Skocz do zawartości

[beGM Play-off '26 FINALS] #1 Denver Nuggets (58-24) - #2 Orlando Magic (57-25)

ernie9005

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a):

zabrakło trzeciej opcji, gdyby LbS miał trzech graczy z top5 ligi zamiast tylko dwóch, to by może miał szanse xd 

Los Angeles Lakers 2004 się niestety nie zgadzają z tym zdaniem. 

Teraz, RonnieArtestics napisał(a):

To zacznij od siebie z tą jakością głosów a nie pajacujesz teraz po fakcie. 

Idź może już ponosić cegły. Bo wybitnie upały nie służą i wszystkich obrażasz. 

6 minut temu, BMeF napisał(a):

Najlepsze, że Mitchell potrzebował kontuzjowanych Quickleya i Ingrama żeby przejść w ogóle pierwszą rundę w realu, bo Scottie Barnes grał dwa tiery lepiej, a tutaj z Quickleyem wygrywa tytuł NBA. xd 

Jokicowi, nawet kontuzje rywali nie pomogły.

Ale przecież dobrze o tym wiesz i nie po to się zjawiłeś ze swoimi mądrościami :)

33 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

spytałem 3 osoby co je przekonało do głosów na Magic:

1) dla beki 

2)pod fabułę 

3) argument że to 3 finał Nuggets i by im się nie chciało xd 

Piękna gra!

To 3 to moje I podrzymuje to. Nuggets to nie jest ekipa na taka dynastie.

Ale reszta come on...

W 2023 Heat przegrali w ostatniej godzinie z Sixers w 1 rundzie, a potem slyszalem ze pewni ludzie glosowali tak za namowa innych,  bo beda znowu dymy Tecu vs Alonzo w PO.

W tym samym roku pewni ludzie glosowali w finale na Nuggets, bo mieli dosc hegeminii Lakers, co miedzy innymi potem wypominales wielekrotnie LBS podwazajac wartosc jego mistrzostwa.

Wiec ziom, nie udawaj teraz niewiniatko tylko dlatego, ze tym razem wygral nie ten, co chciales i udalo sie wkurwic nie tego, co wiekszosc chciala :D

Gratulacje @Alonzo.

To co mnie cieszy to powrót BeGM na stosowne miejsce w hierarchii zabaw na naszym forum. Wyniki w beGM były na tyle ważniejsze że GM nie dokończy jakiegoś tam zasranego ATF. Jakby grał w simke to też by wyjaśnił i drugą alternatywę pokazując co tak na prawdę jest na forum ważne. BeGM i długo długo nic. 
Zaraz zapewne na całe forum zniknie. Ale wróci. 

2 minuty temu, Reikai napisał(a):

Ale reszta come on...

W 2023 Heat przegrali w ostatniej godzinie z Sixers w 1 rundzie, a potem slyszalem ze pewni ludzie glosowali tak za namowa innych,  bo beda znowu dymy Tecu vs Alonzo w PO.

W tym samym roku pewni ludzie glosowali w finale na Nuggets, bo mieli dosc hegeminii Lakers, co miedzy innymi potem wypominales wielekrotnie LBS podwazajac wartosc jego mistrzostwa.

Wiec ziom, nie udawaj teraz niewiniatko tylko dlatego, ze tym razem wygral nie ten, co chciales i udalo sie wkurwic nie tego, co wiekszosc chciala :D

Gratulacje @Alonzo.

haha no dla mnie ta gra zawsze byla fejkiem :D ja mam swoje za uszami przeciez tez :D Prawda ze mistrzostwo LBSa wtedy bylo niezła beka, co do
Heat-Philly to nie pamietam tbh, ale na pewno Alonzo vs Tecu to swego rodzaju klasyka była jak to jeszcze kogoś interesowało. 

Mnie tylko bawi podanie argumentu o tym, że Nuggets są przejedzeni mistrzostwami, jakby kiedykolwiek w historii tak było - oddajcie zatem mistrzostwo Stocktonowk bo Jordan się wystarczająco nachapał! 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

To co mnie cieszy to powrót BeGM na stosowne miejsce w hierarchii zabaw na naszym forum. Wyniki w beGM były na tyle ważniejsze że GM nie dokończy jakiegoś tam zasranego ATF. Jakby grał w simke to też by wyjaśnił i drugą alternatywę pokazując co tak na prawdę jest na forum ważne. BeGM i długo długo nic. 
Zaraz zapewne na całe forum zniknie. Ale wróci. 

Tak już abstrah ując od samej dyskusji, ten Finał dostarczył nam bardzo zacnej frekwencji w BeGM. :) Cieszy również zaangażowanie grona forumowiczów spoza gry. :) 

17 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

zabrakło trzeciej opcji, gdyby LbS miał trzech graczy z top5 ligi zamiast tylko dwóch, to by może miał szanse xd 

Najpierw przeczytałem quiterskiego posta LBS z innego działu i miałem takie 'weźże typie', a potem przypomniałem sobie o finale beGM, przeglądnąłem temat i wprawdzie dalej mam takie 'weźże typie', ale teraz trzeba byłoby go trochę bronić. 

Edytowane przez BMeF

6 minut temu, Alonzo napisał(a):

Tak już abstrah ując od samej dyskusji, ten Finał dostarczył nam bardzo zacnej frekwencji w BeGM. :) Cieszy również zaangażowanie grona forumowiczów spoza gry. :) 

Oni tu w wchodzą, by podymić i pooglądać dramy co sami wielokrotnie przyznawali. Z tych samych jednak powodów też nie grają, więc to nie jest na plus.

21 minut temu, ignazz napisał(a):
21 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Idź może już ponosić cegły. Bo wybitnie upały nie służą i wszystkich obrażasz. 

Typowy intelektualista ;) 

szkoda tylko że intelektu Ci zdecydowanie zabrakło przy wyborze lepszej drużyny. 
Ale sądząc po wynikach twojej drużyny nic dziwnego że tak głosujesz, tak właśnie się znasz na koszykówce jaki masz team. Okoro Sochan i Achiuwa pozdrawiają. 

Edytowane przez RonnieArtestics

58 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

spytałem 3 osoby co je przekonało do głosów na Magic:

1) dla beki 

2)pod fabułę 

3) argument że to 3 finał Nuggets i by im się nie chciało xd 

Piękna gra!

Fabuła się rozwinęła niczym KLAN po wypadku Michała Chojnickiego przed transferem do Werderu.

Ja dzisiaj aktywnie spędzam niedzielę, wiec nie odpisałem na PM, ale jeśli w nich są pytania czy zostaję, to jak mawia klasyk sorry, ale nie.

Jednak jestem człowiek fantasy Yahoo. Cyferki są wymierne, fabuła może być różna.

Teraz, antek napisał(a):

Fabuła się rozwinęła niczym KLAN po wypadku Michała Chojnickiego przed transferem do Werderu.

Ja dzisiaj aktywnie spędzam niedzielę, wiec nie odpisałem na PM, ale jeśli w nich są pytania czy zostaję, to jak mawia klasyk sorry, ale nie.

Jednak jestem człowiek fantasy Yahoo. Cyferki są wymierne, fabuła może być różna.

Po prostu Alonzo miał śmiertelną obronę jak kartony u Hanki Mostowiak. A Biodro, jak to Biodro, wpierdolil się w nie z gracją i cyk. Nuggets bez managera, Bux bez menadżera, Pacers bez menadżera i kogo Ty tam miałeś? też bez managera! 

Ale Alonzo z tytułem, więc w sumie wychodzi na zero!

13 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

Po prostu Alonzo miał śmiertelną obronę jak kartony u Hanki Mostowiak. A Biodro, jak to Biodro, wpierdolil się w nie z gracją i cyk. Nuggets bez managera, Bux bez menadżera, Pacers bez menadżera i kogo Ty tam miałeś? też bez managera! 

Ale Alonzo z tytułem, więc w sumie wychodzi na zero!

Świeżo upieczony mistrz nie dośc, że wygrał odrabiając 40 punktów straty w Gamę 7 w Kolorado, wyszedl 0-3 po pierwszych trzech meczach to po drodze zwolnił GM Pacers, Celtics oraz Nuggets. Coś pięknego.

1 minutę temu, antek napisał(a):

Świeżo upieczony mistrz nie dośc, że wygrał odrabiając 40 punktów straty w Gamę 7 w Kolorado, wyszedl 0-3 po pierwszych trzech meczach to po drodze zwolnił GM Pacers, Celtics oraz Nuggets. Coś pięknego.

Nie no, kluczowy był ten rzut za 17 punktów gdzie nadepnal na linie, ale wziety chalange uznal 18 pktow. Po tym czasie Denver sie posypalo.

Nie pomogl nawet Alex "3 runda all time" Caruso :(

10 minut temu, mac napisał(a):

Najlepszym zawodnikiem w 2004 roku był Timothy Theodore Duncan

Ten rok bardziej należał do doświadczonego Briana Granta lub młodego Wade'a. Szczególnie Grantowi popsuł prime trade za podstarzałego, leniwego centra ( tak, tak Caron Butler też był zamieszany w ten trade!).

Edytowane przez antek

Godzinę temu, mac napisał(a):

Nie pomogl nawet Alex "3 runda all time" Caruso :(

Caruso w Play offach był niegrywalny 45% za trzy przy blisko 6 próbach przy jego fatalnej obronie nijak się ma do two-way G na poziomie prime Michaela Jordana robiącego wybitne 32% na olbrzymim wolumenie blisko 9 rzutów z dalekiego dystansu. Na pewno kojarzysz tę sytuację jak był podwajany już tak na prawdę na swojej połowie. Do tego po atakowanej stronie parkietu rozruszal niemrawego ofensywnie Stewarta, a w obronie coverowal praktycznie cały obszar może po za logiem na środku parkietu. Gdzie Rzym, gdzie Krym.

2 godziny temu, Reikai napisał(a):

Ale reszta come on...

Gratulacje @Alonzo.

Nom wygrana w praktycznie tym samym składzie z trio lebron-curry-butler i jednocześnie przegrana z trio Mitchell-kat-quickley/jacquez to właśnie kwintensencja tego jaką logiką i konsekwencją się kieruje tutaj społeczność głosujących i laurka dla was ekspertów beclown.

i żeby ktoś nie odwrócił kota ogonem, nie mówię wcale że lakers powinni wtedy wygrać, ja do dziś stoję na stanowisku że słusznie zagłosowałem wtedy na nuggets. 

mówię tylko że hej, Brunson właśnie zmiótł całą ligę w proszek w realu, w tym Mitchella 4:0 no ale kogo by to obchodziło jak można zobaczyć dobrą dramę na forum w zamian ;)