Skocz do zawartości

Inwestowanie 2022

Sewer

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.04.2026 o 15:35, RappaR napisał(a):

Ja kupiłem po 39 teraz, zaufam. Ostatnio w sumie kupiłem po 46 i sprzedałem po 62, więc w sumie na razie wychodzi dla mnie dobry biznes, jeśli nie splajtują. Ale C/Z 11 skusiło 

No i szybkie kółko już Ci weszło ^^

14 minut temu, memento1984 napisał(a):

Zaorski kolejny gwiazdor co pierwsze 150 btc trzeba komus zapierdolic : )

No szkoda generalnie, bo lubiłem gościa słuchać w wywiadach o podejściu do rynku itp. a niestety wyszło co wyszło.

AMD rozwaliło wynikami(+414 USD), Intel też ciągnięty tymi wynikami (już+113 USD) Novo Nordisk z dobrymi wynikami i tez mocne otwarcie z rana (+48 USD).

Edytowane przez P_M

4 minuty temu, knt napisał(a):

Mam wszystkie 3 spółki w portfelu, Intel dzięki Tobie kupiłem po 19,64 USD i trzymam 😉

Gratulacje! ;) ja nie mam Amd.mialem malutką pozycję za 500 USD,  kupioną jak AMD był po 190 USD, ale przy okazji sprzedaży 1/3 Intela, sprzedałem też te 2,25 akcji AMD, żeby zbudować większą pozycję w Novo:) 

7 godzin temu, P_M napisał(a):

Gratulacje! ;) ja nie mam Amd.mialem malutką pozycję za 500 USD,  kupioną jak AMD był po 190 USD, ale przy okazji sprzedaży 1/3 Intela, sprzedałem też te 2,25 akcji AMD, żeby zbudować większą pozycję w Novo:) 

co tu sie dzieje dzisiaj, AMD +18%

u mnie 🍾🥩🔥

Lol jakaś losowa firma zajmująca się bezpieczeństwem w chmurze jak Crowdstrike anonimowa dla losowego odbiorcy ma wartość 120 mld dolarów.

Stellantis mający Peugota, Fiata, Alfę, Jeepa, Chryslera, Opla i inne, zatrudniający 250 tysięcy ludzi na świecie ma 18 mld. Dawny świat zaraz umrze 

9 minut temu, RappaR napisał(a):

Lol jakaś losowa firma zajmująca się bezpieczeństwem w chmurze jak Crowdstrike anonimowa dla losowego odbiorcy ma wartość 120 mld dolarów.

Stellantis mający Peugota, Fiata, Alfę, Jeepa, Chryslera, Opla i inne, zatrudniający 250 tysięcy ludzi na świecie ma 18 mld. Dawny świat zaraz umrze 

It's all about upside.

6 minut temu, RappaR napisał(a):

I właśnie to pokazuje, że stary świat umiera i będzie coś innego 

najwieksza beka ze chinczycy postawili na wygranie w produkcji tego umierajacego swiata, aka produkcja samochodow LOL i zajebanie producentow paneli slonecznych (who gives a f)

8 minut temu, memento1984 napisał(a):

najwieksza beka ze chinczycy postawili na wygranie w produkcji tego umierajacego swiata, aka produkcja samochodow LOL i zajebanie producentow paneli slonecznych (who gives a f)

Jaki będzie nowy świat, to się dowiemy dopiero. Na razie co kilka lat się zmieniają prognozy