rw30 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Harden ma impact Kobiego 07-10, porównywanie go do Iversona czy stawianie poniżej Klaya, to jakaś dziwna moda ala weganizm czy turboslowianie, której kompletnie nie rozumiem i nie pochwalam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 5 ) Robimy trade DeAndre Jordana + Jamal Crawford + Wesley Johnson za Stanley Johnson + Jokić + Kentavious Caldwell-Pope (do Denver ktoś z Detroit np: Morris) Brzmi jak plan. LAF proponuję przebudowę Clippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Ktoś jego słowa jeszcze bierze na poważnie? Swoją drogą to już mnie przyprawił o zawał serca. Jak się YT sam nie ustawi to akcja od 3:55, chyba, że ktoś wcześniej woli posłuchać jego mądrości https://youtu.be/vcxpyiezeV4?t=3m55s Facet jest niepoprawny politycznie ale tezy ma słuszne. Trzeba troche inteligencji i wiedzy o wspóczesnym swiecie oraz historii powszechnej żeby go zrozumieć. Lemingi tego nie mają. Nie zrozumieć wypowiedzi w danym kontekście. Pisać coś o inteligencji. Lemingi! Klasyk Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Wara od LAFa,kolo jest spokojnie top10 na forum jak chodzi o wiedze, poza tym zdaje najlepsze relacje i jest tu nie tylko symbolem clippersow ale i jedna z barwniejszych postaci na forum. To moj ziomek i jak mialbym pic pierwsza wodke to z forum jest u mnie w czolowce Oczywiscie mvprzemek. Mnie bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Co tam u Was? Trenujecie koszykówkę czy tylko się tym interesujecie? To Ty jesteś ta zaginiona karczmarzówna? padłem Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 ely3 turner bez pilki ma wartosc zerowa za 3 niebrzuca wiecrj niz 26%.. kocha midvrange ale nie jest tam efektywny.. dużo kozluje. ale lillard i z mc collumem mieli łaczny usage ok 60%.. chcesz zabic ofensywe to daj pilke Turnerowi. Blazersnie broni.. by skonczyc na piatym miejscu potrzebowali katastrofy w wykonanou Houston i memphis grajacego skladem gorszym od Filadrlfii. przeciez Memphis caly sezon mialo przewage 6-7 meczow bad Blazrts i dopiero na koncowcr ich wyprzrdzono.. a tu czytam ze blazrrs brda trzecia dila a 6 to brdzie krok w tyl skoto tak naprawde Blazrrs byli sxostum zespolerm ba zachodzie taka tam literowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Czarna kompania ma beznadziejne zakończenie. Ja lubię Piekarę i cykl inkwizytorski, ale u mnie jak jest dobrze wmieszana religia to zawsze ma plus na starcie. No i cykl Metro 2033. Ale tak naprawdę to oryginał i Diakow odstają od reszty. Fajny jest cykl rzymski Scarrowa. Jakoś od pewnego czasu nie czytam poważnej literatury, bo książka musi mnie odprężyć. No vat 23% jest morderczy. Kiedyś był 7% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Co by nie mowic to Portland jest w opcji win now przez najblizsze 4 lata bo salary maja powyzej 116 baniek a wzmocnieni nie bedzie bo Crabbe , leonard i Turner sa nietradowalni. Lillard nie na sprzedaż a za mcColluma nie wyciagniesz kluczowego wzmocnienia raczej chociaz gosc jest naprawde dobry. Prawie dobry post na temat Portland w temacie Sacramento. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) nie może być dwóch liderów w jednej drużynie. poza tym tak czy inaczej KD był lepszym zawodnikiem. Jak zmierzyłeś, że KD był lepszy w poprzednim sezonie? Westbrook był lepszy. Edytowane 4 Września 2016 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) wrzutka niepierwszej świeżości, ale nie każdy zagląda do tego działu, więc warto przytoczyć: Cześć wszystkim na forum! Mam piłkę Spalding TF-500 i problem zaznaczony w temacie- jak ją umyć. Grałem do tej pory dwa razy, raz pojedyncze rzuty na kosz na kostce, a drugi raz orlik. Wiadomo- lekko się przybrudziła, złapała zanieczyszczeń, piasku, gumy z tartanu. Gąbka i letnia woda? Jakiś płyn? Sposoby na sucho? Jak pielęgnować żeby cały czas była w stanie najwyższej używalności? Będę wdzięczy za wszelkie porady, z góry dzięki! Ja swojej piłce robię kąpiel z olejkami aromatycznymi (uwielbia połączenie ananasa z granatem) do tego zapalam świece (ale nie zapachowe bo ją od tego pęcherz boli!) oraz włączam ballady Stinga. Nie wiem czemu, ale wentyl rozszerza się jej przy "Shape of my heart". Jednak nie robię tego za często, gdyż sam przy tej piosence płaczę, ponieważ mam w pamięci ostatnią scenę z Leona Zawodowca jak Matylda sadzi paprotkę w parku i mówi "Tu nam będzie dobrze Leonie". Mówię Wam - Potok łez. Dodatkowo wrzucam jej kilka płatków róży do wody by poczuła się jak dama, a nie zwykła ściera do asfaltu. Na koniec wycieram ją dokładnie bawełnianym ręcznikiem prosto z Neapolu i na suchą skórę wcieram kolagen ujędrniający. Kiedyś miała fobię na punkcie "pomarańczowej skórki" i od czasu jak wcieram ten kolagen problem znika. Nie stać mnie na pojemnik tego kremu, bo to za duży wydatek - więc nacieram ją smalcem i każdy jest zadowolony. Bo prawdziwego uczucia nie buduje się na słodkich słówkach i czekoladkach, ale na kłamstwie i manipulacji. Mam nadzieję, że pomogłem... Edytowane 17 Września 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 To wszystko z tematu statystyczna rewolucja, gdzie próbują przeanalizować wpływ ciężkości jajec na długość stopy przy rzucie osobistym... Pomimo niezaprzeczalnej skuteczności tychże statystyk, moje zdanie jest chyba podobne jak kolegi: Te nownki to na zasadzie bo sasiad tez ma. Sorry, że tak to wszystko spłyciłem i wyciąłem - zapraszam: http://www.e-nba.pl/topic/2731-statystyczna-rewolucja/page-3 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Takiego samozaorania to jeszcze nie widziałem zostawcie vasqueza w spokoju !!!! i tak ma ciezko ..... , caly czas ma zal do mamy ze go nie wyskrobala , przeciez zycie posrod takiego ciemnogrodu jest dla niego udreka.... @mistrzBeatka moje problemy, to betka, a nawet beatka, przy twoim rozdwojeniu płciowej jaźni. probowalam cie chronic przed bydlem ktore nie jest w stanie cie zrozumiec , a ty atakujesz znienacka niczym brutus , tylko zamiast sztyletu trzymasz swoja zwiedla parowe. Ps . przynajmniej mam sie do kogo odezwac , a ty masz ? "przynajmniej mam sie do kogo odezwac a ty masz ?" mówiąc to masz mnie na myśli, kochanie ? a co będzie jak się przestanę do ciebie odzywać ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. falcao Opublikowano 29 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) ogolnie temat o polityce jest epicki i shitstorm na kilkanascie stron pojawia sie co jakis czas, przy kazdej okazji ale to mi sie spodobalo zlotousty vasquez ( pisz wiecej chlopie! uwielbiam Cie czytac:] ) jesli zarodek do 12-14 tyg jest człowiekiem, to co z plemnikiem ? z plemnika przecież powstaje ten zarodek ? a z kolei plemnik powstaje z pożywienia, bez którego człowiek plemnika nie wyprodukuje - czy buła z kaszaną, która wsunąłem przed chwilą jest człowiekiem również ? I, za przeproszeniem , ogórek którym zagryzłem - też jest człowiekiem ?! :] Boże, co ja narobiłem... kanibalizm ! Biada, biada, Vasquez zjadł sąsiada ! Edytowane 29 Września 2016 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Sezon w pigułce (mecze na dzień). Dobrze czytam, że w poniedziałek 20 lutego są po prostu wszystkie mecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Lorak ano właśnie, ktoś zna szczegóły jak Shaq wpłynął a reeboka? w odpowiedzi Artlan U mnie na podwórku Reeboki Shaqa były dość popularne, ale pewnie przypierdolisz się, że za mała próbka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ja akurat twierdzę, że to Kawhi stworzył Popa, ale to też nie ma znaczenia, a liczy się zdanie większości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Ciało allstara tylko facet ma oprogramowanie trochę z błędami O McGee autorstwa darkonzy Mnie rozbawilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Irving najbliżej MVP będzie, kiedy go Lebron zaprosi na domówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Embiid nie wyrasta mi na jakiegoś dominatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 by Mirwir NYK, GSW wczoraj był dzień gdy super team-y zaliczyły blowout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi