Skocz do zawartości

EAST FINALS Boston Celtics (2) vs. Miami Heat (8)

Koelner

Kto?  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 17.05.2023 o 23:44

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał:

jak nie zrobi, jak miał realną szansę na półkę top20 alltime

pls

top20 alltime to jakiś Durant/Barkley tier, no ni c***a nie miał realnej szansy na top20 alltime. 

To, że typ po serii z Bucks robi 24-7-6 na 54 TS% i pewnie fani Nuggets zacierają ręce na to żeby jednak Miami awansowało do finałów, to inna sprawa, ale chyba tak czy siak fajny run obiektywnie dla typa z top40-top50 alltime. 

58 minut temu, BMF napisał:

pls

top20 alltime to jakiś Durant/Barkley tier, no ni c***a nie miał realnej szansy na top20 alltime. 

To, że typ po serii z Bucks robi 24-7-6 na 54 TS% i pewnie fani Nuggets zacierają ręce na to żeby jednak Miami awansowało do finałów, to inna sprawa, ale chyba tak czy siak fajny run obiektywnie dla typa z top40-top50 alltime. 

mi się pomyliły koncepcje, bo ostatnio dyskutowaliśmy poza forum gdzie by wylądował gdyby ugrał misia i wtedy uznaliśmy, że byłaby to półka Barkleya, także tu masz rację, choć pewnie i z tym nie będziesz się zaraz zgadzał 

Butler w Finałach bańki trzaskał bodaj 26/9/9 na przejebanej efektywności i ogólnie zaliczył już kilka grubych runów z obiektywnie rzecz biorąc bardzo słabym supportem, nie licząc Sixers.  Durant musiał iść do super teamu aby ugrać Misia a wcześniej z o wiele lepszym składem robił dokładnie to samo co Jimmy

kapitalna kariera, nieprawdopodobny wręcz rozwój, który zawdzięcza głównie sobie bo 90% graczy uznałoby, że to co grał w Bulls to szczyt ich możliwości i zadowoliliby się półką top50 ligi 

wiadomo, że tego Misia raczej nie zrobi, ale pisanie o top40-50 to gruba przesada, trzeba też patrzeć na uwarunkowania i inne aspekty, a w tych Butler to ścisły top alltime 

o ile tego nie wdupi 

a fani Nuggets zacierają ręce głównie dlatego, że Jok zwykle robi z Bama wiatrak, a sami Nuggets mają po prostu znacznie lepszy roster i przewagę parkietu, Butlera na pewno nie lekceważą

Jimmy b. fajny playoff performer, czy jest 35. czy 41. czy 46. alltime to ja tam nie wiem, ale top20 alltime to ludzie, którzy z dekadę byli w czołówce MVP voting etc. gdy Butler nigdy nie był wyżej niż 10. z tego co widzę. 

Obecni gracze są lepsi niż kiedyś i grają w dużo lepszych ofensywach, więc ktoś może się zastanawiać czy czasem Butler nie był lepszy od Malone'a, ale jako, że taki Malone miał zaledwie trzynaście lepszych sezonów pod względem głosowań na MVP od najlepszego Butlera, to trzeba byłoby mieć większy recency bias niż boomerzy na 90s żeby postawić go na tej samej półce, a mniej więcej to oznacza bycie w top20. 

Scenariusze pt. gdzie byłby Butler gdyby rozjebał Nuggets (malo prawdopodobne) to pewnie zostawić można na moment gdy rozjebie Nuggets.

Butler spoko, ale nie aż tak, na razie. 

49 minut temu, julekstep napisał:

typowy BMF

najpierw zrównuje run Butlera do runu Dirka

10 stron później wywala go za Malone'a

classic!

Przy runie a'la Dirk, do którego raczej nie dojdzie (rwik alert) dalej bym miał go niżej od Malone'a. ;]

4 godziny temu, vero1897 napisał:

Aktualni Boston Celtics mieli by zagrać aż 4 spotkania bez żadnego collapsu? Z podobno trenerem wuefistą?🙂 Uwierzę jak zobaczę. Ten bilans 0-149 drużyn z 0-3 jednak robi wrażenie.

No to teraz poproszę o to ile razy Boston przegrał G7 u siebie 😉

Czy na ostatnią defensywna akcję nie powinien byc Rob Will zamiast Horforda?

Teraz, Julius napisał:

ależ fantastyczny Butler.

no to widac ze ogladales tylko ostatnie 3 minuty

Edytowane przez mac

3 minuty temu, mac napisał:

no to widac ze ogladales tylko ostatnie 3 minuty

+1000

Ja nie wiem czy Heat się z tego podniosłą bym chyba nie dał rady.🤯

5 minut temu, Julius napisał:

obudzilem sie, wszedlem sprawdzic wynik i ostatnie 3min meczu.

I nic nie straciłeś w sumie.

1 minutę temu, ptak napisał:

Jak nie oglądałem tylko śledziłem wynik to wygrywali. Teraz przy 10 przewagi nie wytrzymałem i byłem załamany. Ale to co zrobił White 😱

Znowu trener Bostonu odjebał nie wziął czasu kiedy był potrzebny tylko pozwolił Miami wrócić w końcówce.  Tak wogole ten transfer White do Bostonu to była świetna decyzja.

1 minutę temu, vero1897 napisał:

Napewno z tych dwóch bilansów ten mój jest dla nich mniej korzystny.😉 

Ale teraz to już liczy się tylko "mój"

Celtics bardzo się starali żeby tego nie wygrać. Nie trafiali za 3, straty, spieprzone końcówka