starYfaN Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 9 godzin temu, fluber napisał: Ale fit for 55 odrzucili. " Podjąłem decyzję " brzmi w tej sytuacji komicznie. Dlaczego, przecież miał wybór w postaci wydalenia z partii. 12 godzin temu, Sebastian napisał: Wybory - najpierw lokalne. Brak głosowania na kilka wiodących partii i po problemie. Nie doceniasz kreatywności, przy utrzymaniu przy korycie. Tam, gdzie poszczególne klany się skompromitowały doszczętnie, kandydaci startują jako bezpartyjni wraz z całym poprzednim zapleczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 17 godzin temu, lorak napisał: jak Vasqueza oraz Darknozę a o deltusiu już wszyscy zapomnieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 1 minutę temu, jack napisał: a o deltusiu już wszyscy zapomnieli Po prostu widać jakie poglądy lorak propsuje a jakie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 26 minut temu, jack napisał: a o deltusiu już wszyscy zapomnieli Vasqueza brakuje, miał plastyczne pióro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 3 minuty temu, Koelner napisał: Vasqueza brakuje, miał plastyczne pióro ale deltuś był członkiem fantastycznej czwórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 8 minut temu, jack napisał: ale deltuś był członkiem fantastycznej czwórki Trochę ta, taki Ziobro PiSu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Godzinę temu, jack napisał: a o deltusiu już wszyscy zapomnieli nie w tym rzecz, bo po prostu nie wiem jak wyglądał jego przypadek, więc trudno mi się do niego odnosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 14 minut temu, Koelner napisał: Trochę ta, taki Ziobro PiSu Kto jest Kaczyńskim Dudą i Morawieckim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 16 minut temu, fluber napisał: Kto jest Kaczyńskim Dudą i Morawieckim? Sobecką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 A pro po spodni Jakiego to nikt nie zwrócił uwagi, że typek siedzący obok Jakiego też nie był w garniaku tylko w zwykłej bluzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 22 godziny temu, starYfaN napisał: Nie wiem, czy było A gość sam to zdjęcie opublikował a mediom koło swojego domu poza godzinami pracy poszedł na rękę. Jeżeli mielibyśmy oceniać partie po jednym zdjęciu to mogę poszukać śmieszniejszych Dziennikarz w pracy był i jaki elegancki. Śmiesznie wyszło ale tam chyba było celowe zagranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 22 godziny temu, starYfaN napisał: Meritum dotyczy picu, nie garderoby, bo przygotowanie górnej połowy do wywiadu, to normalna praktyka. 5 minut temu, ignazz napisał: A gość sam to zdjęcie opublikował a mediom koło swojego domu poza godzinami pracy poszedł na rękę. Jeżeli mielibyśmy oceniać partie po jednym zdjęciu to mogę poszukać śmieszniejszych Dziennikarz w pracy był i jaki elegancki. Śmiesznie wyszło ale tam chyba było celowe zagranie. Nie, to standardowa praktyka w telewizji. Chodziło mi o to, że za fasadą, PO stoi w dyskusjach bez portek. Obejrzałem wystąpienie Premiera. I ogólnie, poza polityką, przestaję się dziwić wypowiedziom członków opozycji. Można być bardziej inteligentnym, lub mniej, można się znać na pracy, lub nie, można dysponować swobodą wypowiedzi, lub nie dysponować, natomiast człowiek otrzymujący mandat powinien umieć się zachować, a przynajmniej pracować nad tym. Przecież to było zebranie w wiejskiej remizie, gdzie każdy drze gębę, aby przekrzyczeć resztę. Jak Ci ludzie reprezentują wyborców? Doktor Kosiniak coraz częściej kojarzy mi się z Lepperem. Może niech leczy ludzi (jeżeli potrafi), bo przewidywania inflacyjne i kolejne pomysły mogą budzić jedynie barani rechot. Ale wiadomo, że kadra naukowa na PSL nie głosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 33 minuty temu, RappaR napisał: Pomijając to, że częściowo ma rację, to jednak wolałbym żebyśmy już nie pozwalali dochodzić do głosu ludziom niosącym na sztandarach nową ekonomię. Właśnie zaczynamy odczuwać skutki tego, że rządy zaczęły im wierzyć (nic dziwnego, wszak to pozwalało im budować słupki poparcia) i obawiam się, że będziemy za to płacić przez długi czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 2 godziny temu, starYfaN napisał: Nie, to standardowa praktyka w telewizji. Chodziło mi o to, że za fasadą, PO stoi w dyskusjach bez portek To googlnij sobie teraz https://www.google.com/search?q=brudny+kaczyński raczej niezamierzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 2 godziny temu, jack napisał: To googlnij sobie teraz https://www.google.com/search?q=brudny+kaczyński raczej niezamierzone No i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 33 minuty temu, starYfaN napisał: No i? Czego nie rozumiesz? Brudny flejtuch stoi za fasadą PIS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 2 minuty temu, jack napisał: Czego nie rozumiesz? Brudny flejtuch stoi za fasadą PIS. Flejtuch raczej nie bywa czysty. Ale się nabuzowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Flejtuch raczej nie bywa czysty. Ale się nabuzowałeś. Czasem bywa, jak my Brudziński kurteczkę przeciwdeszczową kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 7 minut temu, fluber napisał: Flejtuch raczej nie bywa czysty. Ale się nabuzowałeś. Nieprawda. Można być czystym fleją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi