P_M Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu W dniu 22.04.2026 o 15:35, RappaR napisał(a): Ja kupiłem po 39 teraz, zaufam. Ostatnio w sumie kupiłem po 46 i sprzedałem po 62, więc w sumie na razie wychodzi dla mnie dobry biznes, jeśli nie splajtują. Ale C/Z 11 skusiło No i szybkie kółko już Ci weszło ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 7 godzin temu, P_M napisał(a): Polecam ten kanał w robocie rano zawsze slucham chłopaków Zaorski kolejny gwiazdor co pierwsze 150 btc trzeba komus zapierdolic : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 14 minut temu, memento1984 napisał(a): Zaorski kolejny gwiazdor co pierwsze 150 btc trzeba komus zapierdolic : ) No szkoda generalnie, bo lubiłem gościa słuchać w wywiadach o podejściu do rynku itp. a niestety wyszło co wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 43 minuty temu, P_M napisał(a): No i szybkie kółko już Ci weszło ^^ Ja i tak wkurwiony, bo sprzedałem 5000 akcji Polsatu kupione po 12 z hakiem w poniedziałek… Edytowane 2 godziny temu przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Ja i tak wkurwiony, bo sprzedałem 5000 akcji Polsatu kupione po 12 z hakiem w poniedziałek… O damn, a mówiłem Ci żebyś trzymał, tam wartość godziwa na poziomie 40 pln jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, P_M napisał(a): O damn, a mówiłem Ci żebyś trzymał, tam wartość godziwa na poziomie 40 pln jest. Na razie jeszcze kupiłem Microsoft po 400. Dla mnie dobra pozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Na razie jeszcze kupiłem Microsoft po 400. Dla mnie dobra pozycja Niezła, ja się czaiłem po 370, ale mi uciekło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Mnie prosus jeszcze mega dziwi i nęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi