ely3 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 3 minuty temu, josephnba napisał: Nie zaryzykuje skażenia sporej części Rosji i świeżo upolowanej Ukrainy Biorąc historyczne dane z lat 80 to akurat głównie oberwie Białoruś , trochę Ukraina a Rosja jako taka w najmniejszym stopniu więc co najwyżej znowu na Białorusi będa mieć mniej dzieci i więcej zgonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 8 minut temu, josephnba napisał: Nawet ruskie chamy nie są tak głupie żeby naruszyć systemy czarnobyla Jeżeli ktoś jest tak głupi to właśnie ruskie chamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Ukraina zrobiła konferencje z ruskimi jeńcami : i tutaj moje pytanie: co tam do k*rwy nędzy robi Tomasz Karolak?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Wolę tak niż jak mają mi roz********* blok. ps.LBS serio sądzisz że da się ogarnąć ten bandycki kraj bez strat własnych? Nope. Edytowane 9 Marca 2022 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: będą jaja, gdy taka polska oberwie przez te sankcje bardziej niż rosja. https://www.reuters.com/world/china-blames-nato-pushing-russia-ukraine-tension-breaking-point-2022-03-09/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-rzad-niemiec-dostarczenie-mig-ow-nie-jest-obecnie-przedmiote,nId,5881851 Jak widać celna lokalizacja. Dość szybko poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) 42 minuty temu, lorak napisał: będą jaja, gdy taka polska oberwie przez te sankcje bardziej niż rosja. Ta niby jak, już im poblokowali rezerwy walutowe za granicą a Rubel już stracił połowę wartości względem USD. Wszystkie firmy się wycofują, a najczęściej szukaną frazą w Rosji jest: "Jak się żyję w Korei Północnej". Niech beznzyna będzie po 10 zł przez jaki czas ale jak się uda ich zniszczyć to niech tak będzie. W przeciwnym razie zawsze będzie duże ryzyko dla inwestycji w naszym regionie co się długofalowo przełoży na standard życia. Putlerek już mięknie. Cytat Agencja TASS podaje, że Władimir Putin polecił prokuraturze wszczęcie śledztwa ws. wysyłania na wojnę w Ukrainie żołnierzy poborowych. Rzecznik Kremla Dmitrij Pieskow stwierdził, że przed rozpoczęciem "operacji wojskowej" (tak rosyjska propaganda nazywa agresję na Ukrainę) Putin polecił dowódcom, aby wykluczyli z ataku poborowych. Ich obecność na froncie jednoznacznie potwierdzają m.in. nagrania, które od wielu dni publikują Ukraińcy. Jak grzecznie... Cytat Rzecznik Kremla, Dmitrij Pieskow podkreślił, że wykorzystywanie zagranicznych lotnisk przez ukraińskie lotnictwo wojskowe jest dla Rosji "scenariuszem niepożądanym i niebezpiecznym". Najbardziej szkoda tylko dzieci, niech kacapy zdychają za to przez lata. Edytowane 9 Marca 2022 przez mcreativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 2 godziny temu, ely3 napisał: Biorąc historyczne dane z lat 80 to akurat głównie oberwie Białoruś , trochę Ukraina a Rosja jako taka w najmniejszym stopniu więc co najwyżej znowu na Białorusi będa mieć mniej dzieci i więcej zgonów A jaka masz pewność że tym razem rozkład prądów powietrza będzie taki sam? https://youtu.be/ZtOL1nkfDlg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 14 minut temu, josephnba napisał: A jaka masz pewność że tym razem rozkład prądów powietrza będzie taki sam? https://youtu.be/ZtOL1nkfDlg Rusek poczeka na dobry wiatr. Pewność jest ale w druga stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 godzinę temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Ukraina zrobiła konferencje z ruskimi jeńcami : i tutaj moje pytanie: co tam do k*rwy nędzy robi Tomasz Karolak?! jak to co? przeciez to aktorzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 WOJSKOWY: Wielu z bojowym doświadczeniem, przeszli przez Afganistan, Czeczenię, Donbas. I z Doniecka i z Ługańska i nasze siły specjalne giną tam teraz. I nasz kraj napa... PROWADZĄCY: NIE! NIE! Nie chcę tego słuchać! W: Oni giną tam wszyscy równo. P: Stój! Zastanów się! W: Ja chcę żebyśmy wstali i uczcili pamięć naszych chłopców, którzy tam walczą za Rosję i za Donbas. P: Ja wam powiem co tam nasi chłopcy robią: nasi chłopcy wyżynają tam gadziny faszystowskie! To triumf rosyjskiego oręża i rosyjskiej armii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 2 godziny temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Ukraina zrobiła konferencje z ruskimi jeńcami : i tutaj moje pytanie: co tam do k*rwy nędzy robi Tomasz Karolak?! https://kiepscy.fandom.com/wiki/Gdzie_jest_Karolak%3F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 51 minut temu, ignazz napisał: Rusek poczeka na dobry wiatr. Pewność jest ale w druga stronę No tak, a czy będzie miał ten wiatr sprzyjający przez setki lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 2 godziny temu, Vice-kontorezerwowe napisał: co tam do k*rwy nędzy robi Tomasz Karolak?! No jak to co, przecież on gra wszędzie. Zero zaskoczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Godzinę temu, Sewer napisał: WOJSKOWY: Wielu z bojowym doświadczeniem, przeszli przez Afganistan, Czeczenię, Donbas. I z Doniecka i z Ługańska i nasze siły specjalne giną tam teraz. I nasz kraj napa... PROWADZĄCY: NIE! NIE! Nie chcę tego słuchać! W: Oni giną tam wszyscy równo. P: Stój! Zastanów się! W: Ja chcę żebyśmy wstali i uczcili pamięć naszych chłopców, którzy tam walczą za Rosję i za Donbas. P: Ja wam powiem co tam nasi chłopcy robią: nasi chłopcy wyżynają tam gadziny faszystowskie! To triumf rosyjskiego oręża i rosyjskiej armii! Rachoń jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Dobry filmik z analizą, jak macie tego typu kanały już upatrzone i polecacie coś to dajcie znać co warto oglądać, bo tego pi****lenia pitusritu w Zachodnich tv już serio nie mogę słuchać, Edytowane 9 Marca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 @RonnieArtestics też oglądam te podsumowania. Dodatkowo czasem w tle puszczam to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 https://wiadomosci.wp.pl/kulisy-sporu-o-mysliwce-polskie-wladze-beda-szukac-porozumienia-z-wiceprezydent-usa-kamala-harris-6745450563742304a Bo jak wiadomo, jeżeli państwo mające >13 000 samolotów poprosi drugie mające ~ 80, to to drugie niezwłocznie powinno oddać połowę, nadstawiając Rosji gołą dupę. Ile trwa szkolenie pilotów na f16? Do poziomu bojowego 2 lata. Unijny dzban wsadził nas na minę. Cwaniak z USA poprawił, a jak nie daliśmy się pierwszy raz (od dawna) zrobić w ch...a, to teraz będziemy eksportować maść na ból dupy w ilościach hurtowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi