rw30 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Z Nowego Jorku do Sacramento są 4000 kilometrów, do Londynu 5500, więc to wcale nie jest tak daleko. Zespoły NBA raz w roku śmigałyby za ocean na 4-meczowe tournee po Europie, europejski zespoły musiałyby pewnie odbywać 20-meczowe trasy wyjazdowe, ale technicznie to jest do zrobienia problem raczej polega na tym ile jest z Sacramento do Londynu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KRTW Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 NIe chce zapeszać, ale Hassan wygląda na ten moment prawie jak Most Dominated Center Ever. Niech no rzuca jeszcze po 20+ punktów i przy takiej grze biorę go over wszystkich wysokich. To szkoda, bo myślałem, że coś z niego jednak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Przestańcie wrzucać byle co, błagam. Dzwoniłem do Ciebie w tej sprawie ale chyba zmieniłeś numer albo zostawiłeś najebany na mecie u Stefana ? Rappar to samo. Kiedy tu wchodzę to liczę na dawkę humoru w postaci imanów imanów i charizardów, a nie co drugie zdanie z forum (( Co raz częściej czuję sie zawiedziony i pozostaje mi jedynie zgryźliwość. W młodym wieku przeżywasz kryzys wieku średniego, a chyba nawet gorzej, bo takie narzekanie jakie ostatnio robisz to ostatnim razem szłyszałem kiedy babcia opowiadała swoja wizytę u lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (...)notabene powinny być jakieś przepisy, że jak gracz wraca do swojego wcześniejszego klubu przed wykorzystaniem picku, to pick wraca do swojej macierzystej drużyny). (...)To już ostatnie momenty, gdy Wade może coś pokazać, a maja właśnie jednego z najlepszych centrów w tej lidze w swoim prime. trochę chyba wcześnie o Hassanie, o picku to po prostu radosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 notabene powinny być jakieś przepisy, że jak gracz wraca do swojego wcześniejszego klubu przed wykorzystaniem picku, to pick wraca do swojej macierzystej drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Dziś masa wolnego czasu,więc co polecacie z wczorajszej nocy? Clippers-Cavs Nie rób sobie jaj... Musiałem coś wybrać, choć tak naprawdę nie obejrzałbym nic z ostatniej nocy Edytowane 6 Lutego 2015 przez kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Co do Mathewsa Portland dadzą mu maxa bez zmrużenia oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Pamiętam jeszcze na początku tego wieku był taki materiał nawet w Bravo Sport (czytało się, a co) Nie będę ściemniał, też czytałem, ale tekst mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgubiłem kredki Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 bo generalnie o to chodziło, ale do kwestii warunków nie doszliśmy, w sumie RappaR zakładu nie przyklepał, więc do dziś nie byłem pewien, czy sprawa jest aktualna. ja widziałem 30 zwycięstw w przypadku napędzanego przez Rondo szybkiego ataku Celtów, bo w sumie o Rajona się w tym zakładzie rozchodziło. no ale whatever, zasady to zasady, ostatecznie to tylko stówka, chociaż profesjonalny lodzik piechotą nie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. matek Opublikowano 9 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Żeby wyeliminować to tankowanie to może powinni robić spadki z NBA. Wiem, że to wymysł europejski ale można by wprowadzić do NBA w połączeniu z systemem argeńtyńskim(spadek za bilans z kilku sezonów) Zrobić 31 drużynę NBA, co 5 lat ta nowa drużyna zamienia się z najsłabszym zespołem z 5-letniego bilansu. Taka 5-letnia karencja za nadmierne tankowanie dobrzy by zrobiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bogut Opublikowano 11 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Pozostańmy może przy wersji, że w twoim przypadku oglądanie NBA poszło na marne? W Twoim na pewno nie skoro jej nie oglądasz. Łał, toś mi pojechał. Dalej się nie doczekałem jednak z twojej strony żadnego postu z czymś sensownym o nba. Jak na 2k+ postów - sztuka. W dupie mam te Twoje zaczepki, nie mam na nie czasu ani ochoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Zawsze mam bekę ze Steve'a Blake'a - nie mam nic do niego ogólnie, ale po prostu wygląda identycznie, jak mężczyzna, u którego bardzo często kupuje kebaby. Edytowane 12 Lutego 2015 przez kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Pamietam NBA w TVP2 za czasow komentarza Szaranowicza i Labedzia... mozna bylo sie posmiac...ale mowili do rzeczy... a wojtek to swoisty szpakowski komentarza koszykowki... bez ladu i skladu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 . Szkoda że jeszcze w pick and rollu nie zawsze dobrze łapie piłki przez co jego arsenał ofensywny jest ciut ograniczony ten Gobert wydaje się być naprawdę obiecujący na Chandler style centra, ale to zdanie powyżej: dickrider, level hard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Lavine kosmos. Szkoda, że nie było innych czołowych dunkerów - Derozan, Ross, Wall, bo podejrzewam, że byśmy mieli jeden z najlepszych konkursów ever. A tak tylko prawdopodobnie najlepszy zestaw dunków od 1 zawodnika ever. he serious? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 LaVine - biały VC, aż chyba zacznę oglądać skróty wilków. Full Commitment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Coś czuję, że tegoroczny deadlin będzie taki jak co roku. Czyli dużo hałasu, a później garstka wymian, jak co sezon. Edytowane 19 Lutego 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Wirakocza o metodach wychowawczych KG: już widzę oczyma wyobraźnie mej jak KG uczy Wigginsa jak zajebać z partyzanta jak szczekać na przeciwnika jak walić łapą w klatę by się nie zapadła. jak skakać to tylko do mniejszego itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Wira strikes again! qrwa to nie fair. dzieci kąpałem a tu już w ligach fbx wszystkich podebrali. zapiszę się do jakiejś ligi rodzica w następnym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 a Hinkie nie lubi przegrywacwwwwwwwwwwwww-what Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi