Skocz do zawartości

WCF: (1) Oklahoma City Thunder vs. (2) San Antonio Spurs

barcalover

WCF: OKC vs. Spurs  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra serię?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 18.05.2026 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, marceli73 napisał(a):

castle ze stratami to chyba idzie na rekord wszechczasów ale o dziwo i tak jest niezwykle  przydatny i wartosciowy po obu stronach parkeitu

Ponoć rekord  jest bardzo świeży i najwięcej w serii to 41 Cade Cunninghama z pierwszej rundy w tym roku, więc te 20 strat w dwóch pierwszych meczach to faktycznie pace na all time " greatness" w tym zakresie;)

a by wystarczyło aby liga gdy podajesz do przeciwnika kt óry zdobywa punkty dopisywała asystę. byłoby ładniej w box score 😉

niektóre jego straty niewytłumaczalne inna sprawa, ze co wchodził nowy gracz na parkiet też witał się stratą, a Carter Bryant dwoma z rzędu to się nawet pożegnał bo trener powiedział dość

co znamienne zawsze gdzieś obok z tragarzami przypadkiem przechodził Caruso 

5 godzin temu, ignazz napisał(a):

Pierwsze szacunki z hamstring Dylana że ma już po całej serii. 

🙁

Oby nie. 

Chyba mój ulubiony gracz Spurs.  Przypomina Cadea gabarytowo-skillowo-fizjonomicznie nawet trochę. Plus obaj z ,,2".

Hartenstein tymi zapasami i masowaniem powoli, ale konsekwentnie wysysał z Łokietka siły przez trzy kwarty. W Q4 okazało się, że zostało mu więcej paliwa w baku i zbiórkami (głównie ofensywnymi) przechylił szalę zwycięstwa w meczu na korzyść Thunder.

41 minut temu, Ociep napisał(a):

Ponoć rekord  jest bardzo świeży i najwięcej w serii to 41 Cade Cunninghama z pierwszej rundy w tym roku, więc te 20 strat w dwóch pierwszych meczach to faktycznie pace na all time " greatness" w tym zakresie;)

Race to record:

Cade: 3, 7, 9, 8, 6, 4, 4 - 41 👑

Stephon: 11, 9,

7 minut temu, DRK napisał(a):

🙁

Oby nie. 

Chyba mój ulubiony gracz Spurs.  Przypomina Cadea gabarytowo-skillowo-fizjonomicznie nawet trochę. Plus obaj z ,,2".

Hartenstein tymi zapasami i masowaniem powoli, ale konsekwentnie wysysał z Łokietka siły przez trzy kwarty. W Q4 okazało się, że zostało mu więcej paliwa w baku i zbiórkami (głównie ofensywnymi) przechylił szalę zwycięstwa w meczu na korzyść Thunder.

Race to record:

Wiesz może jaki miał rekord Westbrook w tej kategorii ? Ja lubię od jakiegoś czasu Castle do lepszego w obronie Westbrooka porównywać, dlatego pytam. 

10 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Wiesz może jaki miał rekord Westbrook w tej kategorii ? Ja lubię od jakiegoś czasu Castle do lepszego w obronie Westbrooka porównywać, dlatego pytam. 

Prawdopodobnie WCF 2016 vs GSW. 31 strat. Lub 32, bo są rozbieżności wśród expertów :)

Ale to w 7 meczach.

Za to rok później vs Rockets zrobił 30 strat, ale w 5 grach.

Więc średnia 6.0 per game. Lepszy niż Cade 🙂

Edytowane przez DRK

2 godziny temu, Pepis21 napisał(a):

Bardzo brudne zagranie Niemca, niemniej skoro Wemby'emu się upiekło walenie z byka w GOAT-a to Niemcowi też się powinno upiec.

Liga chce miec serie dlatego sadziowie musieli pracowac dzisaj zeby wygrał ten co ma wygrać. Dlatego slepota na te wsztystkie dirty plays faularzy z OKC.

2 godziny temu, mac napisał(a):

w naszym all time drafcie na zywo na zlocie poszedl bardzo wysoko w 3 rundzie.

wydaje ni się, że brakowalo mi sg do S5, więc chyba bardziej V runda

tak czy inaczej Edwards albo taki Doncic ciut bardziej by siadł, niemniej drugi rok z kolei ten wybór jedynie potwierdza kto tu się zna na robocie :V

co do takich motywów jak błąd połowy, kto ostatni dotknął piłki etc. to jak najszybciej powinna tu AI wjechać i to rozstrzygać 

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

9 godzin temu, ignazz napisał(a):

a co do ciągnięcie za ananasa ja dawno mówiłem aby się ogolił 

bo to nie pierwszy ananas w niezamierzchlej historii - tylko ten drugi stracil jakby swoj sufit ;) RIP brakuje-mi-teraz-jego-imienia-i-nazwiska OG#1

9 godzin temu, ignazz napisał(a):

Można na stopklatce wykazać minimalne faule w każdej akcji.

pelna zgoda.

dobrze ze ja na codzien ogladam JHardena, on operuje na 0.5x predkosci, zawsze wiadomo ze poprostu spierdolil xD

7 godzin temu, DRK napisał(a):

Race to record:

James Hardurnover@TOR: 4,5,8,7,6,4,2 - 36 🥈

James Hardurnover@DET: 7,4,3,2,6,8,1 - 31 🥉

konkurencja nie spi, podobnie jak miasto Nowy Jarek