fluber Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: czyli to samo co wiara/religia ('konkretny' cel w KK -> zbawienie) Ale coach nie narzuca celu, tak jak wiara to robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Ale coach nie narzuca celu, tak jak wiara to robi mówisz że to bardziej w stronę buddyzmu idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: mówisz że to bardziej w stronę buddyzmu idzie? Zazwyczaj w stronę kapitalizmu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 (edytowane) 7 minut temu, fluber napisał: Zazwyczaj w stronę kapitalizmu:) no tak nawet w najbardziej krwiożerczym kapitalizmie będzie istnieć jakaś grupa osób z potrzebami 'metafizycznymi' -> przecież już P_M to napisał no i zgodnie z duchem kapitalizmu lepiej tę grupę zagospodarować tak żeby płaciła 200 zeta (czy ile tam wyłudzacie) za sesję 2x w tygodniu niż wrzucała 10 zeta na tacę w niedzielę będziesz się smażył w piekle -> nie wiem czy wiesz, ale odnaleziono niedawno nieznane zapiski Dantego, gdzie opisuje 10ty krąg piekła zarezerwowany dla kołczy i psychologów Edytowane 8 Lipca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 6 minut temu, julekstep napisał: no tak nawet w najbardziej krwiożerczym kapitalizmie będzie istnieć jakaś grupa osób z potrzebami 'metafizycznymi' -> przecież już P_M to napisał no i zgodnie z duchem kapitalizmu lepiej tę grupę zagospodarować tak żeby płaciła 200 zeta (czy ile tam wyłudzacie) za sesję 2x w tygodniu niż wrzucała 10 zeta na tacę w niedzielę będziesz się smażył w piekle -> nie wiem czy wiesz, ale odnaleziono niedawno nieznane zapiski Dantego, gdzie opisuje 10ty krąg piekła zarezerwowany dla kołczy i psychologów Ja się nie zajmuję potrzebami metafizycznymi:) Tym się zajmuje Lejlani z wesołą ekipą, nie wiesz nawet co krytykujesz. Kurde, jeczysz jak moi kumple, którzy nie kumają jak mogę wydawać 500 złotych miesięcznie na masażystkę, a w życiu na masażu nie byli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, fluber napisał: Ja się nie zajmuję potrzebami metafizycznymi:) Tym się zajmuje Lejlani z wesołą ekipą, nie wiesz nawet co krytykujesz. nawet nie wiesz czym sie zajmujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 (edytowane) 4 minuty temu, fluber napisał: Ja się nie zajmuję potrzebami metafizycznymi:) Tym się zajmuje Lejlani z wesołą ekipą, nie wiesz nawet co krytykujesz. Kurde, jeczysz jak moi kumple, którzy nie kumają jak mogę wydawać 500 złotych miesięcznie na masażystkę, a w życiu na masażu nie byli. Jeden masaż na miesiac to faktycznie... No chyba że Ty faktycznie "na masażystke" wydajesz ale wtedy co na to żona bo kumple z kółka różańcowego jak napisałeś nie rozumieją. xD Edytowane 8 Lipca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Jeden masaż na miesiac to faktycznie... No chyba że Ty faktycznie "na masażystke" wydajesz. No przecież, że nie jeden 3 minuty temu, julekstep napisał: nawet nie wiesz czym sie zajmujesz Ja nie wiem czym się zajmuję, Ty wiesz, na tym możemy zakończyć dyskusję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, fluber napisał: No przecież, że nie jeden Czy jednak "na masażystke" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Ja nie wiem czym się zajmuję, Ty wiesz, na tym możemy zakończyć dyskusję. 'dyskusja' została zakończona w momencie 2 godziny temu, fluber napisał: Nie będę prowadził dyskusji o metodologii z filozofem, który nawet nie wie co to takiego w którym pokazałeś że nie rozumiesz nawet terminów o których piszesz teraz piszę do innych 'ku przestrodze' a Ty jesteś tylko obiektem 'eksperymentu' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: w którym pokazałeś że nie rozumiesz nawet terminów o których piszesz teraz piszę do innych 'ku przestrodze' a Ty jesteś tylko obiektem 'eksperymentu' Powinienem był napisać że nie będę dyskutował o butach z szewcem, który chodzi boso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Powinienem był napisać że nie będę dyskutował o butach z szewcem, który chodzi boso. wiadomka lepiej podyskutować z kołczem z problemami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Ludzie na chleb nie mają, a tu 500 zł na masażystkę lekka ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: wiadomka lepiej podyskutować z kołczem z problemami Ja mogę podyskutować o wszystkim, ale że ślepym o kolorach jest ciężko. Podałem wyniki badań ankietowych i nieankietowych, podałem standardy zawodu, nic więcej nie mogę zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 kolega wydawał kiedyś tak z 500 na te masaże ale pozniej zona sie dowiedziała i była afera, nie chciała mu już obiadu podać, takze to troche ryzykowna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Ja mogę podyskutować o wszystkim, ale że ślepym o kolorach jest ciężko. Podałem wyniki badań ankietowych i nieankietowych, podałem standardy zawodu, nic więcej nie mogę zrobić. łap inne wyniki badań nie ankietowych: 93% of coaches are liars, 7% are just stupid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: łap inne wyniki badań nie ankietowych: 93% of coaches are liars, 7% are just stupid Aha. 6 minut temu, Krzemo napisał: Ludzie na chleb nie mają, a tu 500 zł na masażystkę lekka ręką. Dużo pracuje, podejrzewam że bez masaży nie byłbym w stanie tyle pracować, więc wychodzę na plus. To miała być analogia do coachingu i tego, że ludzie dzięki takim sesjom więcej zarabiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 27 minut temu, fluber napisał: To miała być analogia do coachingu i tego, że ludzie dzięki takim sesjom więcej zarabiają. tfu kołcze na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 6 minut temu, julekstep napisał: tfu kołcze na pewno Tak, coachowie też zarabiają pieniądze, prowadzenie sesji coachingowych to praca, a za prace należy się wynagrodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, fluber napisał: Tak, coachowie też zarabiają pieniądze, prowadzenie sesji coachingowych to praca, a za prace należy się wynagrodzenie. spoko w krytyce politycznej kiedyś podobnie pisali o aktywizmie miejskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi