Bostonian Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Niezly slizgacz. Ale tak btw to my (Polska) za duzo przyjaciol tez nie mamy wiec tutaj redaktor sie mocno odslonil na kontre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 48 minut temu, Bostonian napisał(a): Niezly slizgacz. Ale tak btw to my (Polska) za duzo przyjaciol tez nie mamy wiec tutaj redaktor sie mocno odslonil na kontre. https://pl.wikipedia.org/wiki/Państwa_członkowskie_NATO https://www.quora.com/How-do-the-Eastern-European-countries-see-Poland https://pism.pl/webroot/upload/files/Raport/Poland in the eyes of Germans_compressed.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Dobry ambasador broni interesów swojego kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) No, ale słowo przepraszam za śmiertelną rzekomą pomyłkę to chyba niewiele a odbiór takiego chama i buca, jak i tego kraju, który reprezentuje byłby może nieco inny. A potem płacz i zdziwienie, że na świecie jest antysemityzm. Oprócz Żydów, to tylko ruscy jeszcze płaczą o rusofobie. Reszta świata wie, że dostaje to, co da od siebie. Edytowane 4 Kwietnia przez Szabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 28 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Dobry ambasador broni interesów swojego kraju. Tak? A w jaki sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 4 godziny temu, lorak napisał(a): i jak było? W sumie pozytywne zaskoczenie podejściem Mazurka, było sporo bezpośrednich pytań, były próby dociskania. W pewnym momencie już wyłączyłem bo nie dało się słuchać tego pi****lenia jeszcze dodam tylko, że od strony technicznej było to spoko zrobione, jedyne czego mi zabrakło to opcji słuchania wywiadu bez tłumacza w transmisji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia lol odklejeni od rzeczywistości Polaczki chcą uczyć nr 1 naród na świecie dyplomacji. Mazurek powinien mu podziękować że w ogóle przyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 25 minut temu, Koelner napisał(a): Mazurek powinien mu podziękować że w ogóle przyszedł Akurat do niego żymianie bez problemu i raczej chętnie przychodzą na wywiady, zdecydowanie najczęściej ze wszystkich wywiadów radiowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 56 minut temu, matek napisał(a): Akurat do niego żymianie bez problemu i raczej chętnie przychodzą na wywiady, zdecydowanie najczęściej ze wszystkich wywiadów radiowych. może to taka sprzeczka wewnątrz plemienna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 6 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Mazurek też zagotowany. Ten gość fluberował po mistrzowsku. Typ nie odpowiadał nawet na proste i oczywiste pytania. Szkoda czasu na ten bełkot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) gosc jest chyba slabym materialem na dyplomate, jesli chodzi o budowanie cieplego wizerunku w naszym kraju. tak go pewnie dobrali. jak bysmy sami napisali, "ambasador na ciezkie czasy" apropo murali w Lodzi, wystarczylo wlaczyc czat i tam bylo wystarczajaco duzo obciachowych wpisow. szkoda ze nie dalo sie wylaczyc tego lektora. Edytowane 4 Kwietnia przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 4 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Tak? A w jaki sposób? Nie przeprosił, nie przyznał się do zadnego błędu, odszkodowań nie bedzie, nadal będą strzelać do kogo chcą i nic nikomu do tego. A że jakiś tam kraj miedzy Odrą a Bugiem bedzie sie burzył to co go to w sumie obchodzi on ma inne cele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Nie przeprosił, nie przyznał się do zadnego błędu, odszkodowań nie bedzie, nadal będą strzelać do kogo chcą i nic nikomu do tego. A że jakiś tam kraj miedzy Odrą a Bugiem bedzie sie burzył to co go to w sumie obchodzi on ma inne cele. Jak na dyplomatę to chyba średnio raczej. Ambasadorzy w USA, GB czy w Australii mają mieć taką samą gadkę, skoro jest to korzystne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 23 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Jak na dyplomatę to chyba średnio raczej. Ambasadorzy w USA, GB czy w Australii mają mieć taką samą gadkę, skoro jest to korzystne? Czy Ty wlasnie porównujesz Izrael z USA, GB lub Australią? Wierzę że USA ma wiecej interesów w PL niż Izrael ktory ma zwyczajnie na nas wyjebane od lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Czy Ty wlasnie porównujesz Izrael z USA, GB lub Australią? Wierzę że USA ma wiecej interesów w PL niż Izrael ktory ma zwyczajnie na nas wyjebane od lat. Zapytałem czy ambasadorzy Izraela w USA, GB czy w Australii mają tak samo bronić interesów swojego kraju, jak robi to ambasador Izraela w Polsce? W mojej opinii dyplomacja polega na pokazywaniu własnej polityki czy kraju w jak najlepszym świetle, a nie w jak najgorszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Zapytałem czy ambasadorzy Izraela w USA, GB czy w Australii mają tak samo bronić interesów swojego kraju, jak robi to ambasador Izraela w Polsce? W mojej opinii dyplomacja polega na pokazywaniu własnej polityki czy kraju w jak najlepszym świetle, a nie w jak najgorszym. PL jest jakby innym graczem na arenie miedzynarodowej niż wspomniane przez Ciebie kraje, nas nawet nie trzeba rozgrywać. Edit: https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/news/article-13268717/amp/who-world-central-kitchen-killed-gaza-british.html 3 Brytyjczyków ktorzy zgineli w tym ataku 2x ex komandosi 1x ex snajper James Henderson, 33, from Cornwall, served in the Royal Marines for six years John Chapman, 57, from Dorset, served in the Special Boat Squadron James Kirby, 47, was a former sniper marksman who served in Afghanistan Edytowane 4 Kwietnia przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Klasyczny Harvey Dent: ”- Ale nigdy nie miałem takiej sytuacji, że po rozmowie zrywa się gość, stoi koło mnie i na mnie krzyczy. I na mnie wrzeszczy i ma do mnie pretensje - mówił Mazurek, który przyznał, że Liwne mógł nie być "specjalnie szczęśliwy" z przebiegu wywiadu. - Ale jest pewna różnica delikatna między niezgodą na to, że tak to się potoczyło a wrzaskiem, pretensjami, które pan ambasador wobec mnie wystosowywał w tej swojej bardzo ekspresyjnej formie - dodał. Mazurek stwierdził, że sytuacja była absurdalna. - Stoi ochroniarz, stoi ambasador obok mnie, gestykulując żywo ma mi za złe, że przywoływałem dr Agnieszkę Bryc [która uważa Liwnego za pełnego antypolskich uprzedzeń putinistę - przyp. red.] i jego rosyjskie korzenie [dyplomata urodził się w Moskwie - przyp. red.]. To go właśnie najbardziej dotknęło - dodał.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 31 minut temu, Bostonian napisał(a): Klasyczny Harvey Dent: ”- Ale nigdy nie miałem takiej sytuacji, że po rozmowie zrywa się gość, stoi koło mnie i na mnie krzyczy. I na mnie wrzeszczy i ma do mnie pretensje - mówił Mazurek, który przyznał, że Liwne mógł nie być "specjalnie szczęśliwy" z przebiegu wywiadu. - Ale jest pewna różnica delikatna między niezgodą na to, że tak to się potoczyło a wrzaskiem, pretensjami, które pan ambasador wobec mnie wystosowywał w tej swojej bardzo ekspresyjnej formie - dodał. Mazurek stwierdził, że sytuacja była absurdalna. - Stoi ochroniarz, stoi ambasador obok mnie, gestykulując żywo ma mi za złe, że przywoływałem dr Agnieszkę Bryc [która uważa Liwnego za pełnego antypolskich uprzedzeń putinistę - przyp. red.] i jego rosyjskie korzenie [dyplomata urodził się w Moskwie - przyp. red.]. To go właśnie najbardziej dotknęło - dodał.” Wczoraj to oglądałem Ładnie zgrillowali tego buca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 19 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Wstyd powinien czuć każdy, kto na tego zjeba oddał głos No i rodzice tego debila co czeka na tego kurwiszona fagate też powinni czuć wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi