julekstep Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 @eMeS dalbys rade po wieczornej simce / jutro w dzien puscic skrypt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: @eMeS dalbys rade po wieczornej simce / jutro w dzien puscic skrypt? dzisiaj bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: Pytanie, czy GSW nie będą chcieli wystawić rezerw na PTB, żeby z #8 trafić właśnie Portland z kontuzjowany Francisem? Ja tam wystawiam rezerwy na ten mecz, bije się kontuzji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) Skład poprawiony i teraz tylko czekać na rezultat wieczornej simki z Clippers ostatni mecz z LAC przegraliśmy, oby teraz było inaczej tym bardziej że gramy na wyjeździe Przed sezonem nie było jakiegoś głównego celu choć po rankingu Julka czy Pablo był apetyt na #1na zachodzie, będzie albo #2 i mecz pewnie z Sonic albo #4 i mecze z Jazz w pierwszej rundzie Cel minimum na PO to finał konfy, mimo debiutu jeżeli uda się dojść do wielkiego finału na przestrzeni tego albo kolejnego sezonu to nie będę żałował żadnej transakcji mimo że kilka z nich mogłem przeprowadzić lepiej 52/52W da mi fajna pozycję w winrating+/- przed najbliższym FA więc chyba z uzupełnieniem składu nie powinno być aż takiego problemu Edytowane 7 Listopada 2021 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 58 minut temu, Qcin_69 napisał: Ja tam wystawiam rezerwy na ten mecz, bije się kontuzji! Bije ci na mózg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 4 godziny temu, Krzemo napisał: Tak, ja mogę zrobić O której będziesz simowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 5 minut temu, kuba2419 napisał: O której będziesz simowac? za 10 min Dzień 119 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 108 - Lakers 107 play-by-play Spurs 111 - Sonics 119 play-by-play Knicks 87 - Timberwolves 113 play-by-play Mavericks 103 - 76ers 107 play-by-play Nuggets 78 - Grizzlies 130 play-by-play Warriors 102 - Nets 107 play-by-play Hawks 73 - Raptors 84 play-by-play Rockets 122 - Clippers 108 play-by-play Trailblazers 108 - Wizards 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: dre miller - den - 42 days jimmy butler - rox - 7 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Super Butler wypada mi na pierwsze 4 mecze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Dre miller w końcu dostał szansę, i to gdzie, w swojej ojczyźnie małej i co, cały czas kontuzjowany plus @Qcin_69 jak tam nastroje przed jutrzejszym exitem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 csv z pozycjami @julekstep PlayersPositionsSimbaEnd.csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Godzinę temu, kuba2419 napisał: Super Butler wypada mi na pierwsze 4 mecze.... niech to będzie przestroga dla GSW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Godzinę temu, kuba2419 napisał: Super Butler wypada mi na pierwsze 4 mecze.... a w twolves wraca irving Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 @Krzemo jak byś Ty jutro wieczorem simował koniec RS to weź wcześniej save z serwera (pozmieniałem pozycje + dodałem punkciki HoF gdzie trzeba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 @julekstep Dawaj swoje typy do piątek i nagród indywidualnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 47 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep Dawaj swoje typy do piątek i nagród indywidualnych PG: NIKT SG: Z SF: GRIZZLIES PF: NIE C : BĘDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 56 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep Dawaj swoje typy do piątek i nagród indywidualnych bez oszukiwania (i podglądania w grze) MVP - Curry Runner-up - Davis (świetna końcówka Kury i chyba wyprzedził Davisa, chociaż odpoczynek w ostatnim meczu może tu zrobić różnicę, serio) DPOTY - Josh, Runner-up - Dwight (Josh to raczej pewniak) Rookie - mega ciężki wybór tbh, imho rozegra się pomiędzy Irvingiem (gdyby nie kontuzja to byłby 100% pewniak), Butlerem i Kembą Sixth man - who cares Piątki: C - Emeka \ Dwight \ Robin Lopez PF - Josh \ Baker \ Greg Monroe SF - LeBron \ Hill \ Rudy, Wallace albo AK SG - Kobe \ Vince \ Roy PG - Curry \ Davis \ Iverek albo Conley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Róbmy simke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Nie ma Brooka..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 4 minuty temu, Alonzo napisał: Nie ma Brooka..? może być zamiast Monroe jednak tutaj liczę na niespodziankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Teraz, julekstep napisał: może być zamiast Monroe jednak tutaj liczę na niespodziankę KI odpada, chyba Butler. Tak patrzę, gdyby Val dostał większy wymiar minut to luźno byłby rookasem roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi