montana Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 właśnie skończyłem oglądać. łał. przy -25 chciałem zobaczyć czy skończy się na większym wpierdolu, a tu takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 właśnie skończyłem oglądać. łał. przy -25 chciałem zobaczyć czy skończy się na większym wpierdolu, a tu takie coś Bo prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, a jak kończy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ech przez dodatkowe zlecenie nawet nie mam jak dłuższego skrótu obejrzeć. No ale powrót robi wrażenie. Tu Jok kończący mecz https://youtu.be/_MRvWPsl5YY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Po debiucie w NBA Vanderbilt zaliczył też debiut w G-League i nawet jakąś trójkę z rogu trafił. https://streamable.com/dxvyv Ciekawe czy coś z niego będzie w przyszłości, w NBA na razie zaimponował przede wszystkim efektownym podaniem w garbage time. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Za Yahoo: In the clutch, Jokic has a 64.6 TS% on a 33.3 usage rate with a wonderful +25.2 net rating, so Magic Jokic has been one of the best players down the stretch Wydaje się, że niepokoje związane z Jokiem jako closerem / scorerem wydają się trochę overrated Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Patrząc na rozwój Malika wypadało by pozbyć się Bartona najlepiej w pakiecie z Juancho lub Treyem L.Przydało by się coś twardszego i lepszego w D na skrzydło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Dziś ładnie zamknął mecz dwoma reverse layupami, choć grał je przeciwko Okaforowi, więc poziom easy Gdyby nagle Williams się nie rozstrzelał to byłby dużo łatwiejszy win, no ale jest 35-15 i najlepsza "pięćdziesiątka" w historii organizacji. Kolejne bardzo dobre mecze Morrisa oraz Beasleya, ale na tym etapie sezonu to nie dziwi, to coś jak kolejne przyjście do pracy. Jokić z TD i zamkniętym meczem w końcówce. Bardzo słaby mecz Harrisa za to, przed meczem był chyba questionable, więc to może kwestia tego, bo w zasadzie miał tylko jeden dobry moment w Q3, gdy trafił dwie kolejne trójki. Ten Okafor niby coś tam umie w post i punkty dostarczy, ale praktycznie nie oddaje piłki, nie podaje i nie jarałbym się jego występami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Patrząc na rozwój Malika wypadało by pozbyć się Bartona najlepiej w pakiecie z Juancho lub Treyem L.Przydało by się coś twardszego i lepszego w D na skrzydło. Problem taki, że nie za bardzo jest ktoś taki na rynku obecnie. No i Juancho bym zostawił - jeszcze przez rok na rookie kontrakcie może być spoko. Ten Okafor niby coś tam umie w post i punkty dostarczy, ale praktycznie nie oddaje piłki, nie podaje i nie jarałbym się jego występami. Prześlij swoje spostrzeżenia lorakowi z którym się kłóciłem w temacie obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Twaróg Aminu był by idealny ale on trzyma cała defensywę Blazers i zarabia grosze więc za cholerę go nie puszczą, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Twaróg Aminu był by idealny ale on trzyma cała defensywę Blazers i zarabia grosze więc za cholerę go nie puszczą, PO zespołów z zachodu nawet nie rozważałem - bo tutaj nikt nie będzie chciał wzmacniać Nuggets raczej. OG Anunoby jakiś byłby super (tylko nie wiem na cholerę Raptorsiakom Barton ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 PO zespołów z zachodu nawet nie rozważałem - bo tutaj nikt nie będzie chciał wzmacniać Nuggets raczej. OG Anunoby jakiś byłby super (tylko nie wiem na cholerę Raptorsiakom Barton ) Mieli Rossa i CJ Milesa to i Bartona łykno OG i tak miał być nasz co do meczu - c***owo się to oglądało Jok w pierwszej połowie w obronie katastrofa, Barton również, widać, że c***a się nauczył jednak ważny jest win, teraz zobaczymy czy damy radę postawić się Rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Aminu to jedna z najdziwniejszych historii nba. To będzie najbardziej zmarnowany talent. Gra obecnie rewelacyjnie ale nie ma go w mediach. Wcale. To już Bertans ma więcej prasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 to miedia są tendecyjne, a nie gracze źli podobnie jest z Monte Morrisem, gdyby grał w jakiś Thunder to by spustom nie było końca ale to dobrze, ta cisza nam sprzyja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Bez przesady sam jestem jego wielkim fanem ale to cały czas mocno ograniczony w ataku skrzydłowy z niepewnym rzutem.Z drugiej strony bardzo dużo nadrabia defensywą i nawet mając średnie żeby nie powiedzieć słabe procenty z gry cały czas jest bardzo ważnym graczem Blazers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 podobnie jest z Monte Morrisem, gdyby grał w jakiś Thunder to by spustom nie było końca Z OKC to poleciałeś. Tam choćby Grant po cichu gra świetny sezon. Nie mówiąc o Adamsie, który od jakiegoś już czasu jest topowym centrem a spustów wokół niego zdecydowanie jest zbyt mało. Co innego jakby Monte grał w LAL......łooo panie ASG i najlepszy prospekt na PG to minimum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) no tak w OKC Morris jako rezerwowy byłby nikim Patrząc na rozwój Malika wypadało by pozbyć się Bartona najlepiej w pakiecie z Juancho lub Treyem L.Przydało by się coś twardszego i lepszego w D na skrzydło.być może Vanderbilt będzie kimś takim, fizycznie bardzo przypomina obu wymienionych Edytowane 31 Stycznia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 "My girlfriend started to cry and my brother started yelling and screaming,'' Jokic said on TNT, which broadcast the reserve announcements. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 "My girlfriend started to cry and my brother started yelling and screaming,'' Jokic said on TNT, which broadcast the reserve announcements. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tryiton Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 HT 83-71, co robi Beasley, to klękajcie narody. 22 punkty, mega dynamika, razem z Morrisem kilka razy mocno ścisnęli Hardena (choć i tak ma 18 pkt), wygląda to świetnie na razie. Szczególnie, że grają bez Harrisa i Murraya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi