Eld Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Teraz dwa picki @Ashigaru z rzędu. W sumie to na ten moment ma on 1/10 tego draftu. 6 wyborów. LoL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Haliburtona chciałem bardzo w poprzednim drafcie, gdyby się zgłosił to brałbym z zachwytem zwłaszcza, że wtedy mało kto go znał. Z tym, że on ma swoje ograniczenia. To nigdy nie będzie gwiazda, jego usage jest na bardzo niskim poziomie, nie kreuje dla siebie. Ale będzie to chyba całkiem fajny roles tylko nie widzę go jako głównego rozgrywającego, raczej mimo wszystko SF lub SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jakby ktoś chciał mocny trade down, bo ma za dużo picków, to mam #23 i #29 na składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Teraz, january napisał: Ciekawe czy Ashi posłucha januarego Akurat 2 graczy z mojego tieru 1B się ostało:) Zobaczymy. Nie mniej teraz przerwa w drafcie do godziny około 16:30. Tak mi Ashi napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 5 minut temu, Tecu napisał: To nigdy nie będzie gwiazda, jego usage jest na bardzo niskim poziomie, nie kreuje dla siebie. Dokładnie na tym mi zależało w jego przypadku - ma kreować dla Barretta i Hielda w przyszłości, zawsze fajnie mieć gracza który przy niskim USG%, mocno wpływa na atak drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 28 minut temu, Eld napisał: Nie mniej teraz przerwa w drafcie do godziny około 16:30. Tak mi Ashi napisał. Jest szansa, że jednak wcześniej wybierze. Ja cały czas jestem przy kompie, więc @Principe szykuj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 @Eld dobry pick. Mój nr 2 na big board Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Teraz, Tecu napisał: @Eld dobry pick. Mój nr 2 na big board Mój też nr 2 . Zostawić mi gościa którego gotów byłem brać z #3 od Cambiego ( jeśli byśmy się dogadali ) jak by mi Avidja poleciał z 1 lub 2 do #10 picku to należą się srogie podziękowania wybierającym przede mną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 1 godzinę temu, Eld napisał: Mój też nr 2 . Zostawić mi gościa którego gotów byłem brać z #3 od Cambiego ( jeśli byśmy się dogadali ) jak by mi Avidja poleciał z 1 lub 2 do #10 picku to należą się srogie podziękowania wybierającym przede mną . ja z trójką byłem gotów brać gościa, który jeszcze nawet nie poszedł ale uznałem, że za duży gambling. Po za tym za bardzo podjarałem się już na Wisemana. LaMelo Ball chyba na ten moment największy steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Eld napisał: Teraz dwa picki @Ashigaru z rzędu. W sumie to na ten moment ma on 1/10 tego draftu. 6 wyborów. LoL. Poszło szybciej. Dzięki za wrzucenie moich pickow. Jednego picku nie mam, więc będę 5 razy wybierał. Edytowane 9 Listopada 2020 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 7 minut temu, MarcusCamby napisał: ja z trójką byłem gotów brać gościa, który jeszcze nawet nie poszedł ale uznałem, że za duży gambling. Po za tym za bardzo podjarałem się już na Wisemana. LaMelo Ball chyba na ten moment największy steal. Ja bym Balla brał przed Wisemanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 16 minut temu, MMM2121 napisał: Ja bym Balla brał przed Wisemanem Ja pewnie z pustym rosterem też. Ale przy Wall, Jones, Hoiliday, Coby White trzeba już było szukać innych rozwiązań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 chwila jeszcze pick #13 dostępny jakby ktoś chciał up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jeśli @ignazz wybierze w ciągu godziny to i ja mój #14 wybiorę, jeśli później, to ja dopiero po 22.30/23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 @elwariato twoja kolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 18 minut temu, january napisał: Mi tam dalej się marzy w beGM live draft, 10 min na pick i jazda. Skończyło by się takie "poczeeeekaaaaam, mooooooożeeeeee ktoooooooś mi złoooooożyyyy ofeeeertęęęęę" Jak tam Jasiek. Poszła już Twoja topka? Ashi skorzystał z rad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 2 minuty temu, Eld napisał: Jak tam Jasiek. Poszła już Twoja topka? Ashi skorzystał z rad? Oczywiście że nie. Co to za pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 2 minuty temu, Eld napisał: Jak tam Jasiek. Poszła już Twoja topka? Ashi skorzystał z rad? Teraz to tam wszyscy morda w kubeł, jeśli idzie o potencjalne spoilery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 22 minuty temu, january napisał: Mi tam dalej się marzy w beGM live draft, 10 min na pick i jazda. Skończyło by się takie "poczeeeekaaaaam, mooooooożeeeeee ktoooooooś mi złoooooożyyyy ofeeeertęęęęę" Czekamy na twoje opinie o top 7 chociaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 38 minut temu, MarcusCamby napisał: @elwariato twoja kolej Wariat pewnie jutro wejdzie o 5:00 zdziwiony ze jakiś Draft idzie. Wysłałem pm żeby zobaczyć o której Jaśniepaństwo wejdzie na stronkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi