P_M Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 @Reikai widzę podobnym schematem jak ja czyli mocny backcourt T-Mac i Kobe - lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 2 minuty temu, P_M napisał: @Reikai widzę podobnym schematem jak ja czyli mocny backcourt T-Mac i Kobe - lubię to Idę na noże. Niesamowity był ten Tmac z Magic, w ogóle to, że z takim supportem doszli do G7 z Pistons, to jest cud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, ignazz napisał: Tez jak czytam ze Jokic 2019 to jakis tooooop 5 ( tamtego sezonu chyba czyli all time żadne ) oraz zdanie EPICKIE PO to mam od razu zawroty głowy. Sek w tym ze Klay nie byl nawet blisko top-5 - w zadnym RS a w PO notorycznie mu spada efektywnosc. Gdyby gral w warunkach Jokicowych a nie z all-timerami to na zachodzie by do tej pory jednego asg nie zrobil. Godzinę temu, Koelner napisał: Rw w II turze to lol nad lolami on zawsze idzie wysoko w atf na e-nba, wiec lorak jak go chcial to musial go brac teraz ale to tez meh pick z takim numerkiem (Klay case - przyfituje wszedzie, ale po nim pojdzie sporo lepszyych grajkow) Edytowane 17 Maja 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 19 minut temu, Reikai napisał: Idę na noże. Niesamowity był ten Tmac z Magic, w ogóle to, że z takim supportem doszli do G7 z Pistons, to jest cud. Inne spojrzenie na t-mac'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 25 minut temu, Gregorius napisał: Inne spojrzenie na t-mac'a cudem to było nie wyjść z 3-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1 godzinę temu, Koelner napisał: rozmawiamy o gościu 14/8 ts50% w II turze co z jego defensywą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 2 minuty temu, lorak napisał: co z jego defensywą? Słaba. Miał mniej DPOTY od Cambiego nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 4 minuty temu, RappaR napisał: Wasz doprawdy wszystkich pokurwiło dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: dlaczego ? Malone w 4 dziesiątce idzie za Klayem Thompsonem i Draymondem Greenem? No lol Jeszcze Sheedem i Webberem No lol proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) No jak dlaczego Webber draymond przed malonem? Przed innymi? Jokic k**** cycata serio? grajcie rzetelnie jak już się zapisał jeden z drugim do zabawy bo na razie polowa pickow to dramat i żart. Edytowane 17 Maja 2020 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1 minutę temu, RappaR napisał: Malone w 4 dziesiątce idzie za Klayem Thompsonem i Draymondem Greenem? No lol Draymond Green miał 1-2 absolutnie dojebane sezony na poziomie ~MVP i przy okazji nie zesrał się na miękko w PO jak gwałtek więcej nie będzie miał i tyle, ale w formacie 1 sezonu one season wondery zyskują bardzo mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 beka, że nadal nie poszedł ofensywny potwór z Phoenix, ten draft to komedia w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Ale zyskuje do kogo do najlepszych pf w historii ktorzy go zjedzą zawsze i wszędzie w swoim prime ? Lol Edytowane 17 Maja 2020 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) 32 minuty temu, polishllama69 napisał: Draymond Green miał 1-2 absolutnie dojebane sezony na poziomie ~MVP i przy okazji nie zesrał się na miękko w PO jak gwałtek Durant Klay Curry Green Zejdziemy do kolejnej rundy to się jeszcze okaże, że tamto GSW miało 10 MVP licząc jeszcze Barnesa, Livingstone i Zazę 31 minut temu, eF. napisał: beka, że nadal nie poszedł ofensywny potwór z Phoenix, ten draft to komedia w sumie 30 minut temu, marzec napisał: Ale zyskuje do kogo do najlepszych pf w historii ktorzy go zjedzą zawsze i wszędzie w swoim prime ? Lol No duża beka z chuckiem serio Miałem go albo Malone do wyboru, ale ogółem skasujcie to, bo to grube spojlery jak patrzę @Eld Edytowane 17 Maja 2020 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 nie widziałem żeby te grubasy zjadały innych PFów o podobnych rozmiarach, więc dlaczego najlepszy obrońca ostatnich 5 lat miał się obawiać tych hydraulików 1 minutę temu, RappaR napisał: Durant Klay Curry Green w tym zespole nie grał Durant no chyba że coś pomyliłem, poza tym Draymond jest na pewno graczem ważniejszym dla ich systemu a widzę, że po najlepszej opiece medycznej na Kubie schodzisz w kolejne absurdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Mógł być shaq i malone i pozamiatane ehhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Teraz, marzec napisał: Mógł być shaq i malone i pozamiatane ehhhh już liga raz to przeżyła i nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 11 minut temu, marzec napisał: Mógł być shaq i malone i pozamiatane ehhhh No chyba nie bardzo. Malone potrzebuje dużo pick'n'rollow i primo z Shaqiem nie będzie to możliwe, secundo nie wiem czy będę miał takiego pg. A Webber ma zajebisty mid range i jest dużo bardziej mobilny od Malona i wg mnie bardziej pasuje do Shaga. I w wybranym sezonie był 4 w głosovaniu na mvp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 myślałem, że Marcus wtedy odleciał w Webberem, ale tutaj idziemy coraz ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Do Tmaca odniosę się później, ale props @RappaR Za listonosza, miałem to brać do KB, ale Malone mu chciał wyruchac laske, więc uznalem, że tego nie kupicie. Edytowane 17 Maja 2020 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi