tangiers Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Godzinę temu, tangiers napisał: kiedyś ceniłem Cię za merytorykę, trzeźwość opinii, ale jak widać begm juz za bardzo wjechalo na banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 7 minut temu, człowiek...morza napisał: kiedyś ceniłem Cię za merytorykę, trzeźwość opinii, ale jak widać begm juz za bardzo wjechalo na banie Powiedzial GM, ktory wycenial ostatnio Beasleya na 20 baniek rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 1 minutę temu, tangiers napisał: Powiedzial GM, ktory wycenial ostatnio Beasleya na 20 baniek rocznie Nie gadaj z tym amatorem, PM Misiu, dealik mamy do dogrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 11 minut temu, tangiers napisał: Powiedzial GM, ktory wycenial ostatnio Beasleya na 20 baniek rocznie a ile dostają w tej lidze rzucający ponizej 25 lat, powyzej 20 pkt, przy oddanych 8 trojkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: a ile dostają w tej lidze rzucający ponizej 25 lat, powyzej 20 pkt, przy oddanych 8 trojkach? kiedyś ceniłem Cię za merytorykę, trzeźwość opinii, ale jak widać begm juz za bardzo wjechalo na banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Teraz, tangiers napisał: kiedyś ceniłem Cię za merytorykę, trzeźwość opinii, ale jak widać begm juz za bardzo wjechalo na banie nie masz odwagi, honoru i godnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Dobry spacing w tych Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Godzinę temu, Eld napisał: Komunikat ligi: ---------------------- Dziękuję bardzo @fluberowi za praktycznie dokończenie zakładki INJURIES która to pomaga jak i w tworzeniu opisów, tak i w szybkim ocenianiu opisów. Kupa bardzo dobrej roboty. Poniżej bezpośredni link do zakładki. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-OgWAC8p3iUgOX-d5Hy4fiO4D-mDaiv2LoS1BUUNSfo/edit#gid=317113149 Nie wiedziałem ze spurs tak aż fatalnie wyglądają z kontuzjami. Szczerze powiedziawszy liczyłem na dużo zdrowszy sezon gdzie mam sporo młodszych graczy a tu niemiła niespodzianka. Miała być otwarta gra szybka i miła dla oka a tu chyba będą gwizdy. Nie zawodzi tylko Rudy Gay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 1 godzinę temu, Eld napisał: Komunikat ligi: ---------------------- Dziękuję bardzo @fluberowi za praktycznie dokończenie zakładki INJURIES która to pomaga jak i w tworzeniu opisów, tak i w szybkim ocenianiu opisów. Kupa bardzo dobrej roboty. Poniżej bezpośredni link do zakładki. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-OgWAC8p3iUgOX-d5Hy4fiO4D-mDaiv2LoS1BUUNSfo/edit#gid=317113149 zajebista robota - jednakże mam pytanie - mój bryant ma puste pole mimo ze według moich informacji zagrał 9 meczy (ewentualnie 10 jeśli liczymy te 2 min meczy w którym złapał kontuzje od razu) - czyli 15 (14) meczy jest out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 dzięki @january za wyjaśnienie - teraz ma to sens dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 31 minut temu, Szulim napisał: zajebista robota - jednakże mam pytanie - mój bryant ma puste pole mimo ze według moich informacji zagrał 9 meczy (ewentualnie 10 jeśli liczymy te 2 min meczy w którym złapał kontuzje od razu) - czyli 15 (14) meczy jest out 23 minuty temu, january napisał: Gracze z RL Wizards nie są jeszcze wklepani, będą po 24 meczu Wizards w RL. Bryanta z na luzie można wpisać od razu. Raczej cudownie nie ozdrowieje po ACL. Ale tak - January słusznie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Jakby ktoś się jeszcze zastanawiał, czemu odrzucałem bieda 1sty, ostatnie dwa mecze: I to nie jest magia contract year Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 1 minutę temu, Principe napisał: Pierwszą moją myślą było "ciekawe ile razy w życiu jeszcze trafi 7/7 za 3" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Godzinę temu, cvbe napisał: Pierwszą moją myślą było "ciekawe ile razy w życiu jeszcze trafi 7/7 za 3" Wystarczy że regularnie będzie trafiał te 3/7 Ale spokojnie, Casey skutecznie sabotuje jego rookie year i pewnie w następnym meczu dostanie 12 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 @Principe coś Ci nie wychodzi to tankowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 19 minut temu, Eld napisał: @Principe coś Ci nie wychodzi to tankowanie . Wielki Boston nie tankuje - mają tylko restrukturyzację w organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 W dniu 11.02.2021 o 15:34, Braveheart22 napisał: Idealnie korygujący wady Stepha czy Zacha. Bdb obrońca, praktycznie 1-3, piłkę poklepać też czasem może, ale generalnie w ataku GSW ma świetny duet na obwodzie do grania, więc MCW nie musi wiele oferować. MCW wrócił i od razu pomógł Magic cos wygrać, na dodatek był ich chyba drugim najlepszym zawodnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Mitchell Robinson wypada na 4-6 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi