falcao Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) House of Cards iz back:] Edytowane 1 Marca 2016 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Archer to niezły rozpierdol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Panowie, muzycznie ten Vinyl spoko i zrealizowany ładnie ale naprawdę takie spusty nad nim ? Może nie jestem obiektywny, bo nie jara mnie zwierzęcy klimat sex, drugs & rock and roll (nie żebym był pruderyjny czy coś), a muzycznie pasuje mi tylko część bluesowa (muzyka rockowa trafia do mnie dopiero od czasu Ironów) . Postaci też póki co takie raczej mało wyraźne. W każdym razie, nie że syf ale że takie wielkie propsy ? No nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Zgadza się kolego, wymuszone to jakieś. A na House Of Cards to nie wiem jak mozna jeszcze czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 poza tym za dużo muzyki która mnie kompletnie nie rusza chociaż na Olivie Wilde zawsze fajnie popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 poza tym za dużo muzyki która mnie kompletnie nie rusza chociaż na Olivie Wilde zawsze fajnie popatrzeć O kurczę. A jak chodzisz po galerii to zatrzymujesz się, żeby pogapić się na manekiny i lalki z porcelany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 jak wygadają jak Oliva Wilde to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 pffffffffffffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 W dupach wam się poprzewracało jak trzynastka wam się nie podoba. ;[ ciekawe co z tego wyjdzie Wygląda bardzo smacznie. Czekam z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ja sie nad Vinylem spuszczal bo trafił akurat w czasy którymi się jaram <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 4 sezon Wikingów o dziwo zaczął sie nawet nieźle powiedziałbym że poziom tuż poniżej pierwszej serii ( tylko nie wiem po jasną cholerę im ten wątek z BDSM ) Grey rozpiepszył klimat. ale dziwne, że nie ma jeszcze homoseksualisty, trans był ale marginalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Walking Dead to jest mistrzostwo świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Walking Dead to jest mistrzostwo świata Serio czy żartujesz? Bo ja skończyłem oglądać gdzieś w 5 sezonie, bo już nie miałem siły na ten serial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Walking Dead to jest mistrzostwo świata Chwila, Arrow to moda na sukces w kostiumach, ale Walking Dead to już mistrzostwo świata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 twd przestalem ogladac w polowie 1epbrooklyn 99 jest okej, luzny serial, 20min odcinki, umiarkowanie zabawnyrun - tylko cztery odcinki, troche w klimacie topboya, ale slabsze, 7/10f is for family - family guy w latach '70, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Chwila, Arrow to moda na sukces w kostiumach, ale Walking Dead to już mistrzostwo świata? Arrow to prawie przy każdym serialu ostatni śmieć, nie śmiej porównywać szmatławca do solidnego kina akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Dopiero zacząłem Wikingow 4 sezon i total mindfuck mi tu odjebali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Dopiero zacząłem Wikingow 4 sezon i total mindfuck mi tu odjebali Ale że warto ? Nie mogę się zebrać za odpalenie 4 sezonu. Póki co przypominam sobie przy praniu i gotowaniu Daredevila, czy tylko ja jestem taki podniecony perspektywą drugiego sezonu ? Od bardzo, bardzo dawna nie czekałem na nowy sezon czegokolwiek w takim napięciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ale że warto ? Nie mogę się zebrać za odpalenie 4 sezonu. Póki co przypominam sobie przy praniu i gotowaniu Daredevila, czy tylko ja jestem taki podniecony perspektywą drugiego sezonu ? Od bardzo, bardzo dawna nie czekałem na nowy sezon czegokolwiek w takim napięciu. Myślę, że warto, zwrotów akcji aż za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Dla mnie Walking Dead to jeden z lepszych seriali jakie obecnie lecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi