Eld Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 żodyn, ta ksywka jest totalnie z dupy To zarzuć jakąś. Sam musisz go jakoś pieszczotliwie nazywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Joker mnie po prostu drażni, nie kojarzy mi się z nim, mniej więcej podobnie próbowano na siłe znicknejmować Duranta, bezskutecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Joker mnie po prostu drażni, nie kojarzy mi się z nim, mniej więcej podobnie próbowano na siłe znicknejmować Duranta, bezskutecznie Przecież sami ludzie z Denver chcieli go zwerbować billboardami "że każdy bohater potrzebuje swojego jokera". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Przecież sami ludzie z Denver chcieli go zwerbować billboardami "że każdy bohater potrzebuje swojego jokera". każdy król, bo to do LBJa było. ksywka się w Denver przyjęła, mnie drażni, nic wielkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Przecież Joker wziął się od Jokić i do tego ma pasować, do niczego innego nie musi w tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 drazni nas(polakow, slowian...), bo dla nas to JOKIC dla gosci z usa to wciaz bardziej wyglada jak DŻOKIC, dopoki ktos nie zwroci im uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Chyba jestem w mniejszości, ale mi się akurat przyjęło i czasem nawet użyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Który fan Kluski chce na avatar? dejm, jak patyk. widać rzeźba mu się znudziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 dejm, jak patyk. widać rzeźba mu się znudziła to nie z tego sezonu co widać po trykocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Luzik - sedziowie przepchneli Twoich, wiec nie marudkuj raczej Jazz "przepchnęli" twoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 czyli jak rozumiem mam się cieszyć, że te gamonie nie potrafią interpretować przepisów na bieżąco, a zwykłe przepychanki bez jednego mocnego ciosu podciągają do ekstremum? aha Jak wspomniałem Jokica zawiesili na 1 mecz. I nie wiem dlaczego nie zawiesili Harrisa czy Murraya którzy wbiegli na parkiet Luzik - sedziowie przepchneli Twoich, wiec nie marudkuj Zastanawiałeś się za co zawiesili Plumlee a tak naprawdę to on jest bezdyskusyjny i to bardziej niż Favors bo normalnie to byłby tylko technik za takie odepchnięcie Zresztą liga znacznie wyżej ukarała finansowo MAsona za tę sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jak wspomniałem Jokica zawiesili na 1 mecz. I nie wiem dlaczego nie zawiesili Harrisa czy Murraya którzy wbiegli na parkiet jeszcze Malone, tą dupe od wywiadów i najlepiej cała hale podpalic nie mam słow i sil już na te sk****synstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 jeszcze Malone, tą dupe od wywiadów i najlepiej cała hale podpalic nie mam słow i sil już na te sk****synstwo Oj jak mi przykro. Ale luz, moi już Wam wygrzali miejsce na 3 seedzie. Czas na swap . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Oj jak mi przykro. Ale luz, moi już Wam wygrzali miejsce na 3 seedzie. Czas na swap . co Cię w tym bawi, powiedz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dobrze, ze Suns. Ktoś się pytał o Denver bez Jokicia to będzie okazja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Narzekanie na sędziów w sytuacji kiedy nie wywalili Harrisa i Jokica za wstanie z ławki w czasie bójki i wbiegniecie na parkiet . Czysto formalnie na parkiet wbiegł tylko Harris a Joikić pobiegł do bójki bokami niemniej samo wstanie jest karane Nie wyrzuca się za to z boiska. Samo wstanie też nie jest karane w żaden sposób, jedynie opuszczenie okolicy ławki. Jak wspomniałem Jokica zawiesili na 1 mecz. I nie wiem dlaczego nie zawiesili Harrisa czy Murraya którzy wbiegli na parkiet Murray nie opuścił okolicy ławki. Nawet zatrzymywał Jokica gdy ten się oddalał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 po co mu to tłumaczysz, przecież to so takie klapki na oczach, aż żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Nie wyrzuca się za to z boiska. Samo wstanie też nie jest karane w żaden sposób, jedynie opuszczenie okolicy ławki. Murray nie opuścił okolicy ławki. Nawet zatrzymywał Jokica gdy ten się oddalał. Chcesz powiedzieć że ani Harris ani Jokić nie opuścili obszaru ławki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 co Cię w tym bawi, powiedz? Jezu. Boje się Ciebie. Bawi mnie cała sytuacja bo to kpina. A no i bez Jokica będzie szansa dla OKC na odrobienie jednego W do 2 seedu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jezu. Boje się Ciebie. Bawi mnie cała sytuacja bo to kpina. A no i bez Jokica będzie szansa dla OKC na odrobienie jednego W do 2 seedu. nie bój się, za daleko mam do Krk taka druzyna jak Thunder nie musi sepic na zawieszenia, przynajmniej nie powinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi