rw30 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 kucio w temacie o cavs Wątpie, aby LBJ wchodził w takie rozkminy, dla niego eye test, że ktoś dużo zbiera i jest All Starem daje mu chyba pewność, że to super PF. Pewnie też nie miał jakiegoś super rozeznania, że Love to tragiczny obrońca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Alonzo, a byłeś na forum podczas finałów? Przecież dyskusja supportu LeBrona z czasem stała się tematem tabu, bo atmosfera robiła się nie do zniesienia. Jedyne głosy rozsądku szły od Rappara i Loraka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Obrodziło. Lebron kilka razy w życiu miał w miare dobry support . Mianowicie w All Star game . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Brewer na dużej kurwie, trafia trójki z rogów jak szalony póki co, ciekawe kiedy przestanie. Dla rozlużnienia atmosfery raz na jakiś czas przyjebie w kant tablicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rw30 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 w temacie o Rondo, o meczu Dallas @ Boston Nie wiem jak oni go, ale on ich przywitał 18 punktami w 2 kwarty. Rondel chyba ewoluuje w jakąś inną formę (może garnek hehehe) suchar dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Niewątpliwie koszykarska starość tak, ale Perkins pod koszem w Celtics był niezwykle wartościowy i zwiększał ich wachlarz możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dlaczego jest taki hype na Embiida??? Bo jeśli pojawi sie w tej lidze center który potrafi swobodnie technicznie lub siłowo zdobywać punkty na pozomie 24-30 pkt na mecz to zespół go posiadający z automatu będzie w TOP 3 tej ligi.Demarcus Cousin 24-12-3 w 32 minuty i bilans ~50%Myślałem, że może chodzić o top3 dywizji, a nie ligi, ale jednak nie, w top3 dywizji także nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 tegotamtego w temacie o Cavs: Oraz tacy goscie jak Battier, Miller i Lewis ktorzy bez lebrona by byli nikim- chlopaky żyli z 3ek ,a te życie dawał im krul elbronz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 porażka z PHI,serio? do powrotu LBJ Cavs mają szansę być sporo na minusie do PO przystąpią pewnie z 6,7 miejsca i dostaną w dzban w pierwszej rundzie,no ale Irving i Love powąchają PO a Waiters zgarnie pierścień z Thunder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mają wyższą frekwencję niż zespół, który zrobił 20W i był już wtedy sprzedany do OKC? Super. W latach 99-2007 Sonics mieli 5,15 miliona frekwencji, a Hawks 4,6 miliona (5,02 miliona za ostatnie 8 lat, kiedy tylko raz nie grali w PO). Sonics mieli 50-letnią halę na 17 tysięcy miejsc, Hawks nową z 1999 na 18,5-19 tysięcy. jednym słowem miałeś chamie złoty róg, ostała ci się jeno stara hala tu komentarz może być tylko jeden: musk rozje***y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 czy ktoś może wyjaśnić jak to się stało, że Butler w ciągu wakacji polepszył się rzutowo właściwie z każdej lokacji? na pewno po części, ale nawet Ariza w swoich CYs aż tak się nie poprawiał. i tak się zastanawiam o co tu chodzi, czy może Butler stosował jakieś nowatorskie treningi rzutowe, czy co. w każdym razie jestem pod ogromnym wrażeniem. http://www.businessinsider.com/jimmy-butler-went-all-summer-without-cable-and-internet-to-train-more-2014-11 musk rozje***y, drugi dzień z rzędu Lorak dobrze kombinował 'czy może jakieś nowatorskie treningi rzutowe' ciekawe czy z panien też zrezygnowali --- a sorry, niesmaczny dowcip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 W sensie uwielbiam Marylę Rodowicz i zrobiłbym dla niej wszystko więc skoro ona prosi o głos dla jakiegoś Gortata (koleś chyba kiedyś był niezłym bokserem, jakiś medal na IO chyba zdobył) to ja zagłosuję na niego, bo Maryla to moja idolka. idole sa rozni by pozioma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Fishera najbardziej zawsze ruchał Westbrook. Przestał dopiero jak Fisher zaczął grać w OKC. Info z szatni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 W tym sezonie póki co Gasol>Nowitzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Niech ktoś uświadomi Ainge'a, że to nie pokemony, tego się nie zbiera do kolekcji, same rookasy skończą na dnie Spokojna głowa Ainge głupi nie jest, nazbiera Charmanderów i wymieni na niezadowolonego Charizarda. A potem dokupi jeszcze Venusaura i Blastoise z FA i leci na pojedynek z Ashem Ketchupem z Alabastri czy skąd tam był. Charizard przecież robił problemy. To taki Lance Stephenson wśród pokemonow. Charizard robił problemy tylko w bajce, jak ktoś grał w grę to lepiej było go mieć u siebie. W sumie to Ash zawsze miał zajebisty skład, Pikachu zajebisty support i nigdy tego nie umieli wykorzystać w 100%. Komentarz chyba zbędny PS. poszedł update, tak to jest jak się nie czyta wszystkich działów. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rw30 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 lewe jądro oka, nie dałeś najważniejszego: Niech ktoś uświadomi Ainge'a, że to nie pokemony, tego się nie zbiera do kolekcji, same rookasy skończą na dnie Spokojna głowa Ainge głupi nie jest, nazbiera Charmanderów i wymieni na niezadowolonego Charizarda. A potem dokupi jeszcze Venusaura i Blastoise z FA i leci na pojedynek z Ashem Ketchupem z Alabastri czy skąd tam był. Charizard przecież robił problemy. To taki Lance Stephenson wśród pokemonow. Charizard robił problemy tylko w bajce, jak ktoś grał w grę to lepiej było go mieć u siebie. W sumie to Ash zawsze miał zajebisty skład, Pikachu zajebisty support i nigdy tego nie umieli wykorzystać w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Ignazz: jest taka wymana która z marszu sprwia lepszym obie ekipy Cory Joseph vs Kanter gdzie spurs coś dokładają....albo pick albo jakiegoś klocka z drugiej linii Edytowane 15 Stycznia 2015 przez macias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 dobra juz nie pije po szkole z chłopakami piwka na trzech bo widzę, że odpierdalam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. montana Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 znowu double.Tym razem o Agnieszcze, która okazała się Lebronem Kiedyś miałem taką sytuację, za pięknych czasów przedszkolnych, gdy w łazience każdy miał swój kubek z pastą do zębów. Była taka Agnieszka, blondynka, szczupła, raczej brzydka i nie odróżniała kolorów (frajerka). Agnieszka miała bardzo brzydką tendencje do wyjadania pasty do zębów swoim sojusznikom. Mój najdroższy ziomek, friend for life Jakub, kupił sobie (a raczej kupili mu rodzice) drogą pastę, o smaku pomarańczowym wyglądającą jak wielki ząb! (taki IPhone 6 2002 roku). Jakub przyłapał Agnieche na wyjadaniu tej ekskluzywnej pasty, poprosił mnie abym razem z nim załatwił delikwenta. Jakub zaczął, spoglądałem z zaciekawieniem. Sprzedał małej blondynce takiego strzała, że Mike Tyson by się nie powstydził, upadła. Podbiegłem i kopnąłem ją w twarz jak piłkę od nogi. Nasi rodzice mieli przejebane, tata przestał dawać mi grać w jego Max Payna, ale było warto, bo Agnieszka przestała wpierdalać pastę. Sęk w tym, że LeBron to taka Agnieszka, cancer w drużynie, dopiero jak się go ustawi to coś z tego będzie i do tego jest potrzebny taki Natan i Kuba, w postaci trenera z wielkim autorytetem, który ogarnie tego pasto-zjadacza. Niech sobie nie myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 miszczowski miszcz siedzacy przed kompiuterem w pl dokonuje analizy - relacji zawodnik -trener na pdst. kilkusekundowych filmikow z yt - chyba dobrze to strescilem? te filmiki nie stanowia nawet polowy promila ich wspolnych relacji ale dla miszcza to wystarcza. kucio do którego kierowany był powyższy cytat napisał mi, że nie wie czy to propsy czy może coś innego i sam też nie wiem - no to wrzucam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi