fluber Opublikowano Środa o 22:42 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:42 2 godziny temu, RappaR napisał(a): XD @barcalover będziesz składał zawiadomienie? Fajnie by było mieć update z tego jak to będzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano wczoraj o 06:10 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:10 Jak by powiedział klasyk: To by nic nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano wczoraj o 07:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:55 9 godzin temu, fluber napisał(a): @barcalover będziesz składał zawiadomienie? Fajnie by było mieć update z tego jak to będzie wyglądać Jasne, złożę, bo mam wszystkie dane, więc dużo czasu mi to nie zajmie. Tutaj dobry materiał o komputerach kwantowych i potencjalnym wpływie na Bitcoina. Wrzucam, bo jakiś czas temu był temat, ale bardziej od strony FUDowej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Intel pozamiatał w wynikach Q1 na handlu pozasesyjnym już 77 usd za akcję. Daaaamn nie spodziewałem się, że już tak szybko zrobią takie rewelacyjne wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu I po serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 13 godzin temu, P_M napisał(a): Intel pozamiatał w wynikach Q1 na handlu pozasesyjnym już 77 usd za akcję. Daaaamn nie spodziewałem się, że już tak szybko zrobią takie rewelacyjne wyniki. W sumie to czemu nie poczekałeś ze sprzedażą na ogłoszenie wyników ? dwa myślisz że to już teraz czas coś odsprzedać czy ta pompka może wg ciebie się jeszcze więcej napompować ? myślę żeby odsprzedać i znowu odkupić za tydzień dwa jak już entuzjazm trochę spadnie. Edytowane 5 godzin temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): W sumie to czemu nie poczekałeś ze sprzedażą na ogłoszenie wyników ? dwa myślisz że to już teraz czas coś odsprzedać czy ta pompka może wg ciebie się jeszcze więcej napompować ? Bałem się powtórki z poprzedniego ogłoszenia wyników przed Q4, gdzie też była konkretna pompka do poziomu około 54 usd i potem spadlo na cos w okolicach 40, to 70 USD wydawało mi się sporo (bo aż 240% wzrost i 1/3 pakietu wyciągnąłem nieco więcej niż w całość włożyłem), a były też sygnały z samego Intela, że ten Q1 to nadal braki podażowe z ich strony i że dopiero nieco później będzie kolejny wzrost. Plus druga kwestia, pozycja w portfelu zaczęła ważyć bardzo dużo, bo to było już ponad 40k PLN przy obecnym słabym kursie, a moim zdaniem obecne Novo Nordisk jest w analogicznej sytuacji jak Intel był kiedy zaczynałem kupować i tu pisałem. Niemniej tak jak pisałem tez wcześniej tutaj poziomy 100-150 usd mnie nie zdziwią, w chwili obecnej na handlu pozasesyjnym Intel po 85 USD. Także tak to z mojej strony wyglądało, chęć zmniejszenia pozycji, dywersyfikacja pod inny asset, zarówno branżowy jak i geograficzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, P_M napisał(a): Bałem się powtórki z poprzedniego ogłoszenia wyników przed Q4, gdzie też była konkretna pompka do poziomu około 54 usd i potem spadlo na cos w okolicach 40, to 70 USD wydawało mi się sporo (bo aż 240% wzrost i 1/3 pakietu wyciągnąłem nieco więcej niż w całość włożyłem), a były też sygnały z samego Intela, że ten Q1 to nadal braki podażowe z ich strony i że dopiero nieco później będzie kolejny wzrost. Plus druga kwestia, pozycja w portfelu zaczęła ważyć bardzo dużo, bo to było już ponad 40k PLN przy obecnym słabym kursie, a moim zdaniem obecne Novo Nordisk jest w analogicznej sytuacji jak Intel był kiedy zaczynałem kupować i tu pisałem. Niemniej tak jak pisałem tez wcześniej tutaj poziomy 100-150 usd mnie nie zdziwią, w chwili obecnej na handlu pozasesyjnym Intel po 85 USD. Także tak to z mojej strony wyglądało, chęć zmniejszenia pozycji, dywersyfikacja pod inny asset, zarówno branżowy jak i geograficzny. Który novonordisk kupować ? Widze us, dk i de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, blackmagic napisał(a): Który novonordisk kupować ? Widze us, dk i de Ja brałem us, bo miałem usd ze sprzedaży Intela, ale nie ma to większego znaczenia. Mi tak było wygodniej ze względu na brak kosztów przewalutowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Strasznie mnie kusi service now Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 minut temu Udostępnij Opublikowano 5 minut temu 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Strasznie mnie kusi service now A Ty czasem nie chciałeś nie wchodzić w single stocks ze względu na ryzyko, którego chcesz unikać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi