julekstep Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Dobra, przerwa jest to wpadam powku*wiać Wasz fan club Denver Nuugets w Polsce który by się zmieścił na trzyosobowej rikszy. Zanotuj sobie 26 Luty i 29 Marca bo to będą bardzo smutne dni dla Was! Wyplata wleci w tych okolicach wiec nie wiem ocb. Czy chodzi Ci o mecze z ta smieszna druzyna, ktora sztucznie zastapiono WIELKICH SONICS? hmmm? Edytowane 3 Lutego 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Wyplata wleci w tych okolicach wiec nie wiem ocb. Czy chodzi Ci o mecze z ta smieszna druzyna, ktora sztucznie zastapiono WIELKICH SONICS? hmmm? i tylko po to by zapewnić choć trochę rozrywki dla białasów z totalnego kurwidołka takie Amica Lech tylko w drugo stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Odruchowo widząc zestawienie słów Lech i Amica się triggeruje :< Co do OKC to oby Harris zagrał, może jakaś powtórka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 O! - moja ulubiona akcja Westbrooka (jakby ktoś pytał to w tamtym momencie miał 9 zbiórek ) <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Odruchowo widząc zestawienie słów Lech i Amica się triggeruje :< Pyrka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Wyplata wleci w tych okolicach wiec nie wiem ocb. Czy chodzi Ci o mecze z ta smieszna druzyna, ktora sztucznie zastapiono WIELKICH SONICS? hmmm? O Ty wuju... To jak kop w krocze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Pyrka? Yep, choć dopiero od 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Yep, choć dopiero od 5 lat aa to tam kij, ja pamiętam jak Was nieodżałowanej świetej pamięci Cludio Milar w 10ciu wyjaśniał na piątce Robaka byłem osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Te 5 lat to miałem na myśli czas mieszkania w Poznaniu, bo kibicowanie to jakoś od gimnazjum W Pogoni to Podstawki jest mega graczem, a ze przez prace dużo Ekstraklasy oglądam to mam porównanie z większością ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 O Ty wuju... To jak kop w krocze! Fanclub Nuggets Polska zawsze chętny na wzajemne wkurwianki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 https://twitter.com/nba/status/1092513476285734912?s=21 Jok trzeci raz w sezonie Graczem Tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 "ale co on takiego osiągnął?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 "ale co on takiego osiągnął?" Zdobył super bowl. https://twitter.com/i/status/1091915991498412033 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Dobra wyłączam to wpizdu na początku 4q Powtórki z elvisowa nie będzie, bo ciężko oprzeć się wrażeniu, że poszła grupa bankietowa na Super Bowl, a że ten był na żenującym poziomie, to trzeba było wypić więcej. Dzisiejszy Barton nie warty minimalnej umowy w TBL, ale on na balandze robi za kapitana melanżu. Nie wiem co z Sapem, niby kostka, ale kij wie co się stało, nie da się wygrywać cały czas bez dwóch a dzisiaj nawet bez trzech starterów i k**** z inwalidą Lydonem w rotacji, brawo Mike, zamiast dać Juancho na starting PF, to chciałeś zakrzywić czasoprzestrzeń - tęskniłem za tymi Twoimi wizjami po trzech kwasach na raz Pistons wyszli jak po swoje. Takie porażki są wliczone w koszta, ale jeśli myślimy o utrzymaniu hca nie mogą się już za często przytrafiać. Edytowane 5 Lutego 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Mieliście pecha, że Pistons przegrali z Clippers (przegrali to za ładne za słowo). W tym sezonie jesteśmy bardzo regularni, jeśli chodzi o porażka/zwycięstwo. Ps. W końcu Drummond pozamiatał kimś konkretnym w tej lidze. 12/14 z gry w 25 minut. Najs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Drummond zagrał dobrze, ale próba 3 flopów w trzech posiadanich Jokicia, utwierdza mnie w przekonaniu, że z niego nic nie będzie. po tym ostatnim nie mogłem wstać z podłogi - arcydzieło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jak Lakers wejdą do PO i trafią na Denver w 1 rundzie to mogę wejść w zakład o symboliczną stówkę że Lebron tej serii nie przegra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Gotowi na porażkę w Detroit? Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Jok w ASG i konkursie skilli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Jok w ASG i konkursie skilli ehh, znowu będzie beka, ze nie potrafi podawać z dwóch rąk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi