BMF Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 15 minut temu, january napisał: btw przypominam, że 2 sezony muszą być, więc nie możesz Ziona wziąć. to ja nie gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 @Sylvinho. jest na ten moment moim faworytem tej zabawy. Z #10 dostał legit pierwszą opcję i teraz będzie przez 3 rundy wybierał sporo wcześniej od reszty, która taką opcję też ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Nom, nie widzę różnicy między #2, a #10 tak szczerze powiedziawszy, te mid-picki są najlepsze jednak, z tym, że Dirk kilka pozycji za daleko spadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 3 minuty temu, karpik napisał: @Sylvinho. jest na ten moment moim faworytem tej zabawy. Z #10 dostał legit pierwszą opcję i teraz będzie przez 3 rundy wybierał sporo wcześniej od reszty, która taką opcję też ma. Kawhi > Dirk a mamy tylko dwa spoty różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Eld napisał: Kawhi > Dirk a mamy tylko dwa spoty różnicy. Nie sądzę Choć oczywiście Kawhi to też spoko pick. Edytowane 28 Marca 2020 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 2 minuty temu, Eld napisał: Kawhi > Dirk a mamy tylko dwa spoty różnicy. Dude, wszyscy wiemy, że masz Kawhiego, dej spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Ja jako fan Mavs czytający te zachwyty nad Dirkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Dirk miał mistrzowski Run fantastyczny ale wcześniej dużo mu jednak zarzucano. W sumie ten Jet Terry zrobił dużo kreciej roboty i wpędził w kompleksy przeciwników. Podobnie się układała kariera KG który długo nie mógł przebić się w PO i dopiero nowe rozdanie gdzie dostał należyte wsparcie ( lub sam był tym wsparciem) wymazał nie-najlepsze opinie o nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Mysle, ze kazdy bedzie chcial znalezc w dalszych rundach rundach stretch wysokiego, a Dirk to jedyny superstar, ktory to w pelni zapewnia (dla mnie tez KD, i to pokazuje Jego wyjatkowosc jako gracza). Jak sie glebiej zastanowic, to jednak ciezko bedzie czasem wybrac duzo gorszego we wszystkim stretch wysokiego. Nie jest az tak ich duzo. Kawhi podobnie jak KD pasuje wszedzie i do wszystkiego (ironia ze kogos takiego wlasnie ten drugi nazwal system playerem). Kawhi moze bronic 1-3, KD 3-5, a w ataku tez maja full package arsenal. Ja zas chcialem troszke polskiej mysli szkoleniowej: Imo mam najlepszego gracza do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Top9 + Garnett idealnie poszło. Muszę pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 1 minutę temu, BMF napisał: Top9 + Garnett idealnie poszło. Muszę pomyśleć. Nie sciemniaj bast, idz za glosem serca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, january napisał: @karpik naprawdę uważasz to za spoiler w tym top13:) ? Zasady to zasady, jak nie spoilerujemy, to nie spoilerujemy niezależnie od tego czy sprawa jest oczywista czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 14 minut temu, ignazz napisał: Dirk miał mistrzowski Run fantastyczny ale wcześniej dużo mu jednak zarzucano. W sumie ten Jet Terry zrobił dużo kreciej roboty i wpędził w kompleksy przeciwników Nikt tu nie odbiera chwały Dirkowi za to mistrzostwo. Sam się jako kibic Mavs strasznie jarałem tym sukcesem, no ale nie przesadzajmy. To był słaby obrońca jako podkoszowy czyli na poziomie ATF będzie bardzo słaby. Tak na prawdę nigdy w pełni nie dominował nad ligą. A tu komentarze jakby co najmniej z 10 pickiem poszedł LeBron James. Ogólnie gruba przesada. Dirk po mistrzostwie zrobił się po tym mistrzostwie w 2011 jeszcze bardziej przeceniany niż Kobe Bryant w skali all-time. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Ja widze tak do 14picku latwe wybory. 15i16 pick maja slabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Zastanawia mnie czy teraz każdy rozkminia jak zbalansować: - krytykę graczy (żeby wywyższyć swoich) - propsowanie graczy (podlizywanie pod głosy) xD ja w sumie pójde w skrajność WSZYSCY c***OWO PICKUJECIE SAME BUSTY PÓKI CO Edytowane 28 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 4 minuty temu, julekstep napisał: Zastanawia mnie czy teraz każdy rozkminia jak zbalansować: - krytykę graczy (żeby wywyższyć swoich) - propsowanie graczy (podlizywanie pod głosy) A ja po prostu zgodnie ze swoim sumieniem będę oceniał: Shaq czy Garnett zajebiste picki. Dirk zajebisty pick, ale ogólna ocena overrated. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: A ja po prostu zgodnie ze swoim sumieniem będę oceniał: Grasz w beGM od paru lat. Nie masz sumienia juz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Lama i cvbe maja ciężkie zadanie teraz, Garnett na tym poziomie to jedynie sidekick w ataku, a jeżeli chodzi o cvbe to drużyna z Kobe na tym forum nie ma szans niczego wygrać także łatwo nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Niech już ktoś z grupy FB da znać za w czasu @kucio, że zaraz będzie wybierał, bo doświadczenie uczy, że na jego wybór możemy długo czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Niech już ktoś z grupy FB da znać za w czasu @kucio, że zaraz będzie wybierał, bo doświadczenie uczy, że na jego wybór możemy długo czekać. W sumie nie wiem, @BMF ma teraz odpalone 30 zakładek z ADV stats i 15 arkuszy excelowych. A i tak c***owo picknie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi