RappaR Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @julekstepzrób losowanie kolejności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): @julekstepzrób losowanie kolejności za 20 min moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) @RappaR ale jaka jest w końcu lista uczestników? @P_M @the_secret @RappaR @ignazz @BMF ? Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @RappaR mizoginista, nie ma w Polsce aktorek, tylko sami aktorzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): @RappaR mizoginista, nie ma w Polsce aktorek, tylko sami aktorzy? Szkoda, że nie wziąłeś udziału w ostatnich draftach udział, pickowałbyś je w kategoriach filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 5 minut temu, RappaR napisał(a): Szkoda, że nie wziąłeś udziału w ostatnich draftach udział, pickowałbyś je w kategoriach filmu Wyluzuj to byl tylko żarcik, rozbawił mnie troszkę ten podział, liczyłem po prostu na sprawiedliwy podział i że ktoś picknie Hankę Mostowiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Wyluzuj to byl tylko żarcik, rozbawił mnie troszkę ten podział, liczyłem po prostu na sprawiedliwy podział i że ktoś picknie Hankę Mostowiak Nie na sprawiedliwy, co najwyżej na równy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @RappaR mówiłem, że w sobotę. To że sobie drinkując na urlopie śmieszkuje z flubera to zupełnie inna kwestia. Do takiego atfa trzeba podejść porządnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 3 minuty temu, P_M napisał(a): @RappaR mówiłem, że w sobotę. To że sobie drinkując na urlopie śmieszkuje z flubera to zupełnie inna kwestia. Do takiego atfa trzeba podejść porządnie Uznałem, że jak shitpostujesz z Fluberem, to możesz pickować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 32 minuty temu, RappaR napisał(a): Uznałem, że jak shitpostujesz z Fluberem, to możesz pickować No wolalbym nie, chyba, że chcemy faktycznie jakoś turbo szybko lecieć czy zrobić sensowny ranking. Btw kategoria film niezachodni i obok nieanglojęzyczny są moim zdaniem niepotrzebnym dodatkowym rozróżnieniem, powinna wystarczyć jedna z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): No wolalbym nie, chyba, że chcemy faktycznie jakoś turbo szybko lecieć czy zrobić sensowny ranking. Btw kategoria film niezachodni i obok nieanglojęzyczny są moim zdaniem niepotrzebnym dodatkowym rozróżnieniem, powinna wystarczyć jedna z nich. Jest po 5 picków na kategorię weź pod uwagę, to bardzo mało. Rozróżniłbym jednak kino europejskie od japońskiego(chyba że fani Kurosawy wsadzą 8 jego picków w tych kategoriach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Ja niestety nie gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 15 minut temu, P_M napisał(a): kategoria film niezachodni i obok nieanglojęzyczny są moim zdaniem niepotrzebnym dodatkowym rozróżnieniem, powinna wystarczyć jedna z nich. Zgadzam się. Już lepiej byłoby westerny wyróżnić, bo wrzucanie ich do kategorii filmów akcji jest w wielu przypadkach przekłamaniem. W każdym razie jeśli rzeczywiście jest już start to dawaj mnie te picki, Waldek, bo tam w banku wszyscy czekają. P.S. Czy mi się wydaje czy brakuje kategorii filmu animowanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 16 minut temu, Kily napisał(a): Zgadzam się. Już lepiej byłoby westerny wyróżnić, bo wrzucanie ich do kategorii filmów akcji jest w wielu przypadkach przekłamaniem. W każdym razie jeśli rzeczywiście jest już start to dawaj mnie te picki, Waldek, bo tam w banku wszyscy czekają. P.S. Czy mi się wydaje czy brakuje kategorii filmu animowanego? Jak @ignazz odpadł z gry to chyba pora szukać nowego uczestnika i na nowo losować draft? Co do animacji - zgoda. I też wywaliłbym epos lub inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Akurat historycznie epos to jeden z ważniejszych gatunków, nawet jak teraz jest mniej popularny, to dalej w tej kategorii pojawiają się wybitne filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 12 minut temu, P_M napisał(a): Jak @ignazz odpadł z gry to chyba pora szukać nowego uczestnika i na nowo losować draft? Co do animacji - zgoda. I też wywaliłbym epos lub inny. Ale ja po prostu tylko raz pytałem ile filmów trzeba nadrobić i nigdzie się nie zapisałem. Przepraszam jak coś komplikuje ale na żadna listę się nie wpisałem. Chyba ze skleroza Tak czy inaczej przepraszam. Ja to się raczej wypisuje z gier tutaj niż dopisuje do kolejnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Ale ja po prostu tylko raz pytałem ile filmów trzeba nadrobić i nigdzie się nie zapisałem. Przepraszam jak coś komplikuje ale na żadna listę się nie wpisałem. Chyba ze skleroza Tak czy inaczej przepraszam. Ja to się raczej wypisuje z gier tutaj niż dopisuje do kolejnych Skleroza W dniu 17.08.2023 o 06:42, ignazz napisał(a): jezeli nie trzeba będzie obejrzeć całej kinematografii Natalii janoszek to wejdę w atf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Dobra, to na 4 to już w sumie po prostu 8 kategorii po 8 filmów bo już bawienie się w 4 filmy w jednej nie ma sensu Najlepszy polski film Najlepszy film nieanglojęzyczny Najlepszy epos Najlepszy dramat Najlepsza komedia Najlepszy kryminał Najlepszy film fantastyczny Najlepszy film akcji Animacja się nie zmieściła. Pozostałe kategorie to można osobny ATF, to mialy być tylko zapchajdziury I tak, po dwa picki kazdy ma w każdej kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Dobra, to na 4 to już w sumie po prostu 8 kategorii po 8 filmów bo już bawienie się w 4 filmy w jednej nie ma sensu Najlepszy polski film Najlepszy film nieanglojęzyczny Najlepszy epos Najlepszy dramat Najlepsza komedia Najlepszy kryminał Najlepszy film fantastyczny Najlepszy film akcji Animacja się nie zmieściła. Pozostałe kategorie to można osobny ATF, to mialy być tylko zapchajdziury I tak, po dwa picki kazdy ma w każdej kategorii No to aktualizuj wątek draftowy i jedziecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @P_M Dobra startuj, nie wmawiaj nam, że nie masz swojego ulubionego filmu draft lecimy jedna runda ABBA druga runda BAAB i tak na zmianę Grubo, nie spodziewałem się, że w ogóle Matrix pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi