Jendras Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 ja mogę wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jendras - konkretnie dotyczący Heat-Lakers czy Wschód-Zachód (taki zakład de facto sprowadza się do tych drużyn)? EDYCJA: Faktycznie, jakby się OKC wmieszała to niech będzie zakład o 100 zł dotyczący konferencji: Jendras Zachód DF Wschód Potwierdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 dobra jak jak co roku zapodam od siebie to samo, teraz bedzie tak: Jazz w top 7 na zachodzie o 100, przy tym ze Corbin się podczas rs nie rozpuści, nasz budyń "kochany":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 dobra jak jak co roku zapodam od siebie to samo, teraz bedzie tak: Jazz w top 7 na zachodzie o 100, przy tym ze Corbin się podczas rs nie rozpuści, nasz budyń "kochany":) trochę asekuracyjny zakład ale po kolei! tak patrzę na skład Jazz z dodatkami Marvina i Mo ( Foyle też?) i sie zastanawiam nad ich siłą bo każdy z pozostałych zawodników choć młody to o rok bardziej doświadczony! czy zaliczą postep a jak tak to jaki? #7 seed nie jest az trudny do zdobycia na zachodzie: seed #1 #2: Lakers i Oklahoma - nawet MOCNIEJSI; seed #3-#4-#5-#6 powalczą dalej głębocy choć rok starsi spurs (oby) wzmocnieni Iggim nugietki i lepiej zgrani clips oraz równie mocni memphis IMO pólka wyżej niz Jazz seed #7 i #8 w zasiegu Jazz coraz bardziej miłych dla oka Minny jezeli RR wróci po kontuzji oraz wkomponują się AK i Roy oraz co nie mozna zapomnieć zmienionymi Dallas ( Kidda nie ma ale jest dalej ciekawie Kaman OJ Mayo no i Brand!) na chwilę obecna zarówno Rakiety ( wzmocnieni draftem i przepłaconymi Asikiem i Linem ale i ze znacznymi stratami IMO osiagną podobny poziom a może nawet ciut słabszy poprzez brak zgrania i nizszy poziom doswiadczenia rookasów) jak i przebudowywani Suns (Dragic Beas Scola) IMO to mniejsze "zagrozenie" na seed#7 tak jak przebudowywane PTB. ale są jeszcze NOH (IMO nie az tak mocniejsi będą z Davisem tak "z marszu" aby zamieszać w walce o PO) Kings ale bardzo ciekawie zapowiada się walka IMO jeżeli Andrew Bogut bedzie zdrowy a Barnes potwierdzi swe talenta GSW! reasumując patrząc na normalne typy choć brakuje mi dalej głębi u Jazz nie jest to takie nieosiągalne ten seed #7 gdy jeden z zespołów poprzez wydarzenie losowe wypadnie z gry o PO (np Dallas lub Minny) jeżeli w spokojny sposób dalej będą się rozwijać młodzi. taki skład na razie nie gwarantuje walki o pierwszą piątke-szóstkę ale sprawa dalszych seedów może mieć sporo z loterii i kwestii zdrowotnych gdyz zawsze znajdzie się jakis zespół który sie po prostu rozsypuje w trakcie a co otwiera seed #7 dla jazz. ale patrząc na kolejny sezon wyjatkowo ciasny w walce o PO gdzie wychodząc na przeciw i fanom Suns i fanom Minny ale i fanom GSW ( sa tacy?) a przede wszystkim nie zapominajac jakiego kalibru graczem jest Dirkus Maximus z warunkiem że zadna z czołowych ekip sie nie posypie to ten seed #7 jest daaaleki dla Jazz nacisk Dallas Minny Suns GSW na Jazz i 2 wolne spoty gdzie może przy dobrych wiatrach ochotę na PO moze poczuć także PTB lub przy genialnym ( nie wierzę) sezonie Davisa NOH BĘDZIE ZA DUŻY na twoich młodych reasumując wchodzę seed #7 jazz 100PLN El niżej dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 dobra jak jak co roku zapodam od siebie to samo, teraz bedzie tak: Jazz w top 7 na zachodzie o 100, przy tym ze Corbin się podczas rs nie rozpuści, nasz budyń "kochany":) Jakby co to tez mogę wejśc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 wchodze. z toba ai3 everyday allday. Gościu, Ty się najpierw spłać z naszego zakładu. Po co wchodzisz w zakłady, skoro po porażce ze mną nawet się nie odezwałeś? Bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 trochę asekuracyjny zakład ale po kolei! tak patrzę na skład Jazz z dodatkami Marvina i Mo ( Foyle też?) i sie zastanawiam nad ich siłą bo każdy z pozostałych zawodników choć młody to o rok bardziej doświadczony! czy zaliczą postep a jak tak to jaki? #7 seed nie jest az trudny do zdobycia na zachodzie: seed #1 #2: Lakers i Oklahoma - nawet MOCNIEJSI; seed #3-#4-#5-#6 powalczą dalej głębocy choć rok starsi spurs (oby) wzmocnieni Iggim nugietki i lepiej zgrani clips oraz równie mocni memphis IMO pólka wyżej niz Jazz seed #7 i #8 w zasiegu Jazz coraz bardziej miłych dla oka Minny jezeli RR wróci po kontuzji oraz wkomponują się AK i Roy oraz co nie mozna zapomnieć zmienionymi Dallas ( Kidda nie ma ale jest dalej ciekawie Kaman OJ Mayo no i Brand!) na chwilę obecna zarówno Rakiety ( wzmocnieni draftem i przepłaconymi Asikiem i Linem ale i ze znacznymi stratami IMO osiagną podobny poziom a może nawet ciut słabszy poprzez brak zgrania i nizszy poziom doswiadczenia rookasów) jak i przebudowywani Suns (Dragic Beas Scola) IMO to mniejsze "zagrozenie" na seed#7 tak jak przebudowywane PTB. ale są jeszcze NOH (IMO nie az tak mocniejsi będą z Davisem tak "z marszu" aby zamieszać w walce o PO) Kings ale bardzo ciekawie zapowiada się walka IMO jeżeli Andrew Bogut bedzie zdrowy a Barnes potwierdzi swe talenta GSW! reasumując patrząc na normalne typy choć brakuje mi dalej głębi u Jazz nie jest to takie nieosiągalne ten seed #7 gdy jeden z zespołów poprzez wydarzenie losowe wypadnie z gry o PO (np Dallas lub Minny) jeżeli w spokojny sposób dalej będą się rozwijać młodzi. taki skład na razie nie gwarantuje walki o pierwszą piątke-szóstkę ale sprawa dalszych seedów może mieć sporo z loterii i kwestii zdrowotnych gdyz zawsze znajdzie się jakis zespół który sie po prostu rozsypuje w trakcie a co otwiera seed #7 dla jazz. ale patrząc na kolejny sezon wyjatkowo ciasny w walce o PO gdzie wychodząc na przeciw i fanom Suns i fanom Minny ale i fanom GSW ( sa tacy?) a przede wszystkim nie zapominajac jakiego kalibru graczem jest Dirkus Maximus z warunkiem że zadna z czołowych ekip sie nie posypie to ten seed #7 jest daaaleki dla Jazz nacisk Dallas Minny Suns GSW na Jazz i 2 wolne spoty gdzie może przy dobrych wiatrach ochotę na PO moze poczuć także PTB lub przy genialnym ( nie wierzę) sezonie Davisa NOH BĘDZIE ZA DUŻY na twoich młodych reasumując wchodzę seed #7 jazz 100PLN El niżej dla mnie chciałem dać na top #6 ale w nas i tak nigdy nikt nie wierzy to dałem top 7 , normalnie bym powiedział że luzem tak się stanie i w sumie liczę nawet na okolice #5 ale z Corbinem to może byś loteria faktycznie, tak czy inaczej pożyjemy zobaczymy, @Luki byłbyś szybszy to byś miał okazję zwrócić mi tą 100 z przed roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 derrick favors przynajmniej 30 mpg i 70 gs -> jazz w top5 zachodu. kwota - 200 zl. who's in? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja mogę EDIT: Chociaż nie, chyba nie ma sensu. Al i Sap są w CY i pewnie będą conajmniej do marca w s5. ;( Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 derrick favors przynajmniej 30 mpg i 70 gs -> jazz w top5 zachodu. kwota - 200 zl. who's in? ja wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Jak coś też mogę wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 szoszon byl pierwszy. potwierdz prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 zakład z Dirty Thirty rozliczony. Kasa na koncie, trochę się pośpieszyłem z tą uwagę, sorry DT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Halo, Bastillon - co z naszym zakładem? Widzę, że normalnie się udzielasz czyli udajesz, że nie dociarają do Ciebie wiadomości.. Spróbujesz wyjść jeszcze z tego z honorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 ktoś się chce założyć o to, czy Thunder podpiszą extension z Hardenem ? ja twierdzę, że nie o symboliczne 50 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Podpiszą, wchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Halo, Bastillon - co z naszym zakładem? Widzę, że normalnie się udzielasz czyli udajesz, że nie dociarają do Ciebie wiadomości.. Spróbujesz wyjść jeszcze z tego z honorem? jakie wiadomosci ? przeciez napisalem ci zebys mi dal numer konta. podaj go tutaj od razu i przypomnij mi ile mialem ci wyslac. tak teraz patrze to chyba do mnie PMy nie docieraja bo limit w skrzynce to jakas smiesznie mala ilosc wiadomosci. chyba powinienes o tym wiedziec bo wiesz czy wyslana wiadomosc jest przeczytana... wiec nie wiem dlaczego robisz tutaj afere. a skoro juz sie rozliczamy to allen35 moglby mi po 2 latach w koncu wyslac 150 zl (bodajze) za zaklad o Orlando w ECF 2011. eKONTO 17 1140 2004 0000 3402 7400 6237 - moje dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Podpiszą, wchodzę ok chodzi mi o to pazdziernikowe extension, rozumiemy sie ? nie o ewentualne wyrownanie w lipcu / sierpniu 2013 jesli sie rozumiemy, to mamy zaklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi