Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał:

problemem Knicks w tym trymku nie jest tylko Malik, na chwiłe obecną nie wiem, ale pewnie dam słabszy bilans niż w T1

co Ty pierdolisz :D

po c*** piszesz o slabszym bilansie niz w T1, skoro "nie wiesz".

a ten rymestr w wykonaniu moich jest lepszy. na kolana przed najlepszym graczem tej ligi, kawhim leonardem.

32 minuty temu, january napisał:

Ja do momentu złotego wykazu absencji od @fluber i do opisów w sumie nie wiem (nie chce mi się sprawdzać stats +300 grajków tej ligi przecież^), mają minusy vs 1T, ale i pewne plusy.

Właśnie uzupełniam 6 team i gdybym  dziś się nie rozpisywał na forum to pewnie bym miał już z 10. 

Jasiu brawo za Huertera w tym trymestrze. 14,8pkt. 2,8 trójki na 41,6%. ;) 

Edytowane przez Alonzo

7 minut temu, Alonzo napisał:

A Craig ma sporo energii, bo za dużo do tej pory nie grał On ma w nogach niecałe 700min

rozumiem, że Westbrook tej energii już nie ma w ogóle, w końcu ile ma minut w nogach? albo Morant? Craig może ezy biegać 30 min co noc, ale nie ma na to wpływu przy takiej konkurencji (patrz Malik i Juancho i Socie)

9 minut temu, Alonzo napisał:

Mitchell w swoim debiucie pokonał Oklahome ze zdrowym Georgem i Westbrookiem z okresu jego prime, ale niestety zostało to u nas spłycone do -> Jazz wykorzystali słabość grając na Melo Anthonego

zostało to spłycone do tytułu wydmuszki, jako całego zespołu, najsłabszego w stawce na zachodzie

10 minut temu, człowiek...morza napisał:

co Ty pierdolisz :D

po c*** piszesz o slabszym bilansie niz w T1, skoro "nie wiesz".

a ten rymestr w wykonaniu moich jest lepszy. na kolana przed najlepszym graczem tej ligi, kawhim leonardem.

no po takim speachu to na pewno dam Ci lepszy :D

nie wiem, bo nie wiem, Irvinga nie masz praktycznie cały sezon bo co chwilę wypada na długo, masa innych absencji, Tucker na C

muszę to obadać

11 minut temu, człowiek...morza napisał:

na kolana przed najlepszym graczem tej ligi, kawhim leonardem.

coś mi się wydaje, ze tylko Ty w to obecnie wierzysz, biorę Zakola przed nim na luzaku, nie mówiac o Andrzeju :P

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał:

coś mi się wydaje, ze tylko Ty w to obecnie wierzysz, biorę Zakola przed nim na luzaku, nie mówiac o Andrzeju :P

no poki co to on zakola w pojedynkach jedzie jak cche

a w PO to juz wiadomka, kogo slowa sie ptowierdzaja 

Leo bierze trudne akcje, w RS przygotowuje sie do najwazniejszych momentow.

inni sobie tera szaleja, a w PO przychodzi czas wyjasnienai (giannis, sixers itd )

Edytowane przez człowiek...morza

3 minuty temu, człowiek...morza napisał:

Lol, czyli dajesz sobie takie same szanse jak Bucks i Knicks? 🤣🤣🤣🤣

No, jak tak liczysz, to z 15% (patrzyłem tylko pod katem swoich Magic nie licząc innych temaów), bo wyżej jeszcze mam 76ers jeżeli chodzi o playoffs i ciężko powiedzieć co z kilkoma innymi teamami u nas. Rok temu kontuzje nam sporo pozmieniały, w tym również urazy mogą kogoś wykluczyć.

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał:

rozumiem, że Westbrook tej energii już nie ma w ogóle, w końcu ile ma minut w nogach? albo Morant? Craig może ezy biegać 30 min co noc, ale nie ma na to wpływu przy takiej konkurencji (patrz Malik i Juancho i Socie)

zostało to spłycone do tytułu wydmuszki, jako całego zespołu, najsłabszego w stawce na zachodzie

Tylko, ze sezon jest długi i kryzysy graczy w jego trakcie są nieuniknione. Mitchell cały czas do tej pory grał bardzo równo - kryzys go dopadł przed ASW. Nie chce tu wymieniać innych czołowych graczy, którzy tez mają mieli kryzys - ale jak odpowiadam Tobie, to przypomnij sobie start sezonu w wykonaniu Jokera ;)  

1 minutę temu, Alonzo napisał:

No, jak tak liczysz, to z 15% (patrzyłem tylko pod katem swoich Magic nie licząc innych temaów), bo wyżej jeszcze mam 76ers jeżeli chodzi o playoffs i ciężko powiedzieć co z kilkoma innymi teamami u nas. Rok temu kontuzje nam sporo pozmieniały, w tym również urazy mogą kogoś wykluczyć.

dalej c***owe te twoje wyliczenia

4 minuty temu, Alonzo napisał:

Tylko, ze sezon jest długi i kryzysy graczy w jego trakcie są nieuniknione. Mitchell cały czas do tej pory grał bardzo równo - kryzys go dopadł przed ASW. Nie chce tu wymieniać innych czołowych graczy, którzy tez mają mieli kryzys - ale jak odpowiadam Tobie, to przypomnij sobie start sezonu w wykonaniu Jokera ;)  

Jokić grał słabo - Denver i tak byli w top4 i jeszcze top1 obronę kręcili, tylko mi nie pisz, ze taki świetny roster mamy, jakoś 22W nikt mi tu nie dał za 1T, a mam jeszcze bardziej uznanych graczy

Mitchell może mieć kryzys, ale styl tych porażek jest fatalny, tego nie wybielisz

Teraz, człowiek...morza napisał:

no na final konferencji masz dosc zblizone szanse jak na final nba, czyt, wlacznie ze wszystkimi druzynami poza knicks i bucks 5-10 %

Twoich Knicks mi jeszcze ciężko oszacować, tu dużo rzeczy się może wydarzyć. Bazujesz głównie na Leonardzie i przede wszystkim jego gra będzie wyznacznikiem Twoich szans na Finał. Ale ten temat zostawmy sobie na kwiecień, aż się sporo niewiadomych u nas wyjaśni. 

1 minutę temu, Alonzo napisał:

Twoich Knicks mi jeszcze ciężko oszacować, tu dużo rzeczy się może wydarzyć. Bazujesz głównie na Leonardzie i przede wszystkim jego gra będzie wyznacznikiem Twoich szans na Finał. Ale ten temat zostawmy sobie na kwiecień, aż się sporo niewiadomych u nas wyjaśni. 

lol

25 minut temu, Alonzo napisał:

Mitchell w swoim debiucie pokonał Oklahome ze zdrowym Georgem i Westbrookiem z okresu jego prime, ale niestety zostało to u nas spłycone do -> Jazz wykorzystali słabość grając na Melo Anthonego, jakby to Melo przegrał tam sam. :)  

A nie było tak? Przecież tam Mitchella bardzo dużo czasu bronił jakiś Corey Brewer, a na switchach dostawał sobie Melo, lekka patologia jednak.  

Ale z Townsem masz rację, jestem przewrażliwiony na punkcie krytykowania gwiazd za patologiczne środowisko - i tak samo jest tutaj, Sota to jest taki kurwidołek, gdzie nawet prime Garnett nie zrobił dwa-trzy razy playoffów, wygrywając po 30 meczów. Tak że masz mój miecz tutaj.