RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 A na SF można wyciągnąć z Denver Danilo Gallinari'ego nawet za DeAndre Jordana (ale wtedy Denver dorzuca kogoś pod kosz Nurkić/Jokić) co jest tylko bardzo fajną propozycją na papierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Łamacze królów powrócili ponownie. Tylko w Twoim mieście, gdy uważasz się za contendera. W ciągu tygodnia druga ofiara snajpera i Warriors cieszą się, że grają z Pelsami dopiero na prima aprilis. 8 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Nie wiem, czy teksty spoza forum tu uwzględniacie, ale to jest tak dobre, że nie mogę się powstrzymać. Z irytacji nauką do egzaminu postanowiłem pierdolnąć wszystko i przeglądać fejsbuki. Ktoś ze znajomych polajkował post na profilu gwiazdy basketu (?) o backupie dla LBJ. Więc z nudów czytam te komentarze.Poza gównoburzą LeBron panienka, pizda i nieudacznik vs LeBron GOAT świata i okolic wyłapałem coś takiego: "Playmaker to niekoniecznie PG, Melo idealnie by im tam się wpasował." Playmaker to niekoniecznie PG, Melo idealnie by im tam się wpasował. Playmaker to niekoniecznie PG, Melo idealnie by im tam się wpasował. Playmaker to niekoniecznie PG, Melo idealnie by im tam się wpasował. Playmaker to niekoniecznie PG, Melo idealnie by im tam się wpasował. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nie wiem, czy teksty spoza forum tu uwzględniacie, ale to jest tak dobre, że nie mogę się powstrzymać. Z irytacji nauką do egzaminu postanowiłem pierdolnąć wszystko i przeglądać fejsbuki. Ktoś ze znajomych polajkował post na profilu gwiazdy basketu (?) o backupie dla LBJ. Więc z nudów czytam te komentarze.Poza gównoburzą LeBron panienka, pizda i nieudacznik vs LeBron GOAT świata i okolic wyłapałem coś takiego: Teksty spoza forum spoko, ale po raz setny, tylko według Rappara i Lewego Jądra Smoka ten temat służy wyśmiewaniu opinii i koszykarskiej ignorancji - ten temat służy wyłapywaniu potknięć, lapsusów językowych etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 "Ben Gordon could put up points like none other. It’s hard not to put him in a list of top 10 scorers for the 2000s. For strictly scoring you have Kobe, Carmelo, Durant, and T-Mac and then who else?" Elwood cytuje z zagranicy, ale tak prawilne, że aż trzeba wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Co ? Za mało Oba picki, Crowder i Jokić z Denver to wartość Blake. Dodam, że chodzi o picki Bostonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) A jakie to niby postępy zrobił Booker? Parę godzin przed meczem z Bostonem... Edytowane 25 Marca 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Słaba obrona Cavs "zatrzymała" Spurs na 103 punktach (gdzie ich sezonowa średnia to 106 z groszami) to ich słaba obrona nie jest taka słaba. Rzucanie ze skutecznością 37% i 15% za 3 to problem. Analiza po meczu, w którym Cavs do przerwy byli w plecy 64-40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Analiza po meczu, w którym Cavs do przerwy byli w plecy 64-40.Analiza po meczu, w którym Cavs zatrzymali w połowie Spurs na 39 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Sas zblowoutowalo cle i mecz trwal tak ze 3kwarty. Wiec albo mirwir nie ogladal meczu i opiera sie tylko na suchych danych lub ogladal i nic z niego nie wyniosl. Tak czy siak lapu capu anal iza. Edytowane 28 Marca 2017 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) marzec 40 pare TD to tyle co lebron zrobil przez ostatnie 12 lat.harden ma wielki sezon, ale 20 TD mniej to przepasc. wiadomo od zawsze ze bilans to podstawa, jednak tu w tym 2017 bedzie trzeba zrobic wyjatek. zreszta bedzie blisko 50 win, spoko wynik jak na sezon po odejsciu takiego lidera, z takim rosterem poskładanym w bulach z oladipow i sabonisow na ostatnia chwile. wielu z nas w tym ja tez oczywiscie, zaraz po tradzie KD zastanawialo sie co to teraz bedzie w ogole i czy 25 gier wygraja. raczej nie ma temat po tym jak to sie wszystko potoczylo, westbrook mvp. Marzec to Komorowski? Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Te same statystki co określają ISO ball Raptors jako jedna z lepsZych ofensyw w historii a marnych obrońców typu Manu parę lat temu gloryfikuja i stwierdzają ze maja super wpływ na obronę Spurs? Czyli twoim zdaniem staty są nieomylne i oglądając mecze Lakers i Celtics mozesz śmiał o stwierdzić że Russell i Bradley to słabo obrońcy?Zwłaszcza jeżeli uważasz tego drugiego za słabego obronie bo staty tak mowia to I am out. Mówcie co chcecie, ale dla mnie "opinia", że Manu to słaby guard to łapu capu jak się patrzy. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Te same statystki co określają ISO ball Raptors jako jedna z lepsZych ofensyw w historii a marnych obrońców typu Manu parę lat temu gloryfikuja i stwierdzają ze maja super wpływ na obronę Spurs? Mówcie co chcecie, ale dla mnie opinia, że Manu to słaby guard to łapu capu jak się patrzy. Ja wiem, że słoba obrońca ma kilka znaczeń Można tłumaczyć jako defender jako guard a można nawet jako advocate czy protector Więc podpowiadam ci Rappar ,że może następnym przeczytać całe zdanie by w przypadku wieloznacznych tłumaczeń nie strzelać samobója o advocate też nie chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Przez większość sezonu tankowanie i nagle w końcówce zwycięstwa i być może strata szansy na dobry wybór w drawcie. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Akurat Kawhi jest minusowy albo w najlepszym razie neutralny. W tym sezonei chyba ani razu go nie widziałem przebijającego się po zasłonach , stojącego twardo na nogach i będącego stoperem na głównego strzelca rywali. W SAS obok Parkera jest chyba najsłabszy w obronie To akurat zły przykład bo tu akurat RPM pokazuje dobrze słabość Leonarda Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) BiałaCzekolada in his best Są ludzie, którzy boją się pierwszego dnia pracy i mają sraczkę, a są ludzie, którzy idą w pierwszy dzień, parkują samochód na miejscu szefa i na jego zdziwione spojrzenie - gaszą mu jeszcze kiepa na garniturze. Malcolm Brogdon już czeka z papierosem, a Lowry właśnie przymierza garnitur przed lustrem. Jeszcze nie wie, że Brogdon po niego idzie.Jaram się, a wy? polecam ogolnie caly temat PO bbq bo wszedzie tam pelno takich kwiecistych porownan edit: jeszcze to Niby lider na Wschodzie, ale brakuje tam personelu, żeby np. ukryć wady Marcusa Smarta i korzystać tylko z jego ogromnych zalet albo wygrać fizyczną wojnę pod koszem. Boston ma bardzo dziewczęcy frontcourt, a PO wygrywa się na desce. Horford tak się boi deski, że nawet jej nie opuszcza jak siada na dwójkę. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Kluczem do wygrania przez Wizards tej serii będzie chyba niekorzystanie z ławki rezerwowych i granie po 48 minut pierwszą piątką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie wiem czemu Klay dalej postrzegany jest jako dobry obrońca. Jest zdecydowanie najgorszy w tym elemencie gry z s5 Warriors (tak Curry wypada lepiej). Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez microlab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) kawhi? tutaj jest dosyc blisko, ale maszynka Popa dziala nawet jak graja starterzy GOAT coach! Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Mogę być nieobiektywna. Wiem, że głupia literówka ale mnie rozbawiło . Z postu Jazz vs. LAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi