jack Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 26 minut temu, Reikai napisał: pozycz ktos sliny, bo brakuje juz czasami Wygląda na to, że PIS wyhodował sobie mafię zbożową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 to lepiej żeby Niemcy z Tuskiem to ogarniali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 58 minut temu, Reikai napisał: pozycz ktos sliny, bo brakuje juz czasami To są bzdury. To zboże sprowadza wiele firm, oni znaleźli dwie które mają jakieś tam powiązania. Jeśli to są dwie z kilkunastu to równie dobrze można napisać, że pozostałe popierają PO. A realnie to jest tak, że jak firma chce coś w rejonie załatwić to musi dobrze żyć z tymi którzy na miejscu rządzą bo inaczej będzie miała pod górkę (witamy w polskiej biznesowej rzeczywistości) Tak więc powiązanie jest zazwyczaj czysto "losowe" bo to nie firmy wybierają kto rządzi choć czasem w uzyskaniu władzy pomagają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Sebastian napisał: To są bzdury. To zboże sprowadza wiele firm, oni znaleźli dwie które mają jakieś tam powiązania. Nie przesądzając o tezach z artkułu ( nie mam jakiegoś większego zdania ale wpasowuje się w działanie tego rządu który przy każdej okazji próbuje dodatkowo zarobić (maseczki,uchodzcy,szpitale covidowe i wiele innych) to skąd wiesz że to bzdury i jakie firmy sprowadzają zboże. Może skoro wiesz to opublikuj jakie to firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Sebastian napisał: To są bzdury. To zboże sprowadza wiele firm, oni znaleźli dwie które mają jakieś tam powiązania. Jeśli to są dwie z kilkunastu to równie dobrze można napisać, że pozostałe popierają PO. A realnie to jest tak, że jak firma chce coś w rejonie załatwić to musi dobrze żyć z tymi którzy na miejscu rządzą bo inaczej będzie miała pod górkę (witamy w polskiej biznesowej rzeczywistości) Tak więc powiązanie jest zazwyczaj czysto "losowe" bo to nie firmy wybierają kto rządzi choć czasem w uzyskaniu władzy pomagają Generalnie te powiązania to są palcem pisane na wodzie. Ja pracowałem w jednostce zarządzanej od 10 lat przez członka SP z listy wyborczej. O czym się dowiedziałem długo potem. I w sumie w ten sposób można to naciągnąć. Serio k****, nie trudno znaleźć cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 50 minut temu, Gregorius napisał: Nie przesądzając o tezach z artkułu ( nie mam jakiegoś większego zdania ale wpasowuje się w działanie tego rządu który przy każdej okazji próbuje dodatkowo zarobić (maseczki,uchodzcy,szpitale covidowe i wiele innych) to skąd wiesz że to bzdury i jakie firmy sprowadzają zboże. Może skoro wiesz to opublikuj jakie to firmy. Przecież sami napisali, że jest spis kilkunastu firm a powiązania z PiSem znaleźli w dwóch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Sebastian napisał: To są bzdury No nie, nie są. PiS zbudował układ transferu zboża, którego luki są wykorzystywane przez firmy powiązane z członkami PISu. Ale jest ok, bo korzystają też firmy niepowiązane z Pisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Na pewno rolnikom robi różnicę czy to spółki PiSu czy też inne robią ich w c***a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Godzinę temu, josephnba napisał: Na pewno rolnikom robi różnicę czy to spółki PiSu czy też inne robią ich w c***a Jak ludzie robili walki ja vacie to była wina PO, tak tylko przypomnę. Rolnicy powinni mieć pretensje przede wszystkim do rządzących ale, że na nich głosowali to wcale mi ich nie szkoda. A mają wesoło bo nawozy są koszmarnie drogie ze względu na drogą energetykę a zboża sprzedać nie mogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 17 minut temu, jack napisał: Jak ludzie robili walki ja vacie to była wina PO, tak tylko przypomnę. Rolnicy powinni mieć pretensje przede wszystkim do rządzących ale, że na nich głosowali to wcale mi ich nie szkoda. A mają wesoło bo nawozy są koszmarnie drogie ze względu na drogą energetykę a zboża sprzedać nie mogą. Nie rozumiesz że drogie zboża to drogi chleb? A c***owe jakościowo zboża to c***owy chleb? Znaleźli powiązania z dwiema spółkami a tu się rozgrywa tę sprawę jak wlaeo tylko PiSu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 3 godziny temu, jack napisał: No nie, nie są. PiS zbudował układ transferu zboża, którego luki są wykorzystywane przez firmy powiązane z członkami PISu. Ale jest ok, bo korzystają też firmy niepowiązane z Pisem. A nawet wywołał wojnę, aby elektorat zjadający cebulę, miał tańsze jaka, drób i bagietkę jako dodatek do skulibaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Specjalista w obszarze prezesa zarządu, pionie zarządzania personelem, w biurze zarządzania wartością pracownika, w zespole planowania i sprawozdawczości. Tak się robi karierę. A nie kurde będziecie głąby studia kończyć i się starać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Wojewódzki kondom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 8 minut temu, Koelner napisał: Wojewódzki kondom Ostry wkurwia mnie że tyle rapuje o swoim życiu, ale w sumie dalej nie wiem nic o jego życiu, bo wszystko ze sobą sprzeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Ostry wkurwia mnie że tyle rapuje o swoim życiu, ale w sumie dalej nie wiem nic o jego życiu, bo wszystko ze sobą sprzeczne Znam tylko jego stare płyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: Znam tylko jego stare płyty Ja kilka nowych, życie po śmierci jest jego najlepszą płytą, ale ogólnie większości do 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Jak Ostr to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 8 godzin temu, Koelner napisał: Wojewódzki kondom To musi być ciężka robota sprawdzać ludzi z którymi się spotykasz co robili ich rodzice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 8 minut temu, jack napisał: To musi być ciężka robota sprawdzać ludzi z którymi się spotykasz co robili ich rodzice Moze po prostu rozmawia z rodzicami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 13 minut temu, jack napisał: To musi być ciężka robota sprawdzać ludzi z którymi się spotykasz co robili ich rodzice Jeżeli Bogusław wojewódzki skazał jego rodzinę i został zaproszony przez Kubę wojewódzkiego do programu to dla Ciebie to ciężka robota połączyć kropki?:) 12 godzin temu, josephnba napisał: Nie rozumiesz że drogie zboża to drogi chleb? A c***owe jakościowo zboża to c***owy chleb? Znaleźli powiązania z dwiema spółkami a tu się rozgrywa tę sprawę jak wlaeo tylko PiSu Ta wrzutka o robaczywym, spleśniałym zbożu z Ukrainy którym PiS truje obywateli śmierdzi ruską onucą na kilometr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi