just like mike Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 ostatni odcinek fajny był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adol8 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Mnie też się podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 coś mi wczoraj mignęło, że prison break wraca do tv, niestety szczegóły tradycyjnie musicie wygooglować sobie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Skończył się True Detective i coś można podsumować. Na pewno nie zbliżył się do jedynki (ale mam wątpliwości czy sezon jakiegokolwiek serialu z typu crime/mystery się zbliży w najbliższej przyszłości) ale ogólnie po obejrzeniu wszystkich odcinków jestem zadowolony. Klimacik był spoko i aktorzy wg mnie też (a cycki Kelly Reilly będą za mną długo chodziły) - zawiodła trochę historia i jej prowadzenie. Ale ogólnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Dialogi też były sporo słabsze. Cały sezon mocno średni, aktorsko było dobrze, ale reszta niestety zawiodła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 bez sensu zakonczenie Nick Pizdolato w wolnej Polsce by wisiał za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Ostatni odcinek True Detective'a taki sam jak cały ten sezon. Niby spoko, ale jednak nie. Mialem cały czas wrażenie, że silili się, żeby było to niby takie realistyczne jak naprawdę, brudne, prawdziwe, a cały czas wychodził z tego po prostu jako taki serial. Nie było to złe, gdyby wyszła taka S1 to spoko - pewnie serial miałby sporo fanów, ale jako S2 po T A K I M wejsciu po prostu jest za słabo. Jedyne co broni ten sezon to fenomenalne intro i muzyka - niemal cały czas na kapitalnym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 pi****lenie Ok było, z sensem and all Jedyny skiss po całej serii to 15 nazwisk różnych pobocznych w których się pogubiłem Główna czwórka uciągnęła, panorama, muzyka, rys psycho all good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 jak mr robot ? Jak deutchalnd 83 jak the affair ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 nie znam tych dwóch tytułów, ale "mr. robot" jest dobry, może nawet bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Mr. Robot przede wszystkim jest strasznie fun2watch, wciagająca narracja, ciekawy montaż - w ostatnim odcinku troche podjebek z Tarrantino z tego co pamietam ;] Poza tym jest 8 odcinek, a nadal nie wiesz w jaką stronę to pociagną - ma troche fightclubowego contentu ze względu na psyche glownego bohatera, która bedzie miala chyba decydujacy wplyw na ksztalt nastepnych odcinkow; mozna sie tylko zastanawiac ... Nie wiem czy ktoś tu wspominał, ale dzisiaj startuje Show Me a Hero nowe dzielo D. Simona, tworcy The Wire. Miniseria, tematyka obyczajowa/dramat. Lata 80' nierównosci społeczne, nietuzinkowe postacie(dobry/zly), tarcia na płaszczyźnie władzy lokalnej i centralnej co zrozumiale z polityką w tle.Teoretycznie chodzi o wybudowanie osiedla dla murzynow w bialej dzielnicy, ale jak to u Simona bywa chodzi raczej o tło, big picture. Temat cieżki dla widza, inteligentny obyczaj sie nie sprzedaje, a szkoda bo jednak stosunkowo mało powstało seriali dramatyczno-obyczajowych na odpowiednim poziomie (jak ktos ma jakies dobre to niech tu napisze, poza 6feet itd. . Na pewno warto obejrzec, nawet dla samej obsady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor50 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ja uwielbiam Dextera, na pewno było to gdzieś poruszane ale to mój ulubiony serial i polecam go serdecznie każdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Oglądacie nowy sezon Raya? Już miałem pisać, że mnie lekko zawodzi, że brakuje jakiejś głównej osi, ale ostatni odcinek sprawił, że na kolejne czekam już z utęsknieniem. Bardzo dobry. No i będzie 4 sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 dajcie jakiś serial komediowy, tylko na serio komediowy, a nie taki co go na filmwebie podpisali jako komediowy z braku innego określenia, typu, nie wiem, HIMYM. w sensie żeby śmieszny był. jak the office. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Curb Your Enthusiasm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 dzięki, pierwsze słyszę. seinfeld spoko, więc na pewno sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Pierwsze odcinki średnie, ale po kilku się rozkręca. A w jednej z serii zobaczysz nawet Seinfielda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 a znalazłeś to gdzieś z polskimi napisami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 hbogo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi