LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Teraz, josephnba napisał: Ponawiam pytanie Co to ma wspólnego z "płaczem" kibiców Bulls? Nawet jeśli Marcin okazał słabość to co ma to wspólnego z całą byczą rodziną? odnosiłem się do fragmentu, że Wy to nie nagrzani kibice Nuggets, nie udawaj zdziwionego, każdy bardziej zaangażowany fan ma pewne odpały, ale nie wiem co takiego jest akurat w nas dziwnego, my już spijamy śmietankę, prawda jest po naszej stronie, czym tu się grzać, raczej to objaw radości i spełnienia, że jest jak jest ps. wiadomo ile ludzi wycofało hajsy bo Murzyn nie przyleciał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: odnosiłem się do fragmentu, że Wy to nie nagrzani kibice Nuggets, nie udawaj zdziwionego, każdy bardziej zaangażowany fan ma pewne odpały, ale nie wiem co takiego jest akurat w nas dziwnego, my już spijamy śmietankę, prawda jest po naszej stronie, czym tu się grzać, raczej to objaw radości i spełnienia, że jest jak jest ps. wiadomo ile ludzi wycofało hajsy bo Murzyn nie przyleciał? Nie wiem czy i kto wycofał kasę, nie to było przedmiotem rozmów na zlocie Dziwne pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Teraz, josephnba napisał: Dziwne pytanie dziwne to jest to oświadczenie i Twoja postawa jakby Ci kibice Nuggets żyć nie dawali eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: dziwne to jest to oświadczenie i Twoja postawa jakby Ci kibice Nuggets żyć nie dawali eot Wciąż nie wiem czemu pytasz o to mnie? Marcina zapytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Teraz, josephnba napisał: Wciąż nie wiem czemu pytasz o to mnie? Marcina zapytaj to była ironia, o nic Cię nie pytam, bo jasno widać, że nawet historii tej relacji nie znałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: to była ironia, o nic Cię nie pytam, bo jasno widać, że nawet historii tej relacji nie znałeś Nie no jasne, że nie znałem, bo tylko ty miałeś dostęp do tej i innych wiadomości Marcina Po prostu się tym jakiś specjalnie nie przejąłem. Jakby przyjechał to bym sobie fotkę cyknal, pogadał i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 3 minuty temu, josephnba napisał: Nie no jasne, że nie znałem, bo tylko ty miałeś dostęp do tej i innych wiadomości Marcina Po prostu się tym jakiś specjalnie nie przejąłem. Jakby przyjechał to bym sobie fotkę cyknal, pogadał i tyle ale tak bez cmoka w pierścień? może i miałeś dostęp, ale fakty skleiłeś mniej więcej tak jak bilans Nuggets kończymy czy mnie jeszcze oświecisz dziesiątą nic nie wnoszącą odpowiedzią? jak coś to już wiem, Bycza Rodzina najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 nie rozumiem tej wymiany zdań xD btw - ilu jest fanów Nuggets w PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: nie rozumiem tej wymiany zdań xD btw - ilu jest fanów Nuggets w PL? bo nie masz dystansu, wpadnij kiedyś na zlot, to zobaczysz co to rodzina ja osobiście znam jeszcze czterech, choć nie wiem czy Cb liczyć, powinieneś widnieć na wiki jako rolemodel sezonowca ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: bo nie masz dystansu, wpadnij kiedyś na zlot, to zobaczysz co to rodzina ja osobiście znam jeszcze czterech, choć nie wiem czy Cb liczyć, powinieneś widnieć na wiki jako rolemodel sezonowca ;] ja jestem wiernym fanem Joka Edytowane 8 Marca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: ja jestem wiernym fanem Joka niewdzięcznikiem i chorągiewko jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 10 minut temu, julekstep napisał: nie rozumiem tej wymiany zdań xD btw - ilu jest fanów Nuggets w PL? Szczerze to nie jesteś jedyny. Nie rozumiem ani jednego "zarzutu" do mnie w tej dyskusji choć dzielnie próbuję ustalić do autor miał na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 A był Horacy Grant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 28 minut temu, ignazz napisał: A był Horacy Grant? nie, ale był Horacy z Doktor Quinn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 5 minut temu, julekstep napisał: nie, ale był Horacy z Doktor Quinn! Możesz się nie śmiać? W dniu 19.02.2022 o 01:58, josephnba napisał: https://facebook.com/events/s/5-ogolnopolski-zlot-fanow-chic/2205948229547738/ Za dwa tygodnie Horace Grant przelatuje do Warszawy, ktoś z Bulls tego forum planuje być na zlocie? Zmieniłem plany życiowe dla tego wpisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, julekstep napisał: nie rozumiem tej wymiany zdań xD btw - ilu jest fanów Nuggets w PL? Ja też nie rozumiem, a czytałem dwukrotnie, ale na szczęście to spam w temacie o nagrodach, a nie naszym (choć no Denver temat w tym roku lekko martwy, bo nie mam ochoty każdego meczu opisywać) Edytowane 8 Marca 2022 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) też już nie rozumiem czyli Józek zaprasza na zlot nęcąc przyjazdem nie tego Murzyna co miał być gdy wiadomo już od dawna, że żadnego nie będzie? nawet mam hasło Bycza Rodzina - Żen Szeń i Melatonina Edytowane 8 Marca 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) Ja gdybym nie miał nadwagi to bym pocisnął z ludzi na tych zdjęciach …. Co maja nadwagę Strasznie pociesznie to wyglądało Ale nie wyśmiewam inicjatywy bo na zlot fanów spurs byśmy byli we 3. Pop Mac i ja Edytowane 8 Marca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 to jest taki gnój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 a u Was jak tam sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi