KIJEK_PL Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Bo wiadomo, że dzieci koszykarzy NBA dostają w pakiecie geny zwykłych chłopaków. A propos parytetów w NBA :D Mocniej lewackiego wpisu tu jeszcze nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) z tematu "gdzie oni są" De joun Blair w Chinach robi 42/20https://youtu.be/721IMSHFWC4 Ten skrót został opublikowany 20 listopada 2016. Blair zdobył 42/20 pomimo 31 puntkowej porażki swojego zespołu, którego pełna nazwa brzmi Jiangsu Tongxi Monkey Kings - możliwe, że jest to zespół parodiujący grę Sacramento Kings. Boxscore: http://www.eurobasket.com/boxScores/China/2016/1120_3512_14428.asp Blair ostatnio grał w Argentynie w zespole San Lorenzo de Almagra, a teraz jest wolnym agentem. ROTFL, tzw zgaszenie dekady Edytowane 5 Czerwca 2018 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Przez przypadek Kevin Pelton doszedł do tych samych wniosków co ja , czyli Le Bron potrzebuje specyficznego rodzaju graczy http://www.espn.com/nba/story/_/id/23684417/kevin-pelton-weekly-mailbag-does-lebron-james-make-teammates-better Podzielili się odkryciem dekady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Możesz stać się bogaty. Możesz stać się sławny. Możesz stać się gwiazdą NBA. Ale gustu to i tak nie posiądziesz. Tym razem ja się wzruszyłem - oczywiście ze względu na autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Salt Lake City jest 128 miastem w USA i 48 metropolią pod względem ludności. Polski odpowiednik to byłby jakiś Piotrków Trybunalski, nie ma co się oszukiwać, że to nie jest na standardy NBA zapyziała dziura. kolejna perełka, Piotrków odpowiednik SLC, wypada tylko trzymać kciuki za olimpiadę skoro z Zakopanem nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Gość na pierwszy rzut oka wydaje się elitarnym debilem, ale może uda się zrobić z niego drugiego Hassana i wymienić w przyszłości za coś wartościowego. cudowny oksymoron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rw30 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 w temacie LeBron vs MJ, Pan Redaktor Orliński: Ten temat jest tak zajebisty, że brakuje tu jeszcze tylko ankiety żeby wkurwiała powiadomieniami o nieprzeczytanym temacie :] żeby było lepiej, niedługo potem autor tematu ją dodał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fluber Opublikowano 26 Czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Interesujący debiut, spodziewam się dalszej twórczości:) Nie będzie mnie jakiś pionek wyzywał od no brainerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 CARDI: Sampaoli tymi zmianami tylko potwierdza, że robi Messiemu gałę na perłowo. Jak się robi "gałę na perłowo"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Nikt nie pisał, ( uwaga!!! Przecinek) ze spurs nie biorąc salary w zamian za Leo, ( o drugi !!!) a puszczając kontrakt Mills / Gasol mogą wybrać z rynku ( za rok ) lepiej niż to co inni im oferują obecnie. Salary Space to nie jest marzenie spurs ... ale to nie Deng. A co jak rzuca po sprawdzeniu zdrowia do grudnia ze gotowi są na supermaxa? Ignazz "cudownie" odmieniony Być może związek z tym ma fakt, że przewodzi w głosowaniu nagród E-NBA im Javalle McGee Edytowane 2 Lipca 2018 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) jk bicałem rndo w laker =0oi0-o- obalampol litr. Jak widać dla niektórych ostatnie ruchy na rynku transferowym Lakers to powód do świętowania Edytowane 3 Lipca 2018 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Kolego (...) poczytałeś trochę, liznąłeś staty o których interpretacji nie masz za wielkiego pojecia i robisz za kozaka... choć tak naprawdę niewiele potrafisz. User 'dannygd' o innym userze. (potem poszło też wesołe pasywno-agresywne combo, czyli: 1 - coś o kulturze 2 - coś o zaimkach (lol) 3 - coś o dodaniu na ignore'a - chyba jako forma kary czy cuś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Czy da sie coś z tym zrobić? Chyba nie. Um, zniesc wszystkie mechanizmy ograniczajace pensje? Nie zeby to mialo jakies szanse wprowadzenia Tasma retorycznie pyta czy da się coś zrobić z braniem niższych kontraktów, wiLQ mówi co da się zrobić, po czym linijkę niżej odpowiada sobie, że się nie da. Mnie trochę rozśmieszyło. Takie lipcowe lekkie łapu-capu. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) ktoś zadał pytanie o najgorszy ruch off-season: [.....]A punktu widzenia fana Bulls oczywiście lavine to kupa i daje mu mocny drugi speed. Tylko dlatego że Bulls są i tak na dnie, to im niewiele pogarsza/poprawia sytuację, Rox z contendera stali się zespołem z peletonu, rzekłbym że oni bardziej popsuli Ligę niż Warriors, bo jako jedyni mogli im się postawić, teraz to one team show Edytowane 10 Lipca 2018 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Kategorie powinny być lepiej doprecyzowane, bo "największy homer" to raczej jednoznacznie negatywna cecha, a tu wygląda jakby niektóre głosy szły dla "najbardziej oddanego kibica". Podobnie z defensive - "pięciu największych betonów" i "pięciu najlepiej argumentujących swoje stanowisko" to trochę nie to samo. LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Raczej zła diagnoza z tym rakiem. Tak mi się ta pozytywna zbitka słów rzuciła w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. falcao Opublikowano 17 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 uzytkownik Milin Moim zdaniem podział jest jasny.Na RS jest młodzież. Lonzo, Ingram, Kuzma, Hart.Na PO jest Lebron i do Niego Rondo, Lance, JaVale.Po to właśnie zostali sprowadzeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rw30 Opublikowano 21 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 http://www.e-nba.pl/topic/6094-pi%C5%82ka-traci-powietrze/ Witajcie! Czy waszym zdaniem normalnym jest, że po tygodniu od zakupu i napompowania piłka Spalding NBA Platinum Streetball jest miękka jak wacek moderatora? Nie była używana, przeleżała w szafie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Rappar 1. Bądź mną2. Graj w MMO3. Udawaj laskę tylko po to, żeby dostawać itemy4. Podczas grania poznaj zajebistą pannę, która zaprasza cię do klanu5. Zostańcie najlepszymi przyjaciółmi6. Okazuje się, że jest lesbijką7. Wciąż udawaj laskę, chociaż wiesz, że to złe8. 8 miesięcy randkowania online i cyberseksu9. Mówi mi, że musimy pogadać na poważnie10. Okudrebele.jpg12. Pewnie chce się spotkać na żywo13. Bądź gotowy przyznać się do ohydnej prawdy14. Dowiedz się od niej, że tak naprawdę jest facetem udającym lesbę15. Moja morda, kiedy zdajesz sobie sprawę, że dwóch facetów uprawiało lesbijski cyberseks przez 8 miesięcy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 tu mała dygresja co do fultza która osmielę się podzielic pierwszy raz (ośmiele mimo ze po fakcie jest niby łatwo) jak go pierwszy raz zobaczyłem w skrótach to pomyślałem "z tego goscia nic wielkiego nie będzie" (równocześnie oglądałem tatuma i myślałem ten to będzie rewelacja) wchodze na forum i czytam, no i myślę, o kurka, jaka jednomyslność, musiałem się strasznie pomylić, "nie ma co sie szarpać, morda w kubeł" w moich oczach fultz to był taki lepszy technicznie anderson ze spurs, takie lepsze technicznie slow-mo, no ale tamten szok którego doznałem czytajac rok temu forum nie minął do końca i wciąż nie jestem pewien swoich odczuć (moze z wyjątkiem tego co pomyślałem o tatumie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi