P_M Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 4 godziny temu, Koelner napisał(a): Niech ktoś mi poleje! Oglądałem, lepszy program zrobił u Przemek górczyk podcast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 9 godzin temu, Koelner napisał(a): Niech ktoś mi poleje! to co, temat do zamknięcia, bo koleś ma rację od A do Z? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 (edytowane) 12 minut temu, lorak napisał(a): to co, temat do zamknięcia, bo koleś ma rację od A do Z? nie wiem czy ma rację ale nie wygląda na takiego co poruchał Edytowane 8 Stycznia 2024 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 to bez znaczenia, bo skoro brał herę, bo był ponad ruchanie ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 2 godziny temu, lorak napisał(a): to co, temat do zamknięcia, bo koleś ma rację od A do Z? zasadniczo ma rację, for fun polecam jako alternatywę dla alkoholu zabawę z N2O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 W dniu 8.01.2024 o 07:01, Koelner napisał(a): Niech ktoś mi poleje! To Fljaber? Zresztą nie ważne - co do szkodliwości itp. alko zapewne ma rację, ale żona dietetyk, a Wielmożny zaczął czytać etykiety i dowiedział się, że w jogurcie są cukry! Eureka. Woda alpejska. Amerykańscy naukowcy. No grubo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) 2 minuty temu, LAF napisał(a): Ej Ja powiem tak szczerze Kiedyś człowiek ledwo co umoczył usta w alko i już pijany a teraz pije i coraz więcej i musi wchłonąć aby poczuć się upojony Jakby tolerancja się zwiększała Rób sobie większe przerwy. Zregenerujesz wątrobę i poprawisz ekonomię mniej picia = lepszy efekt. większa masa wraz z wiekiem nie pomaga. Edytowane 20 Stycznia 2024 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Teraz, LAF napisał(a): Ej Ja powiem tak szczerze Kiedyś człowiek ledwo co umoczył usta w alko i już pijany a teraz pije i coraz więcej i musi wchłonąć aby poczuć się upojony Jakby tolerancja się zwiększała Tak jest. Ciesz sie poki mozesz I masz prime, bo nastepne kroki sa mniej przyjemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 39 minut temu, LAF napisał(a): Ej Ja powiem tak szczerze Kiedyś człowiek ledwo co umoczył usta w alko i już pijany a teraz pije i coraz więcej i musi wchłonąć aby poczuć się upojony Jakby tolerancja się zwiększała eh millenials Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 To ja już po drugiej stronie rzeki. Jeszcze się napić dam radę, ale potem dochodzenie do siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 8 godzin temu, RappaR napisał(a): To ja już po drugiej stronie rzeki. Jeszcze się napić dam radę, ale potem dochodzenie do siebie... Ja to samo, jeszcze ze 2 lata temu moglbym rano isc na silke. Teraz dzien wyjety z zyciorysu nawet po jakiejs zenujacej ilosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Pijcie dalej taką Finlandie i inne ścierwa xD tylko GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 13 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Pijcie dalej taką Finlandie i inne ścierwa xD tylko GG GG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Teraz, MA23 napisał(a): GG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 10 minut temu, MA23 napisał(a): GG ? good game, I fuck your mother Tradycyjne pozdrowienia z lola na koniec gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 12 minut temu, MA23 napisał(a): GG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Ja mogę polecić Margaritę czyli Tequilla Gold + Likier Cointreau+ sok z limonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 17 minut temu, P_M napisał(a): Ja mogę polecić Margaritę czyli Tequilla Gold + Likier Cointreau+ sok z limonki. dziękujemy za informacje jakie alkohole spożywa się w gayclubach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 20 minut temu, Koelner napisał(a): dziękujemy za informacje jakie alkohole spożywa się w gayclubach To kiedy idziemy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 14 minut temu, RappaR napisał(a): To kiedy idziemy razem @Koelner uważaj na oklaski xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi