P_M Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia W dniu 22.04.2026 o 15:35, RappaR napisał(a): Ja kupiłem po 39 teraz, zaufam. Ostatnio w sumie kupiłem po 46 i sprzedałem po 62, więc w sumie na razie wychodzi dla mnie dobry biznes, jeśli nie splajtują. Ale C/Z 11 skusiło No i szybkie kółko już Ci weszło ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 7 godzin temu, P_M napisał(a): Polecam ten kanał w robocie rano zawsze slucham chłopaków Zaorski kolejny gwiazdor co pierwsze 150 btc trzeba komus zapierdolic : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 14 minut temu, memento1984 napisał(a): Zaorski kolejny gwiazdor co pierwsze 150 btc trzeba komus zapierdolic : ) No szkoda generalnie, bo lubiłem gościa słuchać w wywiadach o podejściu do rynku itp. a niestety wyszło co wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) 43 minuty temu, P_M napisał(a): No i szybkie kółko już Ci weszło ^^ Ja i tak wkurwiony, bo sprzedałem 5000 akcji Polsatu kupione po 12 z hakiem w poniedziałek… Edytowane 30 Kwietnia przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Ja i tak wkurwiony, bo sprzedałem 5000 akcji Polsatu kupione po 12 z hakiem w poniedziałek… O damn, a mówiłem Ci żebyś trzymał, tam wartość godziwa na poziomie 40 pln jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 1 minutę temu, P_M napisał(a): O damn, a mówiłem Ci żebyś trzymał, tam wartość godziwa na poziomie 40 pln jest. Na razie jeszcze kupiłem Microsoft po 400. Dla mnie dobra pozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Na razie jeszcze kupiłem Microsoft po 400. Dla mnie dobra pozycja Niezła, ja się czaiłem po 370, ale mi uciekło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Mnie prosus jeszcze mega dziwi i nęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja (edytowane) AMD rozwaliło wynikami(+414 USD), Intel też ciągnięty tymi wynikami (już+113 USD) Novo Nordisk z dobrymi wynikami i tez mocne otwarcie z rana (+48 USD). Edytowane 6 Maja przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja Mam wszystkie 3 spółki w portfelu, Intel dzięki Tobie kupiłem po 19,64 USD i trzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja 4 minuty temu, knt napisał(a): Mam wszystkie 3 spółki w portfelu, Intel dzięki Tobie kupiłem po 19,64 USD i trzymam Gratulacje! ja nie mam Amd.mialem malutką pozycję za 500 USD, kupioną jak AMD był po 190 USD, ale przy okazji sprzedaży 1/3 Intela, sprzedałem też te 2,25 akcji AMD, żeby zbudować większą pozycję w Novo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja 7 godzin temu, P_M napisał(a): Gratulacje! ja nie mam Amd.mialem malutką pozycję za 500 USD, kupioną jak AMD był po 190 USD, ale przy okazji sprzedaży 1/3 Intela, sprzedałem też te 2,25 akcji AMD, żeby zbudować większą pozycję w Novo:) co tu sie dzieje dzisiaj, AMD +18% u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja 51 minut temu, memento1984 napisał(a): co tu sie dzieje dzisiaj, AMD +18% u mnie No napisalem wyzej co sie dzieje Rentierka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja Lol jakaś losowa firma zajmująca się bezpieczeństwem w chmurze jak Crowdstrike anonimowa dla losowego odbiorcy ma wartość 120 mld dolarów. Stellantis mający Peugota, Fiata, Alfę, Jeepa, Chryslera, Opla i inne, zatrudniający 250 tysięcy ludzi na świecie ma 18 mld. Dawny świat zaraz umrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja 9 minut temu, RappaR napisał(a): Lol jakaś losowa firma zajmująca się bezpieczeństwem w chmurze jak Crowdstrike anonimowa dla losowego odbiorcy ma wartość 120 mld dolarów. Stellantis mający Peugota, Fiata, Alfę, Jeepa, Chryslera, Opla i inne, zatrudniający 250 tysięcy ludzi na świecie ma 18 mld. Dawny świat zaraz umrze It's all about upside. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja 11 minut temu, P_M napisał(a): It's all about upside. I właśnie to pokazuje, że stary świat umiera i będzie coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja 6 minut temu, RappaR napisał(a): I właśnie to pokazuje, że stary świat umiera i będzie coś innego najwieksza beka ze chinczycy postawili na wygranie w produkcji tego umierajacego swiata, aka produkcja samochodow LOL i zajebanie producentow paneli slonecznych (who gives a f) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja 8 minut temu, memento1984 napisał(a): najwieksza beka ze chinczycy postawili na wygranie w produkcji tego umierajacego swiata, aka produkcja samochodow LOL i zajebanie producentow paneli slonecznych (who gives a f) Jaki będzie nowy świat, to się dowiemy dopiero. Na razie co kilka lat się zmieniają prognozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja 3 godziny temu, P_M napisał(a): It's all about upside. Upadek będzie potężny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi