonem i umrze betonem. Ma te swoje zjebane teorie, wierzy w nie i jest im konsekwentny. Rzecz jasna w normalnych okolicznościach nie ma prawa wygrać mistrza 

Sam jesteś beton

7 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

bardziej prawdopodobne było 4:0 dla denver w tej serii anizeli zwyciestwo w serii magic jakimkolwiek wynikien

to jest naprawde jakies nieporozumienie i szkoda strzepic ryja. nic tylko do kocborowa wyslac cała dziesiatke

Bog BeGM was rozliczy

jeszcze co gorsza bedziecie miec krew na rekach i @Alonzo ktory teraz juz totalnie sie zapetli w swym iluzorycznym swiecie. chyba to jest najgorsze w tym wszystkim xd

Mordzia :)

Przecież Ty jesteś wylęgarnia memów. Tylko dziś ich czytałem wiele Twojego zacnego autorstwa, ale nie mogę znaleźć mojego ulubionego, że z KATem to można wejść max do II rundy playoffs xD

19 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

Nie no chyba nawet Alonzo zdaje sobie sprawę z tego co się wydarzyło i dlaczego wygrał 

16 minut temu, Alonzo napisał(a):

Przecież Ty jesteś wylęgarnia memów. Tylko dziś ich czytałem wiele Twojego zacnego autorstwa, ale nie mogę znaleźć mojego ulubionego, że z KATem to można wejść max do II rundy playoffs xD

no pisalem cos w tym stylu

i w zaden sposob sie tego nie wstydze. ni stąd ni zowąd Kat nagle zaczał grac w obronie. nikt tego ani nie przewidywal ani nie mogl przewidziec.

4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

no pisalem cos w tym stylu

i w zaden sposob sie tego nie wstydze. ni stąd ni zowąd Kat nagle zaczał grac w obronie. nikt tego ani nie przewidywal ani nie mogl przewidziec.

Podstawy pedagogiki ( a tfu!) wystarczą. 

To środowisko buduje graczy ( choć sa zawsze wyjątki- pozdro B'Easy).

6 minut temu, julekstep napisał(a):

to jest akurat najlepsze xD

Czyli nadal słabo mnie znasz;)

17 minut temu, Alonzo napisał(a):

Podstawy pedagogiki ( a tfu!) wystarczą. 

To środowisko buduje graczy ( choć sa zawsze wyjątki- pozdro B'Easy).

Czyli nadal słabo mnie znasz;)

no naciągnięcia 'podstaw pedagogiki' do ewaluacji potencjału graczy NBA się nie spodziewałem

więc faktycznie  -> jeszcze potrafisz zaskoczyć!

Edytowane przez julekstep

Teraz, julekstep napisał(a):

no naciągnięcia 'podstaw pedagogiki' do ewaluacji potencjału graczy NBA się nie spodziewał

więc faktycznie  -> jeszcze potrafisz zaskoczyć!

Psychologia to dla mnie taka nowoczesna religia XXI wieku, więc będę się upierał przy tej pedagogice.;) - a cos tam o tym wiem, bo spędziłem tam 16 lat zanim spierd##liłem;)  

Mnie koszykarsko ukształtowała filozofia koszykówki Pata Rileya od połowy lat 90tych i zwyczajnie odwzorowuję to co robił zawsze Pat dodając parę swoich elementów. :) 

Ogólnie @Denis Bad Boy Załęcki po części dobrze diagnozuje mój upór, tylko niepotrzebnie myli konsekwencję z betonem. Do betonu mi było zawsze daleko. Racjonalna ewaluacja to oczywistość. A pycha mi z pewnością nie grozi. :) 

2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

spytałem 3 osoby co je przekonało do głosów na Magic:

1) dla beki 

2)pod fabułę 

3) argument że to 3 finał Nuggets i by im się nie chciało xd 

Piękna gra!

A na moje smsy z fatalnym Jokicem, nawet nie odpisałeś i nie uwzględniłeś ich w części tego zestawienia :)

Teraz, Alonzo napisał(a):

❤️

Pamiętaj, że Minnesota w BeGM to zawsze byłeś i będziesz Ty i tylko Ty! 💪

wspaniałe! Jak poziom gry wróci do dawnych czasów i powracają te wszystkie Karpiki, KungFuBestie, Tangiersy czy Wooden odbuduje Knicks, to i ja powrócę! Póki co zostawiam bolid w garażu i patrzę na wyścigi rowerowe z przymrużeniem oka!

Teraz, BMeF napisał(a):

Najlepsze, że Mitchell potrzebował kontuzjowanych Quickleya i Ingrama żeby przejść w ogóle pierwszą rundę w realu, bo Scottie Barnes grał dwa tiery lepiej, a tutaj z Quickleyem wygrywa tytuł NBA. xd 

zabrakło trzeciej opcji, gdyby LbS miał trzech graczy z top5 ligi zamiast tylko dwóch, to by może miał szanse xd 

1 minutę temu, BMeF napisał(a):

Najlepsze, że Mitchell potrzebował kontuzjowanych Quickleya i Ingrama żeby przejść w ogóle pierwszą rundę w realu, bo Scottie Barnes grał dwa tiery lepiej, a tutaj z Quickleyem wygrywa tytuł NBA. xd 

Też jestem za tym aby polepszyć jakość gry poprzez jakość głosów poprzez jakość Gm. 

3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

wspaniałe! Jak poziom gry wróci do dawnych czasów i powracają te wszystkie Karpiki, KungFuBestie, Tangiersy czy Wooden odbuduje Knicks, to i ja powrócę! Póki co zostawiam bolid w garażu i patrzę na wyścigi rowerowe z przymrużeniem oka!

Jak wyżej. 

Im lepszy gm tym lepszy głos.