Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, fluber napisał:

Wolimy dyskutować o aktualnych newsach 

To wygląda raczej na konieczne udowodnienie pisowskiemu fluberowi, że ten pis łamie demokrację i wprowadza totalitaryzm, ale użyjemy do tego pierdołkowatych "rewelacji" i ogólnie nakręcimy gównoburzę. 

4 minuty temu, Koelner napisał:

ale ja nie do zablokowania tylko sensu powołania komisji. czy uważasz, że ta komisja pomoże Polsce oraz naszej demokracji? chodzi mi o cel.

byłoby naturalne jakby nasz wywiad znalazłby niezbity dowód na usługi osoby chroniącej się immunitetem na rzecz obcego państwa ale powołanie obecnie tej komisji i jeszcze z posiadanymi takimi narzędziami to zwykły niebezpieczny cyrk i kolejny precedens pisu.

Ale ja się zgadzam że to taki sam cyrk jak każda komisja do tej pory. 

51 minut temu, fluber napisał:

Ktos z Was serio uważa że jakiemuś politykowi po zablokują start w wyborach ta komisją?

Serio uważasz ,że ta komisja wezwie Macierewicza lub Rydzyka by się tłumaczyli z ich powiażań z Rosją. Oraz ministrów rzadu Pis by sie tłumaczyli dlaczego kupowaliśmy węgiel z Rosji?  I dlaczego w 2018 kupiliśmy 13 mln ton a  w 2015 tylko 5 mln. I dlaczego Pis przez 6 lat i jeden kwartał 22 kupił tyle samo węgla co Po przez 8 lat? 

50 minut temu, fluber napisał:

wbity do głowy odpowiedni przekaz medialny

PRzecież to sam Morawiecki nic innego nie powtarza od kilku dni jak to ,ze Tusk ma się tłumaczyć ze swoich rozmów z Putinem . A kowalski cięągle piszę ,że chce go usunąć z życia publciznego i po to jest ta komisja

Skoro tak twierdzi minister rządu Pis to dlaczego uważasz ,ze to jest wibty nam przekaz medialny. Zaprzeczasz ,że coś takiego podają politycy rządowi?

2 minuty temu, jack napisał:

A chodzi mu o tweet Lisa czy o spot PIS? Nieźle się wije, za 3 dni już nikt nie będzie pamiętał czego ten tweet dotyczy więc będzie na Tuska 

Wpis Lisa jest obrzydliwy, spot jest mocny ale  nieuprawniony, Lis nie jest organizatorem, generalnie na miejscy organizatorów marszu już bym składał pozew sądowy. 

Lis się tłumaczy że chodziło o więzienie, nawet jeśli to tweet c***owy.

Ale to co zrobiło pis przekracza granice smaku jako partia rządząca, ale jw. Zdążyliśmy już się przyzwyczaić, przecież oni pokazują na konferencjach ciapatych ruchających kozy w odniesieniu do sytuacji na granicy z Białorusią, raczej nikt nie może od nich oczekiwać klasy po tylu latach.

11 minut temu, lorak napisał:

PiS nie zna granic. wykorzystywanie do takich celów twitta chorego człowieka (Lis jest po kilku udarach jakby ktoś nie wiedział) to też nieźle o nich świadczy.

Lis to margines życia. Jest personą non grata chyba już wszędzie. Jego wpisy są obrzydliwe . Niemniej to jest nadal wpis obywatela , który już nic nie znaczy. Po drugiej stronie jest spot rządu. Nie porównywalna skala

Pis w ogóle się pogubił. Riobą z Tuska męczennika. Nakręcają mu koniunkturę. Już widać ,ze w sondażach przynosi to wzrost notowań opozycji zwłaszcza Po oraz Lewicy a spadek Pisowi.

Tak jak idiotyczny atak na papieża i obrzydliwe sugestie w ramach jego relacji z Sapiehą wzmocniły Pis i Konfederacje. Tak teraz te obrzydliwe ataki na Tuska wzmacniają mocno notowania Platforrmie

4 minuty temu, Krzemo napisał:

Widziałeś dokumentację medyczna? 

Po tym jak Lis wciąz jest dumny ze swojego mobbingu w redakcji Newsweeka i porównuje się do suszari Fergussona został wyrzucony z TOK FM i praktycznie nigdzie nie jest zapraszany. On już reprezentuje samego siebie i nie ma znaczenia dla nikogo. To czy on jest chory czy nie to drugorzędne. Wpis był obrzydliwy ale nie zmienia to faktu ,ze odpowiedź rządu była po prostu obrzydliwa do kwadratu. Mało tego po zwróceniu im uwagi o niestosownosć to nadal promowali ten spot. Politycy Pis nie mają żadnej godności. 

1 minutę temu, lorak napisał:

co badano? pokaz wyniki. 

W związku z postawionym mi absurdalnym zarzutem i z faktem, że byłem leczony neurologicznie (cztery udary), pani prokurator skierowała mnie na obowiązkowe badania psychiatryczne

Zbadali mnie dziś psychiatrycznie. Myślę, że zdałem. I nadal jestem na żywo.

1 minutę temu, fluber napisał:

Pokazuję że tego patafiana traktowano poważnie, ale może za młody jesteś żeby to pamiętać 

18 lat temu i od tego sondażu zaczął się jego zjazd w dół - bo w tamtym czasie redakcje dystansowały się od zaangażowanego politycznie polityka.

• matek zablokował(a) ten temat
  • Reikai odblokował(a) ten temat