julekstep Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 6 minut temu, Eld napisał: No jakoś nie jestem sobie wstanie wyobrazić razem na boisku w jednej drużynie Shreka i Jokica. 5 minut temu, ignazz napisał: Me too Łapcie chłopaki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 @tangiers Nie jestem fanem Anthony Davisa, bo jako superstar ssie. Ale bardzo flexibity opcja i masz monster duet do grania picków. Nash > Wall a to wiemy co znaczy Aczkolwiek nie wiem czy jego defensywa nie jest przeceniana i będzie Ci ciężko dobrać dwulatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 11 minut temu, julekstep napisał: Draymond Green 15/16 + 16/17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) 18 minut temu, MarcusCamby napisał: Trochę pytanie jak tu wykorzystywać Howarda w ataku. Czy tylko w roli lepszego Tysona Chandlera? Prime Howarda był epicki. Sam pamiętam, że jeszcze na zawszepopierwsze czy enbiej brałem go nad LeBronem. Nie wiem czy nawet nie było wtedy tej ankiety GMów co większość też wskazała na Howarda. Ma ktoś może do tego linka? Finisher i jako zagrozenie na ofensywnej zbiorce. U nas jest za duzo talentu na post touches, a priori uznaje, ze u nas zawodnicy to nie sa primadonny i raczej beda grac wedle swoich sił Zestawilem Nasha z Davisem co bylo planem A jak okazalo sie, ze wylosowalem 13 pick. Lebron swietny na picku, ale Nash to poziom all time, a Davis jest 2 way wysokim, ktory przede wszystkim łapie wszystkie pilki i to jeszcze od czasow collegu, naturalny talent w tym aspekcie. Edytowane 28 Marca 2020 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: szybko Draymond, nie spodziewałem się absolutny prime miał potężny i trochę niedoceniany jest a top 10 ligi był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 1 minutę temu, polishllama69 napisał: absolutny prime miał potężny i trochę niedoceniany jest a top 10 ligi był a czy on przypadkiem nie sprawdzał by się lepiej jako niska piątka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: a czy on przypadkiem nie sprawdzał by się lepiej jako niska piątka? Przypadkiem tak, do tego podejrzany fit w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: a czy on przypadkiem nie sprawdzał by się lepiej jako niska piątka? rogi ma mocno wystrzelane w tym okresie także brak piłki mu nie przeszkadza a jednak z Bogutem też trochę biegał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, Chytruz napisał: Przypadkiem tak, do tego podejrzany fit w ataku. te dwa lata to akuat okres kiedy mial bardzo sensowna trojke, wiec nie jest podejrzanym fitem w ataku Teraz, january napisał: Czemu julekstep nie wziął Davisa? bo Draymond lepiej pasuje do GOATa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Julek chyba nie skumał, że tu robimy ATF i buduje trochę lepsze Denver Nuggets. Zamiast Milsapa Draymond Green. No niby poprawa jest, ale ten zespół na moje został w blokach przy tak wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Julek chyba nie skumał, że tu robimy ATF i buduje trochę lepsze Denver Nuggets. Zamiast Milsapa Draymond Green. No niby poprawa jest, ale ten zespół na moje został w blokach przy tak wysokim poziomie. czyli prime Dray to taka tylko troche poprawa wzgledniem 35 letniego Sapa? mkay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Julek chyba nie skumał, że tu robimy ATF i buduje trochę lepsze Denver Nuggets. Zamiast Milsapa Draymond Green. No niby poprawa jest, ale ten zespół na moje został w blokach przy tak wysokim poziomie. nie przez pick Jokicia, nie puszczaj brzydkich bąków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, january napisał: Ja poproszę team julka w grupie Chcesz zeby KD plakal jak mu Dray dokuczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, january napisał: KD to płacze ze śmiechu jak widzi co Dray bez niego działa w obecnym RS W obecnym RS to ma lepszy winshare od KD, więc teges... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, kucio napisał: Dołożyłem daty Cp3 - mam nadzieję, że się nie jebnąłem. Chodzi o sezony z PO 2008 i 2014 oba semifinals jedno z SAS drugie z OKC. ale mają być sezony jeden po drugim xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Teraz, kucio napisał: Dołożyłem daty Cp3 - mam nadzieję, że się nie jebnąłem. Chodzi o sezony z PO 2008 i 2014 oba semifinals jedno z SAS drugie z OKC. Muszą być obok siebie. Na tym często cały zgrzyt polega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 13 minut temu, julekstep napisał: Łapcie chłopaki: Perspektywa zdjęcia z góry sugeruje ze obaj leżą już na parkiecie. Green to nawet kolano zgina do ciosu. Będzie kolejne wykluczenie. Gdyby było inne zdjęcie robione z góry hali to byśmy dwie głowy z góry widzieli. ps. Nie wiedziałem ze Jok ma lewa rękę dużo krótsza. To tłumaczy te podkręcane podania. Jok rzuca a wychodzi asysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 4 minuty temu, polishllama69 napisał: rogi ma mocno wystrzelane w tym okresie także brak piłki mu nie przeszkadza a jednak z Bogutem też trochę biegał Rogi, w sensie z rogów boiska trójki? Kiedyś ty widział Draymonda rzucającego z rogu? 4 minuty temu, julekstep napisał: te dwa lata to akuat okres kiedy mial bardzo sensowna trojke, wiec nie jest podejrzanym fitem w ataku On trójki rzucał z podwojeń na Currym, jak mu nie dasz guarda do pnr i będzie musiał rzucać po swingach, z rotującym obrońcą, to się skończy jak zawsze, tzn. 24%. Do tego jego najmocniejszy atut (passing w 4 na 3 po high pnr) redukuje Jokica do statysty na weak side. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Chytruz napisał: Do tego jego najmocniejszy atut (passing w 4 na 3 po high pnr) redukuje Jokica do statysty na weak side. nom było tylu pojebanych finisherów do ścięć, a elite D na PF zawsze się jakas by ostała Edytowane 28 Marca 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 1 minutę temu, Chytruz napisał: Kiedyś ty widział Draymonda rzucającego z rogu? co drugi mecz mu sie zdarza XD ale fajne % ma, czujnyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi