bulek Opublikowano 29 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Składy powinny być aktualne - jeśli widzisz gdzieś niedociągnięcia, to pisz teraz. Wilson - normalne, czyli pobierania z FA są tradycyjne, bez budżetowania. Budżetowane są tylko waivery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Wymiana. Do Bostonu trafia Jae Crowder Do Phoenix trafia Dwight Howard bulek potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Składy powinny być aktualne - jeśli widzisz gdzieś niedociągnięcia, to pisz teraz. Wilson - normalne, czyli pobierania z FA są tradycyjne, bez budżetowania. Budżetowane są tylko waivery. Mam skład sprzed jakichkolwiek ruchów, tj. Ibaka w składzie, brak Bogdanovicia, Jerome Robinsona i brak zrzucenia Motleya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Mam skład sprzed jakichkolwiek ruchów, tj. Ibaka w składzie, brak Bogdanovicia, Jerome Robinsona i brak zrzucenia Motleya. Chyba mówisz o yahoo bo tutaj wszystko się zgadza na y! jeszcze raczej nie wklepane bo ja nikogo nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 trade z kolkiem ja biorę Rondo on Teodosica przy okazji, kiedy waivery są przewidziane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Sylvinho, Tecu i Buu - zobaczcie, czy Wasze składy są aktualne. Jak tak, to napiszcie kto out. A jak nie, to przypomnijcie, może coś przeoczyłem, bo nie mogę bez tego zacząć ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Jeszcze Evi i Blackmagic chyba z tego co widzę. Do roboty Panowie bo u mnie sloty czekają z rozłożonymi nogami na zapełnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Holmes out. Przepraszam, byłem pewien, że mam odpowiednią ilość, coś umknęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Evi nie, bo wyoutował Nogueirę. Ale blackmagic jak najbardziej, nie zauważyłem, że też ma 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 TJ Mcconnel leci Jeszcze Evi i Blackmagic chyba z tego co widzę. Do roboty Panowie bo u mnie sloty czekają z rozłożonymi nogami na zapełnienie ŁAPAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Joe Harris out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Jestem pod wrażeniem tempa schodzenia, w innych ligach to chyba nierealne. Tydzień byśmy na to czekali, a tak to już tylko Sylvinho (o niego się nie boję akurat w tej kwestii) i jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Jestem pod wrażeniem tempa schodzenia, w innych ligach to chyba nierealne. Tydzień byśmy na to czekali, a tak to już tylko Sylvinho (o niego się nie boję akurat w tej kwestii) i jedziemy U mnie już wszystko dawno uregulowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 U mnie już wszystko dawno uregulowane Dallas Mavericks - Sylvinho Nr Imie Nazwisko Cena 1 James Harden 81,00 2 Jrue Holiday 43,00 3 Jaren Jackson Jr. 11,00 4 Lauri Markkanen 23,00 5 Evan Fournier 22,00 6 Wesley Matthews 15,00 7 Spencer Dinwiddie 15,00 8 Kelly Olynyk 14,00 9 Wayne Ellington 8,00 10 Cody Zeller 3,00 11 Bam Adebayo 3,00 12 Michael Porter Jr. 1,00 13 Nick Young 3,00 14 Aaron Holiday 1,00 To w razie czego napisz, którego z tych graczy nie masz by bulkowi było łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Dallas Mavericks - Sylvinho Nr Imie Nazwisko Cena 1 James Harden 81,00 2 Jrue Holiday 43,00 3 Jaren Jackson Jr. 11,00 4 Lauri Markkanen 23,00 5 Evan Fournier 22,00 6 Wesley Matthews 15,00 7 Spencer Dinwiddie 15,00 8 Kelly Olynyk 14,00 9 Wayne Ellington 8,00 10 Cody Zeller 3,00 11 Bam Adebayo 3,00 12 Michael Porter Jr. 1,00 13 Nick Young 3,00 14 Aaron Holiday 1,00 To w razie czego napisz, którego z tych graczy nie masz by bulkowi było łatwiej. Mi się wydaje że zwalniałeś Jacksona Jr a ja go wziąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Nick Young został zwolniony gdy pickowałem Portera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 To jak startujemy w tym tygodniu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Jasna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi