fluber Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Mam nadzieje ze w tym trymestrze nie będzie nawet próby dyskutowania na temat tego kto jest lepszy Tatum czy Ingram ? Ogladasz? Jak kuzma i howard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 6 minut temu, fluber napisał: Raczej male szanse ze skonczysz nizej niz trzeci, a magic nie wypadna z top 5... Bedzie zabawa w ostatnim trymestrze. Beda lataly bilanse typu 29:0 zeby tylko nie trafic na Knicks w 1 rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Teraz, fluber napisał: Ogladasz? Jak kuzma i howard? @człowiek...morza i @LeweBiodroSmoka niech się wypowiedzą bo wiem ze oglądają, ja jestem jak Franek Smuda, zobaczyłem jak wchodzą po schodach i już wiedziałem ze Tatum będzie MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Ogladasz? Jak kuzma i howard? Howard niezle (choc raz kapitalnie go wytrzymał Tatum i zdobyl punkty "cialo w cialo"), ale no Tatum i LeBron kradną show Kuzma to moze i jakies punkty zdobyl, ale ja zawsze mam wrazenie, ze on pudluje 2x wiecej rzutow niz potem widze w boxcorze Ale sam mecz przyjemny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: @człowiek...morza i @LeweBiodroSmoka niech się wypowiedzą bo wiem ze oglądają, ja jestem jak Franek Smuda, zobaczyłem jak wchodzą po schodach i już wiedziałem ze Tatum będzie MVP ja nie oglądam już, c*** mnie obchodzą Lakers przecież* * ja ich po prostu nie lubię Edytowane 23 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) 6 minut temu, tangiers napisał: To tak jak z 10 lat temu ktos porywnywal Carmelo do Lebrona czy Amare do Garnetta I 10 lat temu Amare mógł być lepszym ofensywnie graczem od Garnetta. Nawet, jeśli dla Ciebie był tylko statpadderem. Odpuść tangiers tanią demagogię. Obaj wiemy, że jesteś ponad to. Edytowane 23 Lutego 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 @Alonzo Lowry dopoki nie doszedl Kawhi to pisal piekna karte w PO...Szybko ludzie zapominaja KAT, Mitchell - no coz, powiedzmy ze bez rewelacji Ja rowniez nie mam czym sie tu specjalnie pochwalic, ale u Ciebie ten argument raczej tez nie zadziala. @MarcusCamby Ja nie porownuje teraz jednej strony parkietu. Oczekujesz konkretnych argumentow to sam zacznij je przedstawiac, na tezy Lowry>Doncic reaguje rownie absurdalnym jak Garnett vs. Amare - a kiedys lataly takie dyskusje na starym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 6 minut temu, Lucas napisał: Howard niezle (choc raz kapitalnie go wytrzymał Tatum i zdobyl punkty "cialo w cialo"), ale no Tatum i LeBron kradną show Kuzma to moze i jakies punkty zdobyl, ale ja zawsze mam wrazenie, ze on pudluje 2x wiecej rzutow niz potem widze w boxcorze Ale sam mecz przyjemny! A druga polowe nawet odpaliłem, szkoda ze Ronnie oddał tego Theisa za frytki bo bym go brał do Tatumka Smart tez świetnie wyglada, tutaj ukłony dla El Wariato który już po drafcie marudził na wybór Exuma nad Marcusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Teraz, tangiers napisał: Lowry dopoki nie doszedl Kawhi to pisal piekna karte w PO...Szybko ludzie zapominaja XD, akurat on robił tam coś, czego nie powinien a nie raz byl pierwszą opcją w ataku, zoptymalizowana rola i zaraz to wyglądało lepiej, tam w PO srali bardziej DDR i JV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 On do lakers poszedł? Za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 3 minuty temu, tangiers napisał: Lowry dopoki nie doszedl Kawhi to pisal piekna karte w PO...Szybko ludzie zapominaja Jeju ale tani argument. Lowry w PO indywidualnie nie zawodzil, a kartę to mu ten kasztan DeRozan zasrywał 3 minuty temu, tangiers napisał: Lowry dopoki nie doszedl Kawhi to pisal piekna karte w PO...Szybko ludzie zapominaja Jeju ale tani argument. Lowry w PO indywidualnie nie zawodzil, a kartę to mu ten kasztan DeRozan zasrywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Teraz, polishllama69 napisał: XD, akurat on robił tam coś, czego nie powinien a nie raz byl pierwszą opcją w ataku, zoptymalizowana rola i zaraz to wyglądało lepiej, tam w PO srali bardziej DDR i JV Wiem, ale przypomnialy mi sie te Wielknocne porazki Raptors w G1 rozpoczynajace Wielka Sobota z salatka jarzynowa przed ekranem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: On do lakers poszedł? Za co? za frytki i Olynyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Lucas napisał: Lowry w PO indywidualnie nie zawodzil yyy Edytowane 23 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Co Tatum porobił Davisa, trochę jak Zdzisław Ptak Wojnara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Teraz, polishllama69 napisał: XD, akurat on robił tam coś, czego nie powinien a nie raz byl pierwszą opcją w ataku, zoptymalizowana rola i zaraz to wyglądało lepiej, tam w PO srali bardziej DDR i JV Najgorsze dwie serie Lowry sral gorzej niż DDR. Choc niewiele gorzej bo razem mieli epickie all time zestawienia minusowe. Ktoś podniecił się tymi ofensami złapanymi przez Kyle w ASG ale on nie wiem czy pamiętacie ze przejął mecz w ataku i pudłował seryjne wtedy. Przypomniało mi się jego granie w PO. ma oczywiście mniejsza ilość blamażu niż DDR ale dwa razy przebił mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: yyy No moim zdaniem Lowry nie grał źle w Playoffs, a wtopy Raptors to glownie wina ich pierwszej opcji w ataku, Lowry nigdy nia nie byl i nie mial byc. Za to np nigdy w D nie schodzil ponizej pewnego poziomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 2 minuty temu, tangiers napisał: Wiem, ale przypomnialy mi sie te Wielknocne porazki Raptors w G1 rozpoczynajace Wielka Sobota z salatka jarzynowa przed ekranem. XDD dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Teraz, Lucas napisał: No moim zdaniem Lowry nie grał źle w Playoffs, a wtopy Raptors to glownie wina ich pierwszej opcji w ataku, Lowry nigdy nia nie byl i nie mial byc. Za to np nigdy w D nie schodzil ponizej pewnego poziomu. Seria z WSH była na jego konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 3 minuty temu, Lucas napisał: Jeju ale tani argument. Lowry w PO indywidualnie nie zawodzil, a kartę to mu ten kasztan DeRozan zasrywał Jeju ale tani argument. Lowry w PO indywidualnie nie zawodzil, a kartę to mu ten kasztan DeRozan zasrywał Niekoniecznie Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: Seria z WSH była na jego konto. Yep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi