Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 1 minutę temu, P_M napisał: Rappar wygrał bez fitu, ja wówczas miałem najlepszy i nie pomogło xD zaraz po mnie Teraz, RonnieArtestics napisał: Miałem wiele wariantów tutaj ale opowiem może jak zostaną wybrani ci co myślałem, finalnie brakuje mi point guarda i mam na sg iguodale który zajebiscie kreuje też, wiec spoko, w tych latach grał w Philly gral trochę na sg wiec bedzie dobrze Ja lubię Melo - jest underrated Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Teraz, Koelner napisał: zaraz po mnie Nie byłeś nawet blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: zaraz po mnie Ja lubię Melo - jest underrated Wezmę jeszcze jednego gościa co nikt nie lubił chyba jak dobrze pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 @RappaR, jak Davis ma 79.6% meczy, to mogę wziąć? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 2 minuty temu, BMF napisał: @RappaR, jak Davis ma 79.6% meczy, to mogę wziąć? ;] Możesz wymaganie było +75℅ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 No i fajnie, tutaj trzeba nawalać jednosezonowymi wystrzałami. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 6 minut temu, BMF napisał: No i fajnie, tutaj trzeba nawalać jednosezonowymi wystrzałami. ;] pokonanie pizdę Dirka, który zaliczył choke'a (19.7 pkt, 38% z gry i 21% za 3) jest overrated Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Potężnego MVP Dirka z Wurzburga* Trochę się zgadzam, a trochę potrzebowałem atletycznego guarda, który broni i korzysta z shaqowo-millerowego gravity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 2 minuty temu, BMF napisał: Potężnego MVP Dirka z Wurzburga* Trochę się zgadzam, a trochę potrzebowałem atletycznego guarda, który broni i korzysta z shaqowo-millerowego gravity. Shaq z Millerem na pickach ruchani - mówię Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 DRob mega steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 3 minuty temu, lorak napisał: DRob mega steal. Trochę się zdziwiłem, że był jeszcze wolny. Świetny miał ten sezon jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 4 minuty temu, lorak napisał: DRob mega steal. On już tam z kontuzją pleców grał, natomiast chciałem go sobie w tej rundzie i tak złapać Karla jednak miałem wyżej w tym sezonie niż DRoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 7 minut temu, lorak napisał: DRob mega steal. Ojciec mega sensacji i odpadnięcia z Suns bez Duncana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 3 minuty temu, LAF napisał: Aż mi się przypomniała ksywa Zapaśnik Kto ja wymyślił tutaj ? Zapewne @Wyparlo Deron miał piękny prime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 pamietam jak Hill z tydzień przed PO skręcił te nieszczęsna kostkę, obok Pennyego ulubiony mój gracz w tamtych czasach ( kolejny z wielu „następców” Jordana ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: pamietam jak Hill z tydzień przed PO skręcił te nieszczęsna kostkę, obok Pennyego ulubiony mój gracz w tamtych czasach ( kolejny z wielu „następców” Jordana ) Na szczęście zagrał w 99-00 odpowiednią ilość meczów świetny zawodnik jeden z najlepszych all around graczy do wyboru w tej dekadzie, mimo że Hill łapie się psim swędem to gość, który w każdym meczu ma potencjał na zrobienie triple-double wybrany 4 rundzie na pozycji SF która w tej dekadzie też była słabo obsadzona to komfort na który nie liczyłem tak po prawdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Ależ kocura sobie wybrałem. Nikt pewnie nie doceni a ja sobie wczoraj odświeżyłem co on wyprawiał w clutch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 52 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Ależ kocura sobie wybrałem. Nikt pewnie nie doceni a ja sobie wczoraj odświeżyłem co on wyprawiał w clutch Był mocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 12 godzin temu, Koelner napisał: Ojciec mega sensacji i odpadnięcia z Suns bez Duncana on nigdy nie nadawał się na GtG, ale w D ciagle byl topem topów. 15 godzin temu, Koelner napisał: jakbyś grał przeciw Kings to bierzesz na siebie rzuty Bibbyiego a zostajesz under na roll wysokich. jak Phil w końcu rzucił na Mike KB i krył go od zasłony i prowokował go do penetracji to źle skończyło się dla Kings w G7 2002 nadal rzucił 29 pts, więc nie wyglada na to, aby znalezli na niego sposob. ta serie nawet ogladalem kilka lat temu i Shaq (oraz inni wysocy lakers - o dziwo wlacznie z Horrym) byli fatalni na pickach caly czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 4 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Ależ kocura sobie wybrałem. Nikt pewnie nie doceni a ja sobie wczoraj odświeżyłem co on wyprawiał w clutch Ja doceniam, szkoda że glowa szczura, ale skillsy mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi