Tecu Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Szczerze powiedziawszy to ja też nie wiem. Przecież z kontuzjowanym Wallem, Bagleyem i Burksem to ja powinienem wykręcić obok Jazz najgorszy bilans tego trymestru. Pewnie ma znaczenie naczelne Twoje hasło - nie tankujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 11 minut temu, MarcusCamby napisał: Szczerze powiedziawszy to ja też nie wiem. Przecież z kontuzjowanym Wallem, Bagleyem i Burksem to ja powinienem wykręcić obok Jazz najgorszy bilans tego trymestru. Spurs mieli spokojnie lepszy zespół od mnie na przestrzeni sezonu, ale "wujek" znowu propagandą zrobił robotę. Chodzi o kulturę organizacji. Pels nigdy nie tankują, to jest wpisane w ich DNA, nie to co ci ohydni Spurs. A poznamy w ogóle poszczególne głosy? Czy na co teraz czekamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Cieszę się w takim razie, że kultura organizacji Pels jest doceniana i daje profity w liczbie dodatkowych zwycięstw. Oby podobne myślenie było jak będę miał mocniejszy team realnie walczący o wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: jak będę miał mocniejszy team realnie walczący o wynik @Qcin_69 jak myslisz, kiedy do tego dojdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: @Qcin_69 jak myslisz, kiedy do tego dojdzie? w sensie kiedy Pelicans będą silniejsi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: w sensie kiedy Pelicans będą silniejsi? i dy realnie beda grac o wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: i dy realnie beda grac o wynik jak zmienia GMa. . . . . zartuje GM dobry, tyko wyników nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 To ciekawe jest faktycznie, ja osobiście dałem Pels 6-18 bo na początku jednak Wall i Bagley mieli parę fajnych meczy ale później to faktycznie kupa niestety jednakże patrząc na całkowity wynik średnio GM dawali przedział 7-9 W z ciekawości @january jaki bilans przypisałeś mojej organizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Ja dałem tak: Wschód: Heat 19-5 Sixers 17-7 Raptors 17-7 Magic 16-8 Cavs 15-9 Hornets 15-9 Knicks 14-10 Bucks 14-10 Pistons 13-11 Hawks 13-11 Pacers 12-12 Wizards 11-13 Nets 5-19 Celtics 5-19 Bulls 5-19 Zachód: Wolves 19-5 Nuggets 17-7 Mavericks 16-8 Kings 16-8 Warriors 15-9 Rockets 15-9 Thunder 15-9 Lakers 14-10 Suns 12-12 Grizzlies 7-17 Spurs 6-18 Clippers 6-18 Blazers 4-20 Pelicans 4-20 Jazz 3-21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 4 godziny temu, człowiek...morza napisał: coz wystarczy byc milym, zeby mie dobry wynik Czy wedlug Ciebie ja lub qcin jestesmy mili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 3 minuty temu, mac napisał: Czy wedlug Ciebie ja lub qcin jestesmy mili? Przesympatyczni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Szczerze powiedziawszy to ja też nie wiem. Ironia, ze akurat wlasnie wygrales z Spurs, bo jestes jak ta organizacja, a Ty sam jak Greg Popovich beGM. Nigdy nie tankujesz, its all bout culture, no i wlasnie zawsze sie liczysz w grze o PO. Szacuneczek. Okreslenie CambyGoat nie wzielo sie z powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 A ja jestem zawiedziony zbiórką. Myślałem, że na luzie zbierzemy a tu niestety słabo Kilka osób dało po 100 zł, kilka mniej a reszta nic. Wiem, że nie ma żadnego przymusu, obowiązku i są też inne wydatki, czy inne osoby do obwarowania, ale mimo wszystko myślałem, że będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Liczę na to również @Tecu że jeszcze kilka osób zgodnie z zapowiedziami coś doda do skarbonki 750 płn nie jest źle, ale zawsze mogło by być lepiej jak coś to wrzucam link jeszcze raz: https://www.siepomaga.pl/begm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Szkoda tych bilansów w stylu 7-17 dla Memphis, ale niestety widać, że hasła o znaczeniu gry o zwycięstwa to tylko wydmuszka. Będą opublikowane głosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 12 godzin temu, BMF napisał: W NBA jest losowanie przy tym samym bilansie + powinienem mieć te same szanse na nr 1, skoro mamy ten sam bilans bez względu na wynik tiebreakera. Nie widzę nic w regulaminie na ten temat. Wedlug mnie poruszyles tu b ciekawa kwestie, tylko czemu ona dotyczy tankerow? Na podstawie glosowania mamy zaokraglone bilanse dla wszystkich druzyn. Wedlug mnie duzo sensowniej by bylo, jakby teraz prze anal izowac wszystkie tiebreakery. W nba to chyba zw dywizji, potem bezposredni bilans? Potem losowanie? Czemu u nas tak nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Tak, Cavaliers powinni mieć trzeci seed na Wschodzie jako zwycięzcy dywizji. W loterii/drafcie przy tym samym bilansie tiebreakerem jest losowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 ja głosowałem tak: Wschód: Celtics 5-19 Nets 8-16 Knicks 13-11 76ers 15-9 Raptors 15-9 Bulls 4-20 Cavs 16-8 Pistons 11-13 Pacers 14-10 Bucks 14-10 Hawks 11-13 Hornets 15-9 Heat 18-6 Magic 16-8 Wizards 12-12 Zachód: Mavs 16-8 Rockets 14-10 Grizzlies 8-16 Pels 6-18 Spurs 8-16 Nuggets 17-7 Wolves 19-5 Blazers 4-20 Jazz 3-21 Thunder 16-8 Warriors 15-9 Lakers 14-10 Clippers 7-17 Suns 13-11 Kings 13-11 Zrobiłem kilka korekt już po podliczeniu bilansów, gdyż mi +/-1 kolejność kilku teamów nie pasowała za cały sezon. . Wyszedłem z założenia, że teamy które mają o co walczyć - walczą i tu w sumie miałem chyba największy rozrzut W/L porównując z poprzednimi trymestrami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 5 godzin temu, człowiek...morza napisał: coz wystarczy byc milym, zeby mie dobry wynik oczywiste, ze sixers nie zasluzyli na to miejsce ja tylko nadmienie, ze trojka irving/leonard/davis rozegrala jakies 30 spotkan wiecej od suo simmons-embid No Sixers zrobili w 3T awans z 8 miejsca na 2 miejsce i ja nie mam zielonego pojęcia, jak to jest w ogóle możliwe. A co do sympatii, to nie ma co gadać. Jakbym dalej prowadził Cavs, a @cvbe dostał Hornets, to pewnie z tymi składami i tak on by skończył tam gdzie skończył, a ja tam gdzie skończyłem. Tzn. szanse na to, żebym z Rozierem i DeRozanem jako liderami ataku zrobiłbym tu play-offs są zerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Teraz, Alonzo napisał: Grizzlies 8-16 Spurs 8-16 Tak myślałem: Ignazz walcząc o play-in napisał opis gdzie zaniżył sobie liczbę wygranych żeby osunąć się jak najdalej w drafcie. Ja walcząc o czołowy pick napisałem uczciwy opis, gdzie wprost napisałem, że cieszę się dobrym trymestrem moich zawodników i nie przejmuję się, że spadnę jedno-dwa miejsca w loterii, bo wymaga tego uczciwość. Alonzo, zwracający uwagę na wagę opisu i krytykujący na każdym kroku tank, dał nam ten sam bilans. Kurtyna, pisanie opisów w beGM nie ma najmniejszego sensu. A, i @cvbeserio powinien mieć trzeci seed, skoro z reguły stosujemy przepisy NBA, a według nich pierwszym tiebreakerem przy tym samym bilansie jest wygrana dywizji, którą Cavaliers minimalnie przed Bucks wygrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi