Eld Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 6 minut temu, Braveheart22 napisał: @Eld Jedziemy już z tym tematem czy mam trzymać całą społeczność w napięciu do północy/rana? c***. Jedziemy. Idę po naleśniki. Zaczynaj. Te 1h 20 min nas nie zbawi. Dość się nałaziłem po urzędach ostatnio aby nie dać sobie chwili luzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: Dobra, mam zielone światło od Elda, więc jedziemy z tematem #1 Cade Cunningham ps. Pozdrowienia dla pewnego grafika poznanego na wycieczce w Cleveland Next @Pablo81 Oby gracz okazał się lepszy niż twór tego "grafika" z Cleveland! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 5 minut temu, Braveheart22 napisał: Next @Pablo81 Pablo nie puścił #2 do POR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Teraz, Eld napisał: Pablo nie puścił #2 do POR? odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Teraz, Braveheart22 napisał: odwrotnie A ok. @Pablo81 lecisz. DRAFT LIVE Link: https://meet.google.com/jnn-qdia-xti ZAPRASZAM. Będziecie mogli podziwiać jak pożeram naleśniki live. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Postaram sie nie blokowac za dlugo, ale o ktorej wybiore jutro to nie wiem, bo praca etc., i pewnie tez bedzie zalezalo od tego kto pojdzie przed moim pickiem, ale pamietam ze juz rok temu były jakies próby naciskow mimo ze wybieralem zgodnie z regulaminem / kalendarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 10 minut temu, Eld napisał: A ok. @Pablo81 lecisz. DRAFT LIVE Link: https://meet.google.com/jnn-qdia-xti ZAPRASZAM. Będziecie mogli podziwiać jak pożeram naleśniki live. No jak to, nikt nie chce wpaść i pogadać? Przecież nie prowadzę, a tylko kanał założyłem. Wystarczy kliknąć w link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 3 minuty temu, Eld napisał: No jak to, nikt nie chce wpaść i pogadać? Przecież nie prowadzę, a tylko kanał założyłem. Wystarczy kliknąć w link. Chyba wolimy pisać niż gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 2 minuty temu, Tecu napisał: Chyba wolimy pisać niż gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Żeby gadać to musiałbym się interesować tegoroczną klasą a wyjątkowo w tym roku miałem mega olewkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Suggs z #4. Jak dla mnie pierwsza niespodzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Teraz, Eld napisał: Suggs z #4. Jak dla mnie pierwsza niespodzianka. Oj nie Świetny wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Suggs to easy top 4 pick tego draftu. Ja wybrałbym go nawet z wyższym pickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Bez zaskoczeń top 4. Teraz zaczyna się zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 1 minutę temu, BMF napisał: @Principe kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Gdzie jest reakcja "haha" jak jest potrzebna ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: kto to? Za młody jesteś Synku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 4 minuty temu, BMF napisał: @Principe Moglibyście pisać nazwiska? ja nie znam tych gości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Dzej Kej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 to syn lebrona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi