jack Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Na takie kandydatki zasługujemy Wolę dobrą 9tkę niż patusa czekającego na randkę z prostytutka z OFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 w końcu jakieś normalne osoby kandydują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Prawdziwa kobieta Każdemu wyborcy lewicy i PO życzę by miał tak nowoczesną i wspaniałą kobietę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 27 minut temu, RappaR napisał(a): Prawdziwa kobieta Każdemu wyborcy lewicy i PO życzę by miał tak nowoczesną i wspaniałą kobietę A my tobie takich jak kaja godek i prof Pawłowicz Jak się miło na forum zrobiło od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 20 minut temu, josephnba napisał(a): A my tobie takich jak kaja godek i prof Pawłowicz Jak się miło na forum zrobiło od razu Nie uważam by któraś z nich była atrakcyjna czy w sposób fizyczny, czy na podstawie charakteru, a ich zachowania publiczne potępiam. czyli życzysz mi źle. Jesteś po prostu złym człowiekiem, czy takie zachowanie to wynik doznanej traumy? Ja życzę kobiety, która w pełni wyznaje nowoczesne wartości, jest postępowa, feministyczna i atrakcyjna fizycznie czyli moje życzenia oznacza, że chcę dobrze dla innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 48 minut temu, RappaR napisał(a): Nie uważam by któraś z nich była atrakcyjna czy w sposób fizyczny, czy na podstawie charakteru, a ich zachowania publiczne potępiam. czyli życzysz mi źle. Jesteś po prostu złym człowiekiem, czy takie zachowanie to wynik doznanej traumy? Ja życzę kobiety, która w pełni wyznaje nowoczesne wartości, jest postępowa, feministyczna i atrakcyjna fizycznie czyli moje życzenia oznacza, że chcę dobrze dla innych. Mogę być złym człowiekiem A kaja godek nie jest wcale taka najgorsza. Pawłowicz w młodości też była solidną 6ką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Teraz, josephnba napisał(a): Mogę być złym człowiekiem A kaja godek nie jest wcale taka najgorsza. Pawłowicz w młodości też była solidną 6ką Co Cię ciągnie w dół i powstrzymuje przed staniem się lepszą wersją siebie? czemu się ograniczać do bycia złym? Pawlowiczw w żadnym kryterium nie jest w młodości, co do Kaju Godek, ja bym się czuł obrazowany gdyby ktoś powiedział że moja żona wygląda jak Kaja Godek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 56 minut temu, RappaR napisał(a): Co Cię ciągnie w dół i powstrzymuje przed staniem się lepszą wersją siebie? czemu się ograniczać do bycia złym? Pawlowiczw w żadnym kryterium nie jest w młodości, co do Kaju Godek, ja bym się czuł obrazowany gdyby ktoś powiedział że moja żona wygląda jak Kaja Godek To czy jestem zły w twoich oczach czy jestem dobry, jak już wspomniałem kiedyś, mam w dupie. Kaja godek w moich oczach jest moze nie pięknością, ale na swój sposób jest ładna, kwestia gustu Pani kandydatka jest zajebista w c*** Obejrzałem urywki tych streamów na wykopie Po co to blurowali? Nie mam pojęcia, bo laska siedzi ubrana, tylko że gada wulgarnie i dosadnie o jebaniu Wg dzisiejszych standardów patocelebrytów nic nadzwyczajnego Ma OFa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, josephnba napisał(a): To czy jestem zły w twoich oczach czy jestem dobry, jak już wspomniałem kiedyś, mam w dupie. Kaja godek w moich oczach jest moze nie pięknością, ale na swój sposób jest ładna, kwestia gustu Pani kandydatka jest zajebista w c*** Obejrzałem urywki tych streamów na wykopie Po co to blurowali? Nie mam pojęcia, bo laska siedzi ubrana, tylko że gada wulgarnie i dosadnie o jebaniu Wg dzisiejszych standardów patocelebrytów nic nadzwyczajnego Ma OFa? Cieszy mnie, że masz pojemny odbyt. Wrodzony talent czy kwestia treningu? oczywiscie Kaja Godek jest ładna w pewien bardzo, ale to bardzo specyficzny sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 23 minuty temu, RappaR napisał(a): Cieszy mnie, że masz pojemny odbyt. Wrodzony talent czy kwestia treningu? oczywiscie Kaja Godek jest ładna w pewien bardzo, ale to bardzo specyficzny sposób Nikt jej korony nie daje ale znam ludzi którzy uważają ją za ładną. O gustach i długości fiuta się nie dyskutuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 byłem pewny, że to fake konto Dudeła, a tu taka niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): byłem pewny, że to fake konto Dudeła, a tu taka niespodzianka Jędruś znalazł jaja pod koniec kadencji I dobrze, widać że zaczyna wychodzić z cienia PiSu i robi podbudowe pod nową partię na konserwatywnej stronie sceny politycznej Z drugiej strony czy kolejny twór, który wpisze się 1 do 1 w obecną polaryzację jest nam potrzebny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 26 minut temu, josephnba napisał(a): Jędruś znalazł jaja pod koniec kadencji I dobrze, widać że zaczyna wychodzić z cienia PiSu i robi podbudowe pod nową partię na konserwatywnej stronie sceny politycznej Z drugiej strony czy kolejny twór, który wpisze się 1 do 1 w obecną polaryzację jest nam potrzebny? Bo ja wiem czy jaja. Robi to co robił do tej pory, realizuje politykę PIS. Tylko teraz jego głos jest bardziej słyszalny bo został sam na placu boju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 11 godzin temu, RappaR napisał(a): Pawlowiczw w żadnym kryterium nie jest w młodości, co do Kaju Godek, ja bym się czuł obrazowany gdyby ktoś powiedział że moja żona wygląda jak Kaja Godek 7 godzin temu, RappaR napisał(a): Oczywiście, że jest atrakcyjna, każda kobieta jest atrakcyjna. Każda na inny sposób i właśnie ta na swój własny sposób jest atrakcyjna. To każda jest, czy nie każda jest? Albo/albo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): To każda jest, czy nie każda jest? Albo/albo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 casting do rady miasta Gdańsk wygrała Daria Gacoń z Kocham Gdańsk - > Gratulujemy! https://wybory.gov.pl/samorzad2024/pl/rada_gminy/kandydat/3210726 @LAF jak tam u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 5 godzin temu, Koelner napisał(a): casting do rady miasta Gdańsk wygrała Daria Gacoń z Kocham Gdańsk - > Gratulujemy! https://wybory.gov.pl/samorzad2024/pl/rada_gminy/kandydat/3210726 @LAF jak tam u Ciebie? Pani od wulgarnych streamów wciąga ją nosem Z czym do ludzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 4 minuty temu, josephnba napisał(a): Pani od wulgarnych streamów wciąga ją nosem Z czym do ludzi! Eee pls Ta Koelnerowa duuuuuzo lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Godzinę temu, julekstep napisał(a): Eee pls Ta Koelnerowa duuuuuzo lepsza Ty się akurat nasz na kobietach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi