SlaKB Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 (edytowane) 9 minut temu, Alonzo napisał: @julekstep jakieś przewidywania co do rozstawień przed playoffs? 12 lat pod rząd - szanuje takie coś bardzo Powodzenia @SlaKB w kolejnym sezonie i szczere życzenia mistrzostwa z Iversonem - no chyba ze na swojej drodze spotkasz Dumnych Seattle Okienko na mistrzostwo raczej się już zamknęło - po cichu liczyłem na ten sezon bo młode wilki jeszcze nie są aż tak mocne, a Pistons nie byli jeszcze słabi, ale teraz to będzie raczej wyglądało tak, że młodzi Celtics, Raps, Bulls, Nets będą szli w górę, a moi Pistons w dół gdzie nawet przy zdrowiu sufitem będzie 50winow, w tym sezonie przy zdrowym składzie spokojnie mógłbym klepnac 60w dodatkowo strasznie pechowo trafiłem w zeszłorocznych PO, w RS Pistons było zdecydowanie najlepsi, a z próbnych simek u mnie wynikało, że albo odpadam z Wizz albo wygrywam misia, niestety trafiłem Wizards i chłopaki szybko pojechali na ryby. Także najlepsza opcja pod kątem przyszlosci byłoby oddanie Iversona teraz, ale obojętnie co by się nie działo to tego nie zrobię, AI ma zakończyć karierę w Pistons nawet jeśli później będę się odbudowywał kilka sezonów. Edytowane 6 Listopada 2021 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 47 minut temu, kuba2419 napisał: A była już taka sytuacja że obaj finaliście z poprzedniego roku nie awansowali do PO w kolejnym? sprawdziłem do tej pory tylko 3 ekipy nie weszły do PO po tym jak meldowały się w finale: Knicks 2009 Sonics 2015 Raptors 2020 czyli ten sezon może być historyczny pod tym kątem 3 minuty temu, SlaKB napisał: teraz to będzie raczej wyglądało tak, że młodzi Celtics, Raps, Bulls, Nets będą szli w górę i Magic zapomniałeś o swojej ulubionej drużynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 6 minut temu, julekstep napisał: sprawdziłem do tej pory tylko 3 ekipy nie weszły do PO po tym jak meldowały się w finale: Knicks 2009 Sonics 2015 Raptors 2020 czyli ten sezon może być historyczny pod tym kątem i Magic zapomniałeś o swojej ulubionej drużynie Magic mnie w tym zestawieniu nie przekonują, oczywiście będą solidną drużyną, ale czy ścisły top contenderow? Wątpię..ale wiadomo trzeba poczekać na to co tam wyczarujesz na campach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 A to Wizards nie byli u Was rok temu mistrzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: @Tecu Ładne trolololo zrobił. Szanuje Ale spółdzielnia go dojedzie i rybę pośle Nie muszę się tłumaczyć, ale: - byłem przed meczem pewien pozycji przed loterią, więc mogłem wystawić pełen skład - ostatni mecz sezonu i to u siebie, trzeba dać kibicom nadzieję na kolejny sezon - chciałem zobaczyć czy następny sezon może być lepszy w tym składzie - win rating zawsze minimalnie wyższy - nie miało znaczenia kim byłby ten inny zespół, mogłem zagrać w pełnym składzie to zagrałem @Qcin_69 za Francisa oczywiście przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Teraz, ely3 napisał: A to Wizards nie byli u Was rok temu mistrzem? byli w ostatnim roku okna ich ekipy -> po sezonie odeszli na FA ich podstawowi grajkowie (Webber, Deng, Arenas) a niedobitki (Hibbert, Watson) przehandlowali i poszli w twardą przebudowę (słusznie bo tamtym składem by już raczej nic nie ugrali a mogli się zakopać na lata kontraktami dla weteranów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 ja jebie 34 minuty temu, Tecu napisał: Nie muszę się tłumaczyć, ale: - byłem przed meczem pewien pozycji przed loterią, więc mogłem wystawić pełen skład - ostatni mecz sezonu i to u siebie, trzeba dać kibicom nadzieję na kolejny sezon - chciałem zobaczyć czy następny sezon może być lepszy w tym składzie - win rating zawsze minimalnie wyższy - nie miało znaczenia kim byłby ten inny zespół, mogłem zagrać w pełnym składzie to zagrałem @Qcin_69 za Francisa oczywiście przepraszam Byku to jest simka mi to tam wiesz, lata Niech zawsze wygrywa lepszy to będę spokojny o tytuł w tym roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 @julekstep może szybka wieczorna simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 za 10 min simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Dumni Seattle oficjalnie w playoffs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Dzień 117 (na pierwszym miejscu goscie) Rockets 122 - Trailblazers 104 play-by-play Hornets 121 - Nets 114 play-by-play Celtics 107 - Warriors 123 play-by-play Suns 110 - Grizzlies 95 play-by-play Magic 108 - Pistons 104 play-by-play Sonics 127 - Mavericks 109 play-by-play Cavaliers 106 - Hawks 83 play-by-play Timberwolves 105 - Pacers 112 play-by-play Wizards 103 - Spurs 119 play-by-play Kings 113 - Nuggets 106 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: kyle lowry - nets - 5 days vin baker - pxh - 9 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 22 minuty temu, Alonzo napisał: Dumni Seattle oficjalnie w playoffs! +kontuzja Bakera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 No @julekstep szykuj sie wstepnie na łojenie zada, w sensie od Pacers, nie takiej jak tam codziennie lubisz słowem jak spotkają sie w 1rd Pacers i Magic to bedzie konfrontacja "najgoretszych" ekip na koncowce rs, jak wygram z hawks przynajmniej a skoro o tych mowa @cvbe jak tam pick, mocny będzie zadenuncjował byś w końcu tych znafcow co to tak we mnie wierzyli poza Pablo bo mi chcial ten moj pick zapodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 14 minut temu, Pablo81 napisał: +kontuzja Bakera. .. a szanse na 6 seed są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 6 minut temu, Alonzo napisał: .. a szanse na 6 seed są Masz z nimi tiebrakera 1 małym pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Godzinę temu, Alonzo napisał: Dumni Seattle oficjalnie w playoffs! Gratulacje! Ciesze się że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 27 minut temu, Pablo81 napisał: Masz z nimi tiebrakera 1 małym pkt. To przy 2-2 małe pkt się liczą? Jak tam - to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Grizzlies obsrali zbroje mając u siebie Suns bez Bakera LeChoke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 brawo Brave! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 9 minut temu, Qcin_69 napisał: brawo Brave! Adrenalinka jest, co? Wyjazd do Wizards powinieneś wygrać, ale wszystko rozstrzygnie się w ostatnim dniu regulara, gdy grasz na wyjeździe z Warriors. Grizzlies po prostu muszą wygrać u siebie pozostałe 3 mecze z Hawks, Nuggets i Lakers. Grizzlies potrzebują jednej Twojej porażki (pewnie z Warriors) przy założeniu, że wygrają wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi