Grzechu Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 2 minuty temu, vero1897 napisał: Zabawne bo ten opis jak ulał pasuje też do gry Pistons ostatnich kilkunastu lat. Ale co to za porównanie? Dla mnie może być nawet kiepska drużyna, ale jeżeli jest rywalizacja i effort, mogę obejrzeć z zainteresowaniem nawet jakichś dzieciaków na podwórku, bo lubię koszykówkę jako taką. A ASG już od dawna nie przypomina czegoś takiego jak mecz, stało się imprezą towarzyską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 7 minut temu, josephnba napisał: Nie,,raczej na pytanie: Dlaczego taką to przybrało formę? No nie wiem, może dlatego, że sport to z grubsza rozrywka, a sport grany o nic prędzej czy później musi się stać też rozrywką dla uczestników? I teraz pewnie dostanę jakiś dramatyczny komentarz o braku ambicji współczesnego pokolenia, ale jak komuś nie wystarcza +1200 spotkań regulara i ~100 meczów play-in/playoffów, no to co ja mogę. ;] Jak ktoś ma 15 lat i zarwał noc pierwszy raz na All-Star Weekend, to może czuć się oszukany, że ot co Lipek z Polszy robi lepsze dunki od wielkiego murzyna zarabiającego miliony w NBA, a randomowy mecz regulara ma większą jakość niż ASG, ale jako, że nasze forum to jednak forum semi/uber-boomerów, to chyba można sobie dać spokój w 2022 r z corocznym seansem narzekania na All-Star Weekend. Jak ktoś ogląda pierwszy film Patryka Vegi (z tych nowszych), to zmarnował czas i być może pieniądze, ale jak ktoś za 9 razem idzie na film Patryka Vegi to jest sam sobie winien. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Pewnie niedokładnie policzyłem ale mi wyszło ze Stefan miał 7/15 z połowy w tym filmie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Hmmm, rano zorientowałem się, że po raz pierwszy nawet nie wiedziałem kto startuje w konkursach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Godzinę temu, BMF napisał: No nie wiem, może dlatego, że sport to z grubsza rozrywka, a sport grany o nic prędzej czy później musi się stać też rozrywką dla uczestników? I teraz pewnie dostanę jakiś dramatyczny komentarz o braku ambicji współczesnego pokolenia, ale jak komuś nie wystarcza +1200 spotkań regulara i ~100 meczów play-in/playoffów, no to co ja mogę. ;] Jak ktoś ma 15 lat i zarwał noc pierwszy raz na All-Star Weekend, to może czuć się oszukany, że ot co Lipek z Polszy robi lepsze dunki od wielkiego murzyna zarabiającego miliony w NBA, a randomowy mecz regulara ma większą jakość niż ASG, ale jako, że nasze forum to jednak forum semi/uber-boomerów, to chyba można sobie dać spokój w 2022 r z corocznym seansem narzekania na All-Star Weekend. Jak ktoś ogląda pierwszy film Patryka Vegi (z tych nowszych), to zmarnował czas i być może pieniądze, ale jak ktoś za 9 razem idzie na film Patryka Vegi to jest sam sobie winien. ;] Moze i dostaniesz taki komentarz ale nie ode mnie Ja lata temu przestałem zarywać na to noc. Odpalam skrót ewentualnie po opiniach tutaj ze było super odpalam z powtórki Mało mnie to obchodzi, ale ta sztuczność jest naprawdę porażająca i żenująca Jeśli jak piszesz to jest w "ich" mniemaniu rozrywka to spoko. Niech się tak bawią Patogale też kogoś bawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Team LBJ vs Team Durant to będzie normalny mecz, 4Q po 12 minut czy coś wykombinowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Godzinę temu, Dziuseppe napisał: Team LBJ vs Team Durant to będzie normalny mecz, 4Q po 12 minut czy coś wykombinowali? Normalny nie będzie na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) Edytowane 20 Lutego 2022 przez NieMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 4 godziny temu, BMF napisał: Jak ktoś ma 15 lat i zarwał noc pierwszy raz na All-Star Weekend, to może czuć się oszukany, że ot co Lipek z Polszy robi lepsze dunki od wielkiego murzyna zarabiającego miliony w NBA, a randomowy mecz regulara ma większą jakość niż ASG, ale jako, że nasze forum to jednak forum semi/uber-boomerów, to chyba można sobie dać spokój w 2022 r z corocznym seansem narzekania na All-Star Weekend. Jak ktoś ogląda pierwszy film Patryka Vegi (z tych nowszych), to zmarnował czas i być może pieniądze, ale jak ktoś za 9 razem idzie na film Patryka Vegi to jest sam sobie winien. ;] Tu raczej chodzi o to, że z roku na rok się coraz bardziej opi.....ą i nie ma sposobu aby ich zmusić do jakiegokolwiek wysiłku. Ta forma, to strata czasu w kalendarium i może faktycznie, mini turniej nagradzany pickiem (nie wiem 15?) miałby większy sens. Cała formuła padła dawno i nie zanosi się na reinkarnację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Mi juz tu nie chodziłem o słabość ASG a o pozorowanie zawodników. Wszyscy są ziomalami, wszystko jest cool i klawo. K.. mać syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 6 godzin temu, Grzechu napisał: Ale co to za porównanie? Jak to co? Zarówno w przypadku ASG jak i gry Pistons pojawiają się co najwyżej chwilowe przebłyski czegoś ekscytującego ale zazwyczaj w końcowym rozrachunku to w ostatnich latach głównie festiwal żenady. Rozśmieszyło mnie więc, że ktoś oglądający zapewne dość regularnie mecze drużyny, która przez ponad dekadę nie prezentuje niczego interesującego, nazywa raptem 3 dniowy cyrk jakim jest ASG "wybitną stratą czasu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) 6 godzin temu, Grzechu napisał: Ale co to za porównanie? Dla mnie może być nawet kiepska drużyna, ale jeżeli jest rywalizacja i effort, mogę obejrzeć z zainteresowaniem nawet jakichś dzieciaków na podwórku, bo lubię koszykówkę jako taką. A ASG już od dawna nie przypomina czegoś takiego jak mecz, stało się imprezą towarzyską Typowy wpis sfrustrowanego atencjusza. Nie na tego nawet co komentować. Co do ASG, są pewne pozytywy tego bieda-szoł, choć ta 'wartość' leży zupełnie gdzie indziej, i nie ma nic wspólnego ze sportem, oczywiście... Edytowane 20 Lutego 2022 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Bym zapomniał napisać, że bardzo mi się podobało jak podczas wsadów na TNT cisnęli Wade'a za jego sędziowanie w 2020, które zabrało wygraną Gordonowi. Swoją drogą jak ktoś ma odwagę to proponuję obejrzeć konkursy w PLK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 5 minut temu, LAF napisał: Zgodzę się z Wami. Konkurs wsadów jest coraz gorszy i to nie ulega wątpliwości. Natomiast Ja chce w Skills Challenge oglądać zawodowców a nie rodziny ( poroniony pomysł ) Jalen to rak... A ja spytam - gdzie te skill?!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Skills Challenge był świetny na samym początku, mój ulubiony konkurs. Później zmieniali, wprowadzali udoskonalenia i w tej chwili nie da się tego oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 1 godzinę temu, LAF napisał: Zgodzę się z Wami. Konkurs wsadów jest coraz gorszy i to nie ulega wątpliwości. meh - Aaron Gordon w ostatnich 5ciu latach narobił kilka dunków, które luźno powinny być w historycznym top-10 SDC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 23 godziny temu, Mich@lik napisał: Mi juz tu nie chodziłem o słabość ASG a o pozorowanie zawodników. Wszyscy są ziomalami, wszystko jest cool i klawo. K.. mać syf. Na polepszenie humoru. Garnett i Pierce dalej w kosie z Rayem Allenem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Mecz ogólnie poza koncowka był meh, ale sekwencja Curry urodził się w Ohio, został wygwizdany na prezentacji, na trybunach top75 all time, a ten wpierdala z 16 trojek w tym niektóre takie, że wow jest bardzo super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi