RappaR Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 32 minuty temu, P_M napisał(a): To jeszcze nic. Miałem kiedyś klienta z Holandii, który nazywał się Dick Van Druten. Ja poznałem Kamila Fiutka, a jako pacjenta miałem Adolfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Godzinę temu, RappaR napisał(a): Ja poznałem Kamila Fiutka, a jako pacjenta miałem Adolfa Kiedyś na święta wpadł kolo (ktory ciotce miał się oświadczyć) wszyscy wczesniej zostali profilaktycznie poinformowani że nazywa sie Fiut żeby tak przypadkiem barszczyk nosem nie poszedl xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Ukraińcy dziękują polskim kolegom za konstruktywną współpracę zamieszczając takie oto zdjęcie. Negocjacje były wyczerpujące sądząc po stanie wiceministra Kołodziejczaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 18 minut temu, DRK napisał(a): Ukraińcy dziękują polskim kolegom za konstruktywną współpracę zamieszczając takie oto zdjęcie. Negocjacje były wyczerpujące sądząc po stanie wiceministra Kołodziejczaka. Do polityki to trzeba mieć głowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca (edytowane) Cd Ukraińscy partnerzy z UGA uszczegółowili swój poprzedni wpis Edytowane 28 Marca przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 13 minut temu, DRK napisał(a): Cd Ukraińscy partnerzy z UGA uszczegółowili swój poprzedni wpis Całość wygląda bardzo podejrzanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Cieszy mnie, że obecnie mamy rządów fachowców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 19 minut temu, DRK napisał(a): Cd Ukraińscy partnerzy z UGA uszczegółowili swój poprzedni wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca W dniu 27.03.2024 o 10:40, RappaR napisał(a): Co odjebalo PO, to mnie aż zaskoczyło. Odwolalo dyrektora Onkologii bo powołany za PiSu ale ważne, że @Reikainic nie napisał, wiec kolejny dzień bez afer za PO! A oni jeszcze nie maczali tez swoich rak odwolujac prof Walewskiego w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Godzinę temu, P_M napisał(a): Całość wygląda bardzo podejrzanie trudno coś wyrokować na podstawie zdjęcia czy tym bardziej twitów jednej strony, która chce jak najwięcej ugrać dla siebie. tutaj inna perspektywa: Cytat Atmosfera rozmów miała być początkowo dobra. Wiele się jednak zmieniło, gdy wiceminister rolnictwa Michał Kołodziejczak miał powiedzieć szefowi Wszechukraińskiej Rady Rolnej Andrijowi Dykunowi, że nie chce, by Ukraińcy wykorzystywali temat wojny w rozmowach. - Wszyscy się usztywnili, Taras Kaczka zrobił się wręcz purpurowy - mówi informator WP, zaznajomiony z przebiegiem rozmów. Kołodziejczak w rozmowie z Wirtualną Polską przyznaje, że faktycznie temat wojny został poruszony. - Jeden z przedstawicieli Ukrainy zaczął mieszać wątek wojny, frontu, trudnej sytuacji. Powiedziałem, że my wiemy, jaka jest sytuacja, w końcu wysyłamy ciągle pomoc, ale do rozmów gospodarczych takich wątków nie przystoi mieszać, bo to jest trudna gra. Po raz pierwszy usłyszeli takie twarde słowa, po dwóch latach jałowości - mówi wiceminister. (...) Złapali jeden moment na zdjęciu, kiedy siedzieliśmy ponad 4,5 godziny na tych krzesłach, to były 3 sekundy, rozprostowywałem plecy - tłumaczy Kołodziejczak. - Kłamstwem jest to, że ciągle wychodziłem z pokoju. Było to raz, na polecenie pracownika ministerstwa, by odebrać informację z KPRM - dodaje. - Ukraińcy grają nieczysto - przyznaje jeden z rozmówców WP. (...) Źródło WP mówi jednak, że według wielu uczestników Kołodziejczak podczas spotkania miał zachowywać się "niekonwencjonalnie". - Chciał zaistnieć, pokazać, kto tu rządzi. Miał widownię. Ale to jest poważna polityka, a nie wiece - mówi nasz rozmówca. czyli sugerowanie przez ukrainę, że był naćpany, to raczej tania, odwetowa zagrywka, ale też sam Kołodziejczak sobie nie pomaga parciem na szkło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca @Koelner może warto na nią ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 9 minut temu, lorak napisał(a): czyli sugerowanie przez ukrainę, że był naćpany, to raczej tania, odwetowa zagrywka, ale też sam Kołodziejczak sobie nie pomaga parciem na szkło. No to właśnie miałem na myśli wrzucając bardzo tendencyjna serię tweetów z tego ukraińskiego stowarzyszenia/związku zbożowego. Kołodziejczak orłem intelektu nie jest, ale ta seria komunikatów po prostu jest podejrzana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca 18 godzin temu, ignazz napisał(a): Gdziesz czytałem o babce co nazywała się Ruchala a wyszła za mąż i zmieniła na Dymaj To ta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Stanowski dalej chłoszcze GW a tymczasem "po łbie" dostaje Onet https://wiadomosci.onet.pl/opinie/mechanizm-hejtu-czyli-jak-lewica-postanowila-bic-dziennikarzy-po-lbie/k6wfgxq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Aż dziwne, że nikt nie rzucił nazwiskiem Światły (lub Węglarczyk po prostu się do tego nie odniósł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca to który forumowicz-antypisowicz z rodziny Moralesów? czy za darmo rezacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 23 godziny temu, julekstep napisał(a): to który forumowicz-antypisowicz z rodziny Moralesów? czy za darmo rezacie? My nienawidzimy za darmo PiS musiał płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 6 minut temu, josephnba napisał(a): My nienawidzimy za darmo PiS musiał płacić No wlasnie poki co to wychodzi ze PO placilo Przynajmniej tym bardziej ogarnietym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca (edytowane) 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): No wlasnie poki co to wychodzi ze PO placilo Przynajmniej tym bardziej ogarnietym Haha sugerujesz że @fluber jest/był nieogarniety xD Edytowane 31 Marca przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 36 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Haha sugerujesz że @fluber jest/był nieogarniety xD Nie raz to robilem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi