Gregorius Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Teraz, julekstep napisał: jedyny starter jaki tam doszedł w tym samym sezonie to Quentin Richardson....c'mon największa wartość dodana to ten zawodnik co odszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Teraz, Gregorius napisał: największa wartość dodana to ten zawodnik co odszedł. myślę jednak, że jeśli chodzi o poprawę O to 90% wartości dodanej był sam Nash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Teraz, julekstep napisał: myślę jednak, że jeśli chodzi o poprawę O to 90% wartości dodanej był sam Nash Tzn żebyśmy się dobrze rozumieli. Nash był super. Absolutna czołówka na tej pozycji Tutaj Price równa w gore do najlepszych. bardzo chciałbym go zobaczyć jak radziłby sobie we współczesnej koszykówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 2 minuty temu, Gregorius napisał: Tutaj Price równa w gore do najlepszych. bardzo chciałbym go zobaczyć jak radziłby sobie we współczesnej koszykówce. tak jak i wszyscy z 90's, czyli c***owo, bo tutej Holiday ma rzut, a Payton ma drewniane ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 1 minutę temu, eF. napisał: tak jak i wszyscy z 90's, czyli c***owo, bo tutej Holiday ma rzut, a Payton ma drewniane ręce Dlatego nie wybierałem staromodnych kasztanów po prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Teraz, Gregorius napisał: Dlatego nie wybierałem staromodnych kasztanów po prime sugerujesz, że Payton to staromodny kasztan po prime? / no ładnie, ładnie idąc tym tokiem rozumowania... to wziąłeś ubogą wersje Nasha, a więc staromodnego kasztana na PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 5 minut temu, eF. napisał: sugerujesz, że Payton to staromodny kasztan po prime? / no ładnie, ładnie idąc tym tokiem rozumowania... to wziąłeś ubogą wersje Nasha, a więc staromodnego kasztana na PG nie. ja wziąłem nowomodnego kasztana na PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 12 minut temu, eF. napisał: idąc tym tokiem rozumowania... to wziąłeś ubogą wersje Nasha, a więc staromodnego kasztana na PG >jakiekolwiek porównanie do Nasha >staromodny choose one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 12 minut temu, polishllama69 napisał: >jakiekolwiek porównanie do Nasha >staromodny choose one dlatego uboga wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 2 godziny temu, Gregorius napisał: Mniej więcej o to mi chodzi. Nie mam problemu z tym żeby powiedzieć że Price jest nieznacznie gorszy. Ale porównania graczy nie są takie proste jak gracze graja w zupełnie innych zespołach,innych czasach etc. Dla mnie Price w tym czasach nie różnił by się od Nasha. Ale grał kiedy grał Jesli chodzi o prowadzenie ofensywy to mark price jedyne co ma wspolne z nashem to kolor skory i wzrost. Przy czym nalezy pamiętać ze jest bielszy i nizszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 43 minuty temu, Qcin_69 napisał: 94. Chris Mullin 92’ @Koelner naiwnie liczyłem, że go sobie normalnie wezmę, bo nikt tutaj nie szanuję dziadków ale, ale... Bird bez pleców + Mullin? odważnie! / ... i tak fajny pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 (edytowane) 31 minut temu, blackmagic napisał: Jesli chodzi o prowadzenie ofensywy to mark price jedyne co ma wspolne z nashem to kolor skory i wzrost. Przy czym nalezy pamiętać ze jest bielszy i nizszy. A masz jakieś argumenty na poparcie twojej tezy? Chciałbym się mylić ale mam wrażenie że za dużo jego meczy nie widziałeś. Edit: Mullin. Bardzo dobry pick. Powinien iść wyżej. Może przecięty obrońca (za wolny na nogach) ale dosyć silny ze świetnym rzutem. jesli chodzi o ofensywę najwyższa półka. Edit2: Jedna uwaga. ja pisze o Price przed kontuzja w sezonie 90/91. Nie porównuje karier etc. Jedynie prime Price czyli pewnie z półtorej sezonu sezon. 89-90 i kawałek 90-91. Miał potem 2-3 bardzo dobre sezony ale zaczęły się kontuzje. Edytowane 22 Maja 2020 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Godzinę temu, Gregorius napisał: A masz jakieś argumenty na poparcie twojej tezy? Chciałbym się mylić ale mam wrażenie że za dużo jego meczy nie widziałeś. Edit: Mullin. Bardzo dobry pick. Powinien iść wyżej. Może przecięty obrońca (za wolny na nogach) ale dosyć silny ze świetnym rzutem. jesli chodzi o ofensywę najwyższa półka. Edit2: Jedna uwaga. ja pisze o Price przed kontuzja w sezonie 90/91. Nie porównuje karier etc. Jedynie prime Price czyli pewnie z półtorej sezonu sezon. 89-90 i kawałek 90-91. Miał potem 2-3 bardzo dobre sezony ale zaczęły się kontuzje. Ja nie wiem nawet od czego zaczac. Nash to top2-3 pg ever price to pewnie nawet nie byl w top3 pg w sezonie. Oprocz rzutu chyba wszystko robil gorzej od nasha. piszesz ze chodzi ci o sezony 88-90. Nie bede pisal ze je ogladalem bo mialem wtedy 5-7 lat wiec moglem co najwyzej he-mana ogladac. Natomiast pamietam price z końcówki kariery wiec popatrzylem na jakies skroty mixtapey i statystyki z mlodosci. Podsumuje to tak - jezeli zawodnik ktorego porównujesz do nasha w swoim prime odpada 2 razy w pierwszej rundzie a mecze ktore jego zespol wygral to te w których on zagral najslabiej, jezeli w tym primie w po trafiaja mu sie takie mecze jak: 2 pkt 4as przy 12 rzutach czy 15 pkt z 18 rzutow (przypominam ze nie broni i nie zbiera) to chyba robisz cos zle. Btw. Teraz widze ze piszesz cos o 91 gdzie zagral 16 spotkan - wtf? Podsumowujac - nie wiem jakie lata wskazujesz, piszesz ze do 91 r wiec rozumiem ze 89-91 (?) - dla potomnych w tym okresie w glosowaniu na mvp mark price dostal 0 (slownie zero) glosow na mvp (a nawet na tima hardaweya ktos glosowal ...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Paul Pierce od wczoraj to alltime fhooy steal nad steale. Gratulacje dla tego, kto go wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Dzieki QCin za wrzucenie piq, liczylem ze potoczy sie szybciej i pablo skorzysta z okazji, ale przynajmniej ma z glowy Tbh Odom to byl nr 2 na liscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 22 minuty temu, polishllama69 napisał: Dzieki QCin za wrzucenie piq, liczylem ze potoczy sie szybciej i pablo skorzysta z okazji, ale przynajmniej ma z glowy Tbh Odom to byl nr 2 na liscie Gratki picknięcia współczesnego grajka, który w drafcie za ostatnie 30 lat wydaje się archaiczny w opór xD Wyczyn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 38 minut temu, julekstep napisał: Gratki picknięcia współczesnego grajka, który w drafcie za ostatnie 30 lat wydaje się archaiczny w opór xD Wyczyn! biorąc pod uwagę, że on się sprawdza zajebiście w systemie ze strzelcami (Allen i Curry to chyba zajebiste opcje) oraz dorzuca bardzo dobrą obronę obwodową, zbiórkę oraz playmaking to polemizowałbym z twoją tezą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 33 minuty temu, polishllama69 napisał: biorąc pod uwagę, że on się sprawdza zajebiście w systemie ze strzelcami (Allen i Curry to chyba zajebiste opcje) oraz dorzuca bardzo dobrą obronę obwodową, zbiórkę oraz playmaking to polemizowałbym z twoją tezą Tak się dużo gada o tej obronie Simmonsa a wielcy defensorzy Simmons, Embiid i Butler wykręcili w 18/19 15tą defensywę w lidze Ten jego playmaking to też takie tam meh na poziomie atf. Kurde sam spojlerowałeś typa, który jest jakieś 24 razy lepszym grajkiem na tą pozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Kolejna osoba bierze we fantasy Bosha '14 na zasadzie ,,o, rzucał wtedy już trójki, to sobie go wezmę z tamtego okresu'' pomimo tego, że w playoffach wtedy tak naprawdę był w obronie słaby, jak całe Heat, bo czwarty run w playoffach z rzędu to już było za dużo. Kyrie '16 też fajny pick - szkoda, że nie spełnia kryterium 75% rozegranych meczów (zakładam, że oficjalnie mamy mieć wyjebane) + miał słabiutki regular, bo miał problemy z kolanem, ale pewnie mamy zignorować, że miał tam może impakt gościa z top50 ligi (opuszczając 30 meczów), bo zagrał świetnie w playoffach.. W sezonie 16-17 był siłą rzeczy znacznie lepszy, ale nie rzucił trójki nad Currym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Co do mojego ostatniego picku, to zaraz będzie - nie pasuje do Shaqa, cancer itp. Tylko, że: - biorę go jako 6th mana, żeby robił ofensywę kiedy inni odpoczywają. - w wybranym sezonie wciągnął za uszy do finałów NBA, grupę co najwyżej przeciętnych grajków (może poza Dikembe), robiąc też najlepszy seed na wschodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi